Cauta

Bolnavii de la Foișor au avut noroc. Bine că nu i-a scos goi, ca pe morți

1. Vlad Voiculescu e la vârsta la care trebuie să fie frumos, nu deștept. E plină lumea de dilimandroase care au fantezii cu ochelariști serioși. În mintea acestor nesatisfăcute, Vlăduț ar putea fi un savant de Premiul Nobel. Dar nu i-a plăcut cartea și va lua Oscarul. Iarăși va rămâne Angelina Jolie fară Oscar. Va fi luptă mare. Cine a citit mai puține cărți? Vlăduț sau Angelina? Eu pariez pe Vlăduț.

2. Gata, s-a cam terminat subiectul „Spitalul Foișor”! Nu era cu anticorupție, cu secureală și tefeleală, cu plimbat în cătușe la ore fixe (când încep știrile), deci nu contează. Ați văzut care a fost tactica, da? Ca să scape Vlăduț, au fost scoși vinovați Arafat și directorul spitalului. Pe director bineînțeles că l-au pus Firea, Oprescu, Nicolae Ceaușescu și Burebista. Pacienții de la Foișor au avut, totuși, noroc. Bine că Statul tefelist nu i-a scos în stradă goi, ca pe morții de Covid.

3. Trebuie să recunoaștem și meritele PLUSR. Acest stil de externare este unul nediscriminatoriu. Nu contează că ai bani sau n-ai bani, că ești deștept sau prost. PLUSR te scoate în stradă în cracii goi, să ți se vadă chiloții. Statul tefelist te cheamă să iți iei mama – „Noaptea, ca hoții!”- în portbagaj. Mai bine ar fi chemat și vreo 20 de dricuri. N-am văzut asemenea evacuări când au luat foc spitalele. Iar tragedie națională a fost doar când  a ars clubul unde se asculta muzica aia suavă, pacifistă. Atunci a fost certată și Biserica, fiindcă n-a venit în localul fastuos unde Iisus era profanat seară de seară. Trebuia să vina Biserica, dom’le, fiindcă Biserica e uber!

4. Am revăzut filmul „Colectiv”, care va lua Oscarul pentru că străinii nu văd propaganda din spatele imaginilor. Cel mai mult m-a distrat Tolontan. Cum stătea el, noaptea, la birou, în loc să se ducă acasă să citească o carte. Stătea, stătea, stătea serios, stătea gânditor, în loc să își facă bilanțul! Și bilanțul era ăsta: „fotbalul l-am nenorocit, pe cei mai importanți oameni din fenomen i-am băgat la pușcărie, la federație am pus un băiat din afara fenomenului, Steaua nu mai are identitate, se numește FCSB, Dinamo e în agonie, Rapidul e în diviziile inferioare, iar prietenul meu Andrei Vochin a dat fotbalului lovitura finală, după ce a introdus regula U21!”

5. În urmă cu cinci sau șase ani, Ion Caramitru a fost operat la Spitalul Foișor. Sunt curios ce ar fi zis Andrei Caramitru dacă tăticul lui ar fi fost scos în stradă cu japca, „noaptea, ca hoții”.

Ultimele stiri

  • Sancțiunile sunt doar pentru fraieri. Companiile din UE se îmbogățesc din afacerile cu Rusia
  • Nimic nu se pierde, totul se transformă. Apa din haznale trebuie folosită în agricultură
  • De la New York la Tokyo: piețele bursiere, creștere record
  • China cucerește porturile lumii
  • Omul care l-ar ajuta pe Trump să răstoarne economia globală
  • „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?
  • Mediul de afaceri confirmă încrederea în politicile PSD de creștere economică
  • Ne mai luăm mult la mișto, domnule Dan Voiculescu?
  • Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor
  • De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ
  • Exit mobile version