Cauta

Tsunami-ul schimbarilor loveste varful MAI!

Iata ca inevitabilul se produce si Ministerul de Interne, atat de lovit de nenumarate scandaluri in timpul mandatului lui Radu Stroe, va fi supus unei intense operatiuni de reasezare a conducerii unora dintre cele mai importante structuri centrale.

Ilie Botos secretar de stat

Astfel, noua organigrama este aproape completa, iar surprizele vor urma in valuri in perioada urmatoare. Bineinteles, important este doar ca aceasta complexa interventie chirurgicala sa dea si rezultate, pentru a nu vorbi din nou doar de o „primenire” de fatada a veritabilului „cuib de viespi” existent la varful MAI.

Ilie Botos, noua mana forte

Lucian Guran director adjunct DGMO

De departe, cea mai importanta schimbare operata la nivelul MAI este aducerea pe postul de secretar de stat responsabil cu ordinea publica a fostului procuror general al Romaniei, Ilie Botos. Acesta este considerat unul dintre cei mai experimentati oameni din sistem si il va inlocui pe chestorul Florea Oprea, care va ramane in cadrul aceluiasi departament, dar doar ca subsecretar de stat. De mentionat ca functia care va fi ocupata de catre Ilie Botos este considerata una vitala in desfasurarea intregii activitati a ministerului, astfel ca, de acum inainte, se va putea vorbi de noul secretar de stat ca despre adevarata „mana forte” din MAI.

Efect de domino

Cum schimbarile care vor urma vor fi, practic, unele „fara numar”, vor avea loc implicit si unele rotiri de cadre. Iar cei care vor pica de pe functiile detinute vor trage dupa ei, cu siguranta, nenumarati alti colaboratori pe care ii promovasera pana acum. Dintre noile mutari care vor avea loc la varful MAI cele mai avansate sunt cele ale trecerii chestorului Lucian Guran drept director general adjunct al DGMO si revenirea lui Nezir Gelaledin la secretariatul general al MAI.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version