Cauta

ȚINTA PREDOIU : Șef de serviciu secret, 15 ani de închisoare!

Se zdruncină sistemul iohannist

Diluarea statului ticăloșit este atât de lentă, încât s-ar părea că nimic nu se mai schimbă la nivelul serviciilor… Mai ales că ”schimbarea liniilor” mult trâmbiațtă mediatic de către isterica propagandă operativă este una atât de haotică, încât zici că împuternicirile de la vârful sistemului sunt operate de Gigi Becali, la pauza meciurilor FCSB-ului!

Cătălin Predoiu șterge urmele serviciilor

Dar, totuși, ”falia” care desparte ”falanga naționalistă” din servicii de ”sclaveții” serviciilor de spionaj străine se adâncește pe zi ce trece. Astfel că și spaima ofițerilor care au racolat ilegal membri ai unor categorii profesionale interzise prin lege de a fi vizate de astfel de operațiuni speciale de recrutare crește pe zi ce trece. Mai ales că uite că, o dată cu intrarea în ultima jumătate a mandatului lui Klaus Iohannis, și influența șefilor de structuri iohanniste scade în ritm amețitor. Iar teama cea mai mare a acestora nu este nici că vor trebui să se lase pensionați, nici că se va lua urma banilor operativi sau că vreun subaltern va avea curajul să denunțe abuzurile inimaginabile pe care au fost obligați să le ”procedurizeze”… Ci doar faptul că se va trece la identificarea ”obiectivelor” racolate din rândurile jurnaliștilor, magistraților, demnitarilor… Ceea ce poate duce la o pedeapsă cumulată în funcție de postul de conducere deținut de până la 15 ani de închisoare pentru șefii din servicii care au autorizat fie și tacit tentativele – eșuate sau reușite ! – de racolare a unor astfel de ”deplin ilegali”! Ceea ce ar face ca pușcăriile să geme practic de ofițeri racolatori!

Fumigena ascultărilor

Astfel că, aflați încă la butoanele operative ale sistemului, băieții deștepți aflați în spatele acestor operațiuni de racolare ilegale și dintre care cele mai multe au fost derulate prin intermediul șantajului și amenințărilor la familie – deși au existat și unele cazuri de recompense în avansări, ce este drept… – au decis să rezolve definitiv această sensibilă problemă. Și care îi poate băga pentru mulți ani la pușcărie.

Așa au fost semănate câmpurile tactice ale magistraților racolați

Astfel că ”maurul sistemului” a primit încă o misiune de ”ștergere a urmelor”. Și uite cum veșnic obedientul ministru al Justiției a purces la o modificare de îndată a legilor securității naționale. Diversioniștii sistemului având grijă ca să izbucnească la țanc și scandalul ascultărilor, pentru ca opinia publică să se inflameze din nou doar pe acest fals subiect. Mai ales că, la urma urmei, dacă vor să ne asculte, serviciile tot ne ascultă ! Și cu mandat, dar și fără mandat! Și cu aplicații criptate, dar și cu telefoane învelite în folii protectoare. Iar ”fumigena” lansată prin ”scurgerea controlată” în media operativă a doar unei părți a ”drafturilor” atent selectată a produs efectul scontat. Societatea civilă soroșistă și debila clasă politică culcându-se pe urechea că, gata, a pus cu botul pe labe sistemul ticăloșit! Mai ales după ce președinte Klaus Iohannis personal a dat asigurări că va reevalua pachetul de legi… Numai că, toți ochii fiind ațintiți doar pe ce intenționează ministrul Cătălin Predoiu să adauge la legile securității, a putut trece neobservat ”micul amănunt” al scoaterii unui ”biet” articol de lege.

Dacă modificarea pică în CSAT se umplu pușcăriile de ofițeri racolatori

Culmea, fiind uitată la redactare, dintr-o regretabilă ”eroare umană”, tocmai articolul din Legea 303/2004 care prevede pedepse cu până la 15 ani de închisoare pentru ofițerii serviciilor secrete care încearcă racolarea unor cetățeni români profesând în mass – media, magistratură sau alte domenii de activitate ”strict interzise” unor astfel de operațiuni sub acoperire!!!

Panica fiind deci cu atât mai mare, cu cât dacă modificarea este respinsă, atunci ofițerii care au recurs la astfel de ”racolări în forță” își pierd nu doar câmpuriole tactice din justiție… sau sursele din ”unitățile media”… Dar, foarte probabil chiar și propria libertate. Iar pentru a da un singur exemplu deocamdată, este ca și cum colonelul Voroneanu Dumitru, șeful SSID din cadrul SPP, pe când se afla pe funcția de conducere ar fi încercat o astfel de racolare strict interzisă de lege. Iar dacă la autodenunț se depune și înregistrarea telefonică în care se pomenește inclusiv de o întâlnire cu directorul Lucian Pahonțu, atunci pensia militară ar mai putea folosi, 15 ani de acum înainte, doar la cumpărăturile făcute de la ”magazinul sătesc” de lângă celulă…

Ultimele stiri

  • Sancțiunile sunt doar pentru fraieri. Companiile din UE se îmbogățesc din afacerile cu Rusia
  • Nimic nu se pierde, totul se transformă. Apa din haznale trebuie folosită în agricultură
  • De la New York la Tokyo: piețele bursiere, creștere record
  • China cucerește porturile lumii
  • Omul care l-ar ajuta pe Trump să răstoarne economia globală
  • „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?
  • Mediul de afaceri confirmă încrederea în politicile PSD de creștere economică
  • Ne mai luăm mult la mișto, domnule Dan Voiculescu?
  • Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor
  • De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ
  • Exit mobile version