Cauta

Basescu s-a sucarit pe basistii macovisti. Nasol!

„Lingau de clante pe la ambasade”. Asa l-a alintat Basescu pe un basist macovist, cu timbru vocal, rostire si barba de paracliser din Ardeal. I-a mai zis si slugoi.

Cand musca fundurile condamnatilor din 2014, tarcovnicul era bun, il placea presedintele Basescu. De cand isi spanzura jegul din obraji de tanga primei dame, rupestrul de opinie nu mai e agreat de pensionarul Basescu. Sclavetele lui mirosea frumos si bea ambrozie, „sluga ambasadelor” pute si vomita. Cum era ciunga aia cu „Statul de drept”, bunicule? Iohannis si-a luat tara inapoi cu tot cu macovistii alaturi de care ai umplut puscariile si pe urma te-au tradat. Ghinion, vorba lui Iohannis! Am inteles ca nu-l halesti nici pe Edward Hellvig, noul sef al SRI. Uite ca eu vreau sa-i spun Edi! N-a facut nimic pentru a-mi fi simpatic, dar ma bucur ca te tine departe de butoane.

Te-ai sucarit chiar asa de rau pe scarba aia vanzatoare, cu padurile Ardealului intinse de la marul lui Adam pana la gemul din urechi? Nasol! Tu ai inceput prigoana si acum te devoreaza gurile tale de foc, bratele tale inarmate. Nea Traiane, bunicule duios, propagandistii au invatat de la matale ca „nimeni nu-i mai presus de lege”, „o sentinta judecatoreasca nu se comenteaza” si ca „daca e sa avem vreo boala, avem boala pe hoti!”. I-ai potrivit ca pe ceasuri si au uitat sa se strice. Sunt masinarii performante si iti dau in cap cu limbile cu care te-au lins. Ti-ai pus activistii pe tic-tac, tic-tac, iar ei iti raspund cu te-toc, te-toc, pac-pac, poc-poc, urmeaza Boc! Taie-le mainile, ia-le ceasurile! Nu prea mai poti? Ti-a stat tie ceasul. Iarasi ghinion! Ceasul pe care l-a facut bunicul lui Iohannis inca functioneaza.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version