Cauta

SPP-istul lui IOHANNIS, executat de Pahonțu!

Felix Dicu a rămas tot colonel, oricâți colegi SPP-iști a băgat ”în hârtii” pentru a fi făcut și el general. Numai că, la fel ca și celălalt ”cățelar” al Serviciului de Protecție și Pază, ”Motănelul” Felix Dicu nu va mai ajunge general, fiind deja ”ejectat” din SPP!

Pahonțu a ajuns să îi execute unul câte unul pe oamenii lui Iohannis O fi paranoia sau strategie

În schimb, la fel ca și ”nea Mitică” zis ”Cocârț”, și Dicu va simți în ceafă răsuflarea colegilor cărora le-a paradit carierele, poate familiile cu totul sau ce o mai fi fost ”la pachet”, pentru îndeplinirea unui simplu vis personal. Unul care însă tocmai ce a fost spulberat chiar de către directorii Lucian Pahonțu și Daniel Ion Bălașa. Adică exact cei în slujba cărora  colonelul Dicu își pusese tot excesul său de zel. Numai că, dezvăluirea ”NAȚIONAL” cu privire la operațiunile neautorizate în scris de către conducerea SPP de spionare și documentare informativă  a unor ofițeri acoperiți ai altor servicii secrete românești s-a dovedit ”lovitura” fatală pentru cel care deja se credea ”SPP-istul lui Iohannis”. Și care, într-o ultimă încercare disperată de a nu fi declarat indezirabil în SPP și transformat astfel într-o simplă ”frunză în bătaia sistemului”, le-a cerut prietenia tuturor celor pe care i-a turnat. Sperând ca astfel să poată să mai pună pe masa lui Pahonțu ”ceva”, pentru ca pragmaticul șef al SPP să nu recurgă la sumara sa ”execuție”. Dar era deja prea târziu…

Bălașa tace Și face

Astfel că a fost deja ”deschisă șampania” nu doar la SPP, dar și la celelalte alte servicii secrete care chiar nu aveau cum să permită ca un ”Gigel Costel Motănel” să le penetreze propriile structuri contrainformative.

Ospătarul de la Neptun

Și cum în lumea de intelligence cel puțin, chiar că nimic nu este întâmplător, uite că și soarta colonelului Felix Dicu este de acum una copy-paste după cea a fostului său șef, colonelul Dumitru Voroneanu.

Plaja Olimp Aici și a început colonelul Dicu cariera de turnător

Ambii fiind artizanii operațiunii prin care, din ”recrutori”, s-au trezit ”racolați”… Documentarea foto – video a colonelului Felix Dicu turnând în pahare și poate nu numai ”sursei autorizate informative” – cu Voroneanu aflat pe fir! – chiar neavând cum să mai permită ajungerea acestuia în fruntea SSI, SDI sau a nenumăratelor celorlalte structuri de protecție internă, contrainformații, cercetare – documentare, contraspionaj… Din păcate pentru imaginea SPP-ului, colonelul Dicu nepricepând că, din acel moment nu va mai putea fi decât ”ospătarul de la Neptun” pus să ”spele rufele murdare” ale serviciului pe care visa să îl conducă. Adică doar un alt ”idiot util” al serviciului paralel constituit de generalul Pahonțu pe osatura organigramei Serviciului de Protecție și Pază.

Gigel Costel Motănel

Cel mai bun exemplu de aruncare a colonelului Felix Dicu în ”groapa cu lei” a altor servicii secrete fiind modul de-a dreptul grosolan, parcă prea ca la țară chiar și pentru ”Unitatea Lerești”, de filare a ofițerilor superiori acoperiți ai Serviciului Român de Informații. Fără niciun temei legal, fără îndeplinirea niciunei atribuții din fișa postului și, drept urmare, doar în singurul scop rămas de … șantaj!

Numai că, ghinion, pe 16 august anul trecut titram ” Le-au spart WhatsApp-ul! Ofițeri SRI, filați de SPP în Guvern”!

Seria de dezvăluiri continuând cu publicarea a zeci de ”capturi” ale convorbirilor ”pe deplin criptate” purtate de colonelul Felix Dicu, sub numele de cod dovedit ca aparținându-i pe telefonul de serviciu, de ”Gigel Costel Motănel”. Și prin care acesta le solicita expres altor ofițeri SPP aflați la post cu diverse misiuni la Palatul Victoria să identifice,  să fileze, să facă fotografii și să ”îi spargă la vorbe” pe ofițerii Serviciului Român de informații detașați pe lângă Guvernul României. Colonelul Dicu, alias ”Gigel Costel Motănel”, insistând ca atât ofițerii acoperiți ai altor servicii secrete, cât și membrii Guvernului sau demnitarii statului român de la Camera Deputaților, Senat sau alte instituții guvernamentale să fie urmăriți inclusiv prin parcări !

Și atunci, doar unul ca ”Motănelul Feli” și-ar mai fi putut închipui că i se va permite să devină ”SPP-istul lui Iohannis” și să coordoneze structura contrainformativă a șefului statului român… Dar astfel colonelul Dicu a putut fi ”extras” fără scandal de la vârful SSI, detașat la ”Secțiunea lui Nedelea”, unde i s-a promis că i se va va face propria lui unitate, adus ”de-a  dreapta” generalului Bălașa și, acum, ”executat” de Pahonțu!

SPP iștii sunt gata să îl petreacă în civilie

Lăsat fără legitimația Contrainformațiilor SPP, omul care a condus ani de zile ”prigoana SSI-istă”, știind foarte bine cum va mai bea de acum înainte ”o bere, cu băieții”… Motiv pentru și care, pentru a nu da satisfacție unui Florian Coldea care își învăța adepții din sistem să îl ”îngroape” și mai abitir pe unu de-al lor imediat ce ”a căzut la pământ”, nu vom da curs chiar în aceste zile grele pentru ”rămășițele” SSI-iste la ultimele ”cereri de prietenie” ale colonelului de acum civil, Felix Dicu. Și la ce s-a ascuns de fapt în spatele lor.

Onea… Luțu… Ușurelu…

Mai ales că ”hora ejectaților” din SPP se face tot mai mare, pe zi ce trece… Și vorbim aici de ofițeri ”cu Pahonțu în suflet”… Până la colonelul Felix Dicu, fiind aruncați în rezervă și alți de acum foști ”stâlpi” ai Regimului Pahonțu, precum Onea cel speriat de ”zăngănitul de cătușe”, Luțu și mai ales generalul Ușurelu… Urmașul lui Costea din fruntea Direcției Economice având de altfel și cele mai multe motive să fie lovit de ”panica” tot mai mare care îi cuprinde, unul câte unul, pe ultimii ”loialiști” ai lui Pahonțu din sistem…

Ultimele stiri

  • Aeroportul București-Sud va deservi peste 11 milioane de pasageri/ Băluță: Împreună am făcut primul pas – GALERIE FOTO
  • Șeful Casei Naționale de Pensii, anunț de ultimă oră pentru pensionari. Hotărârea, publicată în Monitorul Oficial
  • Nicușor Dan, complice prin pasivitate și dezinteres la dezastrul și jaful de la Arena Națională
  • Speranța gimnasticii românești între cei „100 de tineri pentru dezvoltarea României”
  • Candidatul AUR la Primăria Capitalei: Procurorii ne-au anunţat că au început urmărirea penală în urma plângerii la DNA împotriva lui Nicuşor Dan
  • Un bărbat înarmat care a încercat să incendieze o sinagogă din Franța, ucis de poliţie
  • Comunicat de presă COLEGIUL ECONOMIC ”VIILOR”
  • Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în prima parte a lunii iunie
  • Terifiant! Director de închisoare, asasinat. Primise ameninţări cu moartea de la deţinuţi
  • Planuri de călătorie date peste cap. Zeci de oameni au ratat zborul Cluj Napoca-Paris. Ce s-a întâmplat la aeroport
  • Exit mobile version