Cauta

SPP a inceput vanatoarea de vrajitoare!

Dupa ce campania de dezvaluiri din „National” a explodat la varful statului, actuala „garda pretoriana” a lui Pahontu de la conducerea SPP moare dar nu se preda! Cu riscurile de rigoare, desigur! Insa „dusmanii” cu care lupta oamenii lui Pahontu sunt unii cel putin surpinzatori. Pentru ca noua strategie de siguranta nationala inventata la varful SPP duce la situatii hilare, in care luptatorii diverselor Sectiuni au inceput sa fie prelucrati „om la om” ca in spatele „vidanjei” in care se zbat acum conducatorii ar fi nici mai mult nici mai putin decat „rusii”.

Sepepistilor li se dau tinte false

Si ca „daca dai in SPP, atunci dai in NATO”! Pe bune? Chiar atat de disperata este situatia incat ati ajuns sa-l imitati pe bietul Ceausescu care urla de la balconul CC ca de vina pentru halul in care adusese tara erau doar „agenturili straini”? Si ca oamenii continua sa il iubeasca? Haideti, stimati tovarasi conducatori ai SPP, ca nu aveti cum sa nu va aduceti aminte, ca doar atitia dintre voi va aflati in decembrie 1989 pe strazi. Ce-i drept, de cealalta parte a baricadei revolutionare, printre trupele de „pulane” ale Securitatii ceausiste ! Asta nu-i mai informati pe partenerii de NATO?

Stratagemă disperată<br >a generalului Pahonțu

Insa incercarea de deturnare a scandalului care se rostogoleste prea tare pentru a mai fi oprit prin declansarea acestei ridicole „vanatoare de vrajitoare” rusesti a esuat din prima, dupa ce „nemuritorii” de la SPP ar fi incercat sa se planga si la alte structuri despre acest „amestec extern”, incercand sa impinga astfel in mod inconstient lucrurile spre domeniul sigurantei nationale. Numai ca in loc de sprijinul scontat au primit un flit de zile mari, care, cel putin din partea conducerii unui alt serviciu secret, s-ar putea lesne traduce printr-un neaos „hai sictir cu rusii vostri cu tot” !!!

Mai usor cu NATO…

Daca „latraii” generalului se afla in baza vreunei farame de informatii ca serviciul ar fi nu doar atacat cibernetic de catre hackeri, dar si ca impotriva SPP s-ar afla in plina derulare o operatiune a unui serviciu secret strain atunci ar trebui sa puna imediat cartile pe masa CSAT-ului. Deoarece atunci chiar ar fi vorba de un atentat la siguranta nationala si Pahontu declarat erou national pentru ca a oprit ofensiva fesebistilor lui Putin.

Șefii SPP se dau victimele<br >fesebiștilor lui Putin

Dar daca nu, atunci  este absolut penibil sa-i bateti la cap pe lucratorii serviciului cu acest zvon otravit pe care-l alimentati de la discutiile „spontane” din curte si pana la sedintele de bilant aflate in plina desfasurare. Ca nu va mai asculta nici proprii oameni, dupa cum v-au trimis la plimbare si celelalte structuri care nu mai vor sa fie „in hora” cu voi. Iar „vanatoarea de vrajitoare” rusesti este cu atat mai grava cu cat, totusi, detineti inca niste functii cheie in sistemul de siguranta nationala. Sau vreti astfel sa-i convingeti pe partenerii NATO, la care se pare ca au ajuns in ultima vreme multe informari despre trecutul securist, de un exces de zel de care nimeni nu mai are nevoie…?

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version