AcasăDezvaluiriAncheteULTIMA ORĂ! MAI, dat lui Dragoș Tudorache!

ULTIMA ORĂ! MAI, dat lui Dragoș Tudorache!

”Se cere cu orice preț MAI-ul pentru Dragoș Tudorache” titram ”lovitura” din 11 noiembrie anul trecut. Atunci când dezvăluiam și că ” e șoc și groază la vârful Partidului Național Liberal, după ce liderii USR – PLUS au transmis oamenilor președintelui că Iohannis va mai pupa Guvernul Meu doar dacă alianța contra naturii le va da nici mai mult nici mai puțin decât portofoliul Internelor pentru Dragoș Tudorache”!

Cioloș vrea să spele rușinea Voiculescu

Iar după cinci luni de zile, această informație este mai de actualitate decât oricând! Pentru că informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră arată că Dacian Cioloș forțează trecerea Ministerului Afacerilor Interne la USR – PLUS. De fapt, direct la omul său de încredere, Dragoș Tudorache, fostul distrugător al DGIPI! Acesta fiind ”prețul corect” cerut de Dacian Cioloș atât co-președintelui Dan Barna, cât și premierului Florin Cîțu și chiar șefului statului pentru a accepta mazilirea ministrului PLUS, Vlad Voiculescu de la Sănătate!

Operațiunea ”Măgarul”!

Acum cinci luni, oamenii președintelui au putut scăpa de asaltul dat la MAI pentru Dragoș Tudorache de-abia după ce am dezvăluit dedesubturile ”Operațiunii Măgarul”. Una clasificată încă, dar care a avut totuși efect. La fel ca și întrebarea retorică dacă și-o mai aduce aminte Tudorache de convorbirea cu Blaga… Că noi da! Ca și ofițerii care s-au aflat ”la căști” în dosarul ”Unchiul și Nepotul”, cel din care reieșea că nu doar chestorul Liviu Popa urma să fie sprijinit de către Vasile Blaga să revină în forță și să preia șefia Poliției Române, a DIPI sau funcția de secretar de stat. Pentru că, în convorbirile avute se pare chiar cu … Dragoș Tudorache, Vasile Blaga ar fi insistat și pentru alte persoane care să fie ”unse” la șefia unor structuri MAI.

După Irina Alexe Dragoș Tudorache închide cercul PLUS la MAI

Iar după cum a rămas totuși în ”Fonoteca DIPI” – cea pe care Tudorache se chinuie atât acum să pună mâna!- printre numele identificate se aflau cel al Alinei Rozica Oprea ca și secretar general adjunct al MAI, al lui Robert Vâță cel deja cu ”pedigri” SIE drept inspector general al Jandarmeriei și Irina Alexe pentru postul de secretar de stat însărcinat cu coordonarea prefecților. Ultima variantă fiind deja ”bifată” de Dacian Cioloș, deși cu o întârziere de aproape cinci ani. Astfel că liderii liberali, mai ales cei apropiați președintelui Iohannis, ar trebui să se replieze în cadrul ”negocierilor” de ultimă oră purtate cu un Dacian Cioloș cu totul scăpat de sub controlul iohanniștilor din sistem și să ceară de îndată dezgroparea ”scheleților” din 2016. Atât a stenogramei convorbirii purtate pentru impunerea Irinei Alexe drept secretar de stat. Dar și a solicitării aprobate din ianuarie 2016 a unei locuințe de serviciu dintr-o zonă selectă. Deși proaspăt instalat la Cancelaria premierului tehnocrat Dacian Cioloș, Dragoș Tudorache deținea un apartament în București. Sau, dacă logistica informativă îi ține, să se întoarcă în timpurile în care Dragoș Tudorache era judecător la Galați… Pentru că altfel, pentru a îl salva pe premierul Cîțu, s-ar putea produce fatala rocadă MAI – Sănătate solicitată insistent de Cioloș. Cu Tătaru revenit la MS. Și cu Tudorache revenit la MAI…

author avatar
Catalin Tache
11.380 afisari

51 COMENTARII

    • Nu cred. Vezi ce CV are. Judecator,functionar ONU, a lucrat pe la UE vreo zece ani fost ministru de interne deci cam stie cu ce se mananca,nu ca Bode de la Trasporturi la Interne.Baiat orientat ,ba pe la Ciolos,ba cu Grideanu ! Si chiar vorbeste bine fata de Catu,Orban, Turcan,etc. Ramane o necunoscuta ,ce grad are ,oricum cel putin colonel plin la Baietii nostri !

  1. Si ce te fu te grija asa TACHe de 2,15?nu ai plecat de acolo dupa ce ti ai luat stelele?lasa sa desfiinteze DIPI acum….

  2. daca a distrus deja ceva acolo si daca singurul lucru cu care se lauda e ca a fost scolit prin kososvo cum sa mai puna asa ceva la mai ca doar sunt si ei o breasla de oameni de stat nu………….

    • In articolul de fata , domnul Tache scrie de ” lovituri ” , avem pregatita o noua posibila ” lovitura ” : Comisarul.ro , astazi , 16 aprilie 2021 , ora 07:35 : ” AR FI BOMBA ANULUI , GADEA SI CIUVICA SI-AR FACE SEPPUKU IN DIRECT / O VA PROPUNE USR-PLUS PE CAMELIA BOGDAN PENTRU FUNCTIA DE MINISTRU AL SANATATII ?”

  3. Vai de capul vostru de PNL! Voi o vindeți si pe mama voastră si pe tatăl vostru pentru a vă ține scaunele sub funduri. Sunteți o corcitură de partid dispusă să vândă o țară întreagă pentru nişte jocuri politice mizerabile.
    Ascultați ce vă spun acum. Pentru că faceți jocul de 2 bani al naziştilor usr-plus, veți pierde masiv din încrederea cetățenilor. PNL va ajunge un partiduleț gen alde. Usr-plus va dispărea. Naziștii trebuie să dispară. Criminalii la fel. Neo-marxiştii aşişderea.HUO!

  4. Am evadat din ospiciu prin legarea a 10 cearceafuri labuite de la spalatorie , am fost tratat inuman de nazistii din casuta de nebunii de pe Gvardinskaya nr.9 Tiraspol , mi-au umflat falcile si mi-au spart rozeta napoleonii si kutuzovii colegi de camera . Sunt in gara , iau un marfar spre Rabnita si le dau cu HUO la nenorocitii de infirmieri care ma cauta disperati . Sunt liber ca pasarea cerului , cum opreste marfaru am sa urc la mecanicul de locomotiva sa-i bag un spasivo la flautul zburlit cu gusa , daca era personal il omeneam la slit pe nasu …..

  5. Dacă vine Tudorache poate reușește sa facă odată și odată ordine in mizeria asta numita MAI! Arafat băgat puțin la pușcărie. Despescu trimis la plimbare. Smurdul desființat. Pompierii demilitarizati și descentralizati. Dsu desființat. Arhivele scoase de sub autoritatea MAI. Abrogarea legii 155 și duși banii publici către poliție și Jandarmerie. Multe lucruri bune pentru statul și poporul roman ar avea de făcut un ministru bun … ar trebui un guvern și un parlament pe măsura! Vom avea vreodată așa ceva!? Puțin probabil. Eugene Ionesco, plecând din țară, spunea ca țara asta nu își va reveni niciodată. După atâtea zeci de ani istoria nu l-a contrazis încă.

        • Cata rautate ai pe tine!
          De ce jignesti? Te-a jignit cineva? Oamenii si-au spus o parere!

          • Asa m-a instruit Raionul , vrei sa pierd supita de stevie de la masa de pranz ?

          • bre, T W, jiCnirile sub forma de „cea mai tare glima” si felicitarile periorative sunt tot abordari negative si fara substrat argumentativ. Daca tot ai o parere prezinta-ti macar un argument valid pentru zeflemeaua adresata, altfel esti in sectorul tendentios si iti meriti raspunsul rugos. Capisci?! Rau nu esti cand spui adevarul ci cand pretinzi ca demersul tau e unul valid desi nu esti nici macar tangent cu caracteristica de validitate. Alt prost, alta distractie. „Salutari” din „raion”!

        • Fa , TANGAnyko , daca iti dau mumu cu carlionti pe unde gavaresti , sunt in sectorul tendentios , fara caracteristica de validitate si nu-mi mai trimiti salutari din Raion , considerand ca te-am jiCnit ? Nu cumva a fost o reala placere si te-ai ales cu propolis ghiseft ?

          • Tavarisi! Constat ca ești analfabet! Asta pe lângă faptul ca ești o lepra de mahala. Dacă tot ești setat pe ce zici tu acolo te Invit sa te indrepti pe directia ma-tii. Cei ca tine, așa golani cum te dai in scris, fac, cu chestia cu care te dai tu “muist”, pe ei.

          • Asa e , cel mai bun argument ca sunt lepra si golan indreptat pe directia lu mamuku este ca , chiar acum execut niste sugiukuri tandre la capaciul zburlitei golase

    • Fabulos!
      Romani care-si doresc sa bage romani la puscarie!
      Cam asta ati invatat in 30 de ani… si cica comunistii erau nashpa!
      Tudorache – asta de il vrei/vreti ministru – a militarizat o directie din MAI… profund gresit!
      Tudorache, cand a facut asta, a urmarit un singur lucru prin miltarizarea DGIPI: sa se asigure ca ordinul o data dat, se executa! – ca cica asa e la militari – astfel incat sa stranga si sa foloseasca informatii in favoarea lui si a partidului lui!
      USR-ei si PLUS-isti isi doresc un stat totalitarist, pe care – cu al vostru concurs – il vor si implementa! Il vor obtine, in numele ordinii, al procedurilor si al regulilor!
      O structura de securitate, care nu are ce cauta intr-un stat democratic, in afara controlului parlamentar sau a societatii civile – ca, institutia aia de a fost militarizat de Tudorache, in 2016, se cheama Directia Generala de Protectie Interna (a ministerului protectie interna, nu a tarii!!) – este pe cale sa redevina un monstru!
      Din nou, fabulos!
      Va doriti o tara condusa de politisti, de procurori si altii ca ei… eu unul, NU!

      • Pai , ce treaba ai tu , Kosteo , la 1:17 noaptea sa te framanti in ciulinii din spatele garii Tiraspol ce-si doresc ROMANII ? Vezi , ba ametitule , de zooparkul tau si nu mai flatula afionate in National , te faci de k,,,t cu gratie , sifiliticule !

      • Fa Doino , hotaraste-te , ori e al lui Soros , ori e al lui Blaga , ti se trage de la inundatiile astea …

  6. Joseph , mai bine povesteste-ne cum i-ai pacalit si ai scapat cu viata din mana lui Robespiere , Napoleon si Ludovic al XVIII -lea ….

    • Ai citit și tu acum și ai aflat cine a fost Fouche!? Saracule! Învață sa folosești corect limba romană(virgulele se pun după niște reguli). Analfabetule(același)! Nu te impacienta! Am mai întâlnit zmei ca tine, dar care nu știau la ce folosește cratima! In rest, băieți buni. Pacat de ….(hai, verifica cine a fost Tetzel, incultule)!

      • I-am altoit niste sugiukuri diafane si lui Tetzel la cimpoiul zburlit cu gusa , il cunosc bine , m-a coplesit in indulgente permitand-mi sa-i sarut si cristalinul de la ochiul dosnic maron si mi-a facut intrarea si la Marele Inchizitor Savonarola pe care l-am lasat masca cu pozitia lotus combinata cu permutari de n luate cate k din kamasutra . Am intrare peste tot la reprezentantii intunericului , a dat roade ca am tucat boasele lui Bahomet …..hihihihihihi

        • Servesc masa in genunchi si salata muwe cu cotari virgule ce mi-au napadit gatlejul din cuibul de pupaza al Vrabiutei ….hihihihihihihihihi

  7. Cine credeti ca e „Bunicu ” si ” tataia ” fara nepoti care-si face clisma cu GLIME nesarate noaptea la 2:00:37 ?

  8. SISTEMUL JUDICIAR DUPA 1989 A FOST CAPTURAT DE BNDITI , TICALOSI, PROSTITUA(TI)TE, TRADATORI, ETC….

  9. Tache , ai avut dreptate : INPOLITICS .ro , ieri , 15 aprilie 2021 : ” IMENSA MIZA A SCANDALULUI VOICULESCU : BANII CNAS DIRIJATI DE UNCHIUL NIC ” ” Banii de la buget stau in pixul Premierului , la CNAS , painea si cutitul sunt LA PRESEDINTELE CNAS . ACOLO UNDE SEF A FOST INSTALAT RECENT DE VLAD VOICULESCU , IN PERSOANA LUI ADRIAN GHEORGHE , UN APROPIAT AL LEGENDARULUI NIC VOICULESCU , VAR PRIMAR CU IAIAL LUI VLAD VOICULESCU „.

  10. CAND URMEAZA CUTREMURUL DIN MAI – DAPI – pe care l-am prezis (de cateva luni) din perioada banateanului TIBI CRIVOI, cel adus de VELA (diin zona lui) ca SEF DE DIRECTIE? Individul s-a dovedit a fi un parvenit provincial, lingusitor, libidinos, rautacios, mincinos, intrigant, frustrat de propria conditie.
    Am incercat, pe aceasta cale sa-l ajut, dandu-i un indiciu – DVA. N-a inteles nimic. Nu ma mira! Intelege doar ce i se ordona, de un anumit cerc de interese. Mai mult nu poate. Se blocheaza. Da, Tibi? Se vede ca te cunosc de cand ai facut primii pasi in MAI. Sa revenim!
    Ticalosiile cu iz penal, nu mai pot fi tinute sub pres. Apar una dupa alta, probleme grave din teritoriu. Lumea vorbeste. Nu mai suporta. Greu de inteles, modul cum priveste problema, actualul ministru.
    Pacat! Am sperat sa se dedice ADEVARULUI. Am fost naiv, sau poate prea optimist (dupa frumoasele recomandari de la MT). Dar daca ma insel? Da Doamne! M-as bucura, ca ardelean, ca fost slujbas in MAI, ca roman, ca om care vrea un strop de ADEVAR, intr-o lume atat de falsa, de pervertita si profund sulfuroasa.
    Sa auzim, de bine!

  11. Tovarasul Tudorache, ala de a militarizat MAI-ul – omul fiind plus-it 😂😂 – nu este nimic altceva decat un bolsevic (dar d’ala prost).
    Marele ministru/europarlamentar de la PLUS, reformist din tata-n fiu (Ardeleanu/Vulpea – Ciolos/Ciupitu), ar vrea sa revina staraboste peste DGIPI.
    Oare, de ce, aceasta directie din MAI nu este desfiintata?!
    Pentru ca este singura care functioneaza ca serviciu secret de informatii, in afara controlului parlamentar!!… adica sub control, strict, politic!
    Si uite d’asta Julien – Ciupitu’ de varsat, zis si Ciolos – il vrea pe Tudorache inapoi la MAI, la schimb cu Voiculescu de la Sanatate (ca la sanatate lucrurile au fost puse pe directia cuvenita – canci transplant in tara, dar din belsug chei de decintare la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate).
    Si, uite asa… Vulpea (Ardelean – pentru cei ce nu-l cunosc) ii va lua fata lui KWI, lui EH, precum si lui LP; in fond, daca vrei sa conduci, chiar ca e simplu… ti-l pui pe Tudorache, dupa ce ai furat toata sanatatea controland Casa Nationala de Asigurari de Sanatate!
    C astia de la PNL sunt fraieri… e clar; ca astia de la USR sunt niste looseri… e un fapt!
    Mult succes 😂

  12. Cititi si cruciti-va ce am putut sa compun azi-noapte la 0:41 , in loc sa ma despaduchez , sa-mi pun ordine in posetuta , sa ma aprovizionez cu durex si sa-mi ung botoxul cu strugurina , o ard cu ciupiti , starabostes si vulpoi imaginari in National . Spuneti voi , sunt sanatos la mansarda ?

  13. Comisarul .ro , joi , 15 aprilie 2021 , ora 23:01 : ” VIN SURPRIZE MARI , IN CURAND , IN POLITICA . SCANDALURI CAT CASA , RETINERI LA NIVEL INALT …”

  14. Si luam in serios ziarul asta odata … bai fratilor, jurnalistii astia de duminica sufera de teoria constipatiei, si se transmite asta prin articolele de tot rasul… Hai ma, ca voi vedeti conspiratii si in scartzaitul usii de la buda din fundul curtii…

  15. Va bagati si voi ca magarul cu curul in fata in ministere atat de complicate in loc sa alegeti si voi cultura, ministerul cultelor sau ministerul sportului sau ministerul turismului unde de 1 an doar te duci la mimister si inchizi biroul si te culci ca e pandemie nu ai nimic de facut.

  16. Oricum alea importante le impune regele plavan si regina orgban voi tura luati cu domnul drula doar pla.. sa ma scuze mamaile gravidele si domnisoarele ce au simtit un fior jos dar asa e.

  17. Si dupa ce i se termina mandatul lui Iohannis Ciolos va pofti sa-i ia locul! Un fraco-roman nu am avut pana acum. Vor fi destui care sa-l voteze.

  18. Cine credeti ca e ” Motzul cu motz ” ce posteaza la ora 3:03:19 noaptea , ca hotii ?

  19. Ciocioclino , ai ghicit e cu ma-ta la produs pe centura , hoascele umbla amandoua dupa mooie , noroc cu tine ca le suplinesti si le sari in ajutor cand dau ochii peste cap ….hihihihihi

  20. PNLISTII URMASII BRATIENILOR PENTRU A RAMANE LA PUTERE SUNT IN STARE SA CEDEZE TOTUL HASTAGISTILOR

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger