Cauta

ȚINTA: RAED! ȘAPTE TERORIȘTI HAMAS, INSTRUIȚI ÎN ROMÂNIA!

Raed Arafat, tot mai izolat…

Faptul că nici măcar Traian Băsescu, pe când era ditamai ”ZEUS” al unui sistem ticăloșit creat după chipul și asemănarea sa nu a reușit să ”zgâlțâie” barem soclul pe care teribila mașinărie de propagandă operativă l-a suit în ultimele trei decenii pe Raed Arafat spune totul despre forța celui din urmă.

Decapat de <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagalexandru rafila title=Alexandru Rafila data wpil keyword link=linked>Alexandru Rafila<a>

Mai mult decât atât, așa după cum le-a panicat pe cam toate ”animalele politice” care, de-a lungul vremurilor, au îndrăznit să ”mârâie” la el, Read Arafat a declanșat un contraatac furibund, care era să îl coste pe Băsescu chiar funcția supremă de președinte. Lecție care i-a fost învățătură de minte și succesorului acestuia. Klaus Werner Iohannis cerând la rândul său, la un moment dat, ”capul” lui Raed Arafat. După care a abandonat panicat acest demers public… Prietenii britanici știu de ce!

Tace pentru prima oară!

Iată însă că, după ce a trecut neatins prin zeci de scandaluri publice, anchete oficiale sau jocuri politice, Raed Arafat a încasat acum o veritabilă ”rangă în dinți”. Un ministru oricum ”infinit mai mic” decât toți liderii politici care au îndrăznit până acum ejectarea de la vârful sistemului a veșnic secretarului de stat Raed Arafat luându-i acestuia chiar ”jucăria” sa cea mai de preț.  Până și spre stupoarea inițiaților sistemului. Însă uluitor nu este că, printr-o simplă hârtie pe care a dat ”cu pixul”, Alexandru Rafila i-a luat lui Raed Arafat controlul asupra Unităților de Primiri Urgență….

Cîțu colaborează în dosarul vaccinurilor

Ministrul Sănătății abrogând ordinul de ministru prin care a fost înființată Comisia de Specialitate medicină de urgență și dezastre. Ceea ce înseamnă implicit că, fără acest ordin, Comisia Interministerială pentru Suport Tehnic – CIMST, cea pusă ”preș” la picioarele secretarului de stat Raed Arafat a rămas practic fără ”obiectul muncii”.

Iar după ce Alexandru Rafila i-a tras astfel ”preșul de sub picioare”, Raed Arafat a tăcut! Nu a luat nicio poziție publică… Nu a declanșat nicio furibundă campanie de revocare a ordinului care îl vizează direct… Dar, mai ales, nimeni nu i-a mai sărit în ajutor lui Raed Arafat! Nimeni! Ceea ce înseamnă implicit că, la ”next level” al sistemului, se știe că deja soarta ”maurului” Raed Arafat a fost pecetluită… Și că acesta nu mai este chiar atât de ”Greu de ucis” precum a fost intens legendat! Și la fel de bine o știe și Raed Arafat. Pentru că altfel, sub nicio formă, nu și-ar fi plecat niciodată ”capul”! Și tocmai sub ”sabia” unuia ca Alexandru Rafila… Adevărata miză a ordinului ministrului Sănătății de la sfârșitul lunii decembrie 2023 nefiind medicina de urgență. Ci … ”dezastrele”! Domeniu de activitate care trebuie musai, cu orice preț și mai ales ”de îndată” scos de sub ”tutela” de acum indezirabilului Raed Arafat. Nu de alta, dar până când noul ”val emoțional” va mătura bună parte din oricum debila clasă politică și deja mult prea ”flexatul” sistem deopotrivă, deja instituțiile statului vizate de o anchetă internațională fără precedent trebuie să fie ”eliberate” de această etichetă.

Se ajunge la coordonatorul final al intervenției criminale de la Crevedia

Ironia sorții făcând ca până și Raed Arafat să simtă acum, pe propria carieră, ce înseamnă să ”faci contra valului emoțional”! Mai ales, ghinion, atunci când acesta se anunță a nu fi doar unul la nivel național…

Din 2017!

Dinamica operativă face ca fostul premier Florin Cîțu să nu aibă nicio șansă de a se strecura printre furcile caudine ale primului dosar al vaccinurilor, fără a îl trage după el, în ”echipa câștigătoare” de la DNA și pe Raed Arafat. La fel după cum, totuși, până la urmă tot va fi identificat și coordonatorul final al intervenției de la Crevedia . Păcat fiind, din nou, că, uite că ”a fost nevoie să moară oameni”… Așa că oricum ”se strânge lațul” anchetelor în jurul conducerii Departamentului pentru Situații de Urgență.

În România au învățat să salveze vieți săpând tuneluri pe sub dărâmături

Numai că ”decisiva” va veni din altă parte. De la Tel Aviv… Acolo unde, după cum susțin surse convergente de la vârful comunității de informații, printre miile de suspecți de teroriști Hamas au fost arestați și șapte palestineni care, începând cu anul 2017, au urmat cursuri de pregătire în România! Aceștia fiind instruiți, cel mai probabil în cadrul unor cursuri asigurate se pare la Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție, inclusiv în acțiuni specifice salvatorilor care intervin în cazul Dezastrelor.

Toți cei șapte fiind suspectați că, după ce au învățat în România să facă tuneluri pentru salvarea de vieți omenești, odată întorși acasă au folosit tehnicile pentru care au fost pregătiți în cu totul alte scopuri.

În Israel sunt suspectați că ar fi săpat pentru Hamas

De asemenea, ținând cont de cercetările preliminarii declanșate la solicitarea autorităților israeliene la chiar sfârșitul săptămânii trecute, nu vom dezvălui la această oră toate informațiile intrate în posesia noastră. Însă deja structurile contrainformative românești sunt în alertă maximă, încercând să refacă în cel mai scurt timp un ”puzzle” care să le ofere partenerilor israelieni un tablou complet al activității celor șapte palestinieni cursanți în România, începând cu anul 2017. Astfel că, ținând cont mai ales de cine a solicitat acest sprijin informativ, scandalul chiar nu mai poate fi ”acoperit”! Și asta se va vedea mult mai curând decât se așteaptă până și ”atotinfluenții” protectori ai demnitarilor români implicați.

Ultimele stiri

  • Joe Biden, ameninţat cu punerea sub acuzare! Liderului de la Casa Albă i se aduc acuze foarte grave
  • Pensionarii vor întoarce banii cu lopata. Categoria care are dreptul la dublă recalculare. Vezi dacă eşti pe lista lor!
  • Coşul de cumpărături al lui Marcel Ciolacu s-a scumpit mult în doar câteva luni. Cu 100 lei nu te mai desurci!
  • Cu Lamborghini-ul către un nou mandat la şefia CJ Prahova? PSD, atac la Iulian Dumitrescu (FOTO)
  • Horoscop – sâmbătă, 11 mai 2024. Trebuie să gestionaţi mai bine situaţiile stresante!
  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • VIDEO. Un autobuz cu pasageri a căzut într-un râu, în Sankt Petersburg. Bilanțul victimelor/Imagini de la fața locului
  • Șeful ELCEN a ieșit cu cifre: „Datoria Termoenergetica la ELCEN este de un miliard de lei”
  • Rareș Bogdan, despre situația PNL: „Astăzi, niciun sondaj nu ne mai coboară sub 25%”
  • Mihai Albu, diagnosticat cu cancer. Designerul a fost operat/Primul mesaj al fostei soții, Iulia Albu: „Este o luptă grea în care…”
  • Exit mobile version