Cauta

Băgați un booster, că e bun la casa omului!

1. În 1991, după ce Michael Jackson și-a contorsionat operațiile estetice pe stadionul 23 August, niște fetițe plângeau la aeroport. „Aoleuuuu, a plecat Michael! Și nu mai vineeee!” Fetițele alea sunt sărite azi de 40 de ani. Venise și plecase idolul unei generații. Nu știm dacă Elon Musk a fost în România, dar de plecat – sigur a plecat. „Azi îl vedem și nu e.” Și nu mai vineeee! Vorba unui băiat deștept – „dacă aveam banii lui Elon, nu mă duceam la Bran nici să-i fac parastasul câinelui!”

2. Potrivit postului România TV, nici un politician n-a fost la pomenirea morților de la Colectiv. N-am verificat știrea, o iau de bună și consider că era normal să fie acolo până și politicienii useriști care n-au intrat în Parlament. Despre miniștrii, senatorii, deputații și primarii USR ce ar mai fi de zis? Singurele persoane din România care au profitat de tragedia de la Colectiv au fost salamandrele oengiste din USR. Și pe urmă n-au mai luat foc cluburi. Au luat foc spitale.

3. Dacă eșți un adevărat userist și vrei să ne arăți că suntem conspiraționisti și corupți – atunci te duci să faci un booster de mare angajament! Unde sunteți, useriștii mei? Demonstrați-ne că suntem primitivi! Băgați fiecare câte un booster de toamnă, că e ca borcanul cu murături, e bun la casa omului! De ce nu-i nimeni la coadă la booster? Niște oameni emancipați ca useriștii ar fi normal să ne anunțe iarăși „io m-am programat la Fetești, iuhuuuu! Io la Lehliu, e mai aproape, ți-am tras-o!”

4. Colectiv a fost de Halloween. La Seul au murit 150 de oameni tot de Halloween, dar e o coincidență. Cine face asemenea paralele e un retrograd și trebuie sfidat. Cu un booster meseriaș. Chiar așa, a ajuns machiajul de Halloween să fie mai șmecher decât măștile care ne protejează de Covid? Unde ne trezim aici? Vrem o țară ca afară, ne luăm măștile înapoi, toți pentru măști.

5. Avem Halloween, cu manifestări tematice, și la grădinițe. Acest lucru demonstrează că noilor generații nu le e frică de cimitir. Au alte probleme. Am auzit ieri dimineață, la Buzdugan și Morar, că mulți elevi au planuri mărețe. Adică 1000 sau 2000 de followers pe centurile de socializare. Și suferă dacă nu-și ating acele obiective. Frica de ratare se instalează mai repede.

Ultimele stiri

  • Horoscop – sâmbătă, 18 mai 2024. Nativii care trebuie să pună piciorul în prag şi să pretindă mai mult respect
  • Aeroportul București-Sud va deservi peste 11 milioane de pasageri/ Băluță: Împreună am făcut primul pas – GALERIE FOTO
  • Șeful Casei Naționale de Pensii, anunț de ultimă oră pentru pensionari. Hotărârea, publicată în Monitorul Oficial
  • Nicușor Dan, complice prin pasivitate și dezinteres la dezastrul și jaful de la Arena Națională
  • Speranța gimnasticii românești între cei „100 de tineri pentru dezvoltarea României”
  • Candidatul AUR la Primăria Capitalei: Procurorii ne-au anunţat că au început urmărirea penală în urma plângerii la DNA împotriva lui Nicuşor Dan
  • Un bărbat înarmat care a încercat să incendieze o sinagogă din Franța, ucis de poliţie
  • Comunicat de presă COLEGIUL ECONOMIC ”VIILOR”
  • Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în prima parte a lunii iunie
  • Terifiant! Director de închisoare, asasinat. Primise ameninţări cu moartea de la deţinuţi
  • Exit mobile version