Cauta

ȘOC! De ce o fila SPP pe BLONDA DE LA SRI, Cristina David!

Continuăm astăzi seria dezvăluirilor cu privire la activitatea de POLIȚIE POLITICĂ desfășurată de ofițeri superiori ai Serviciului de Protecție și Pază, sub directa coordonare a colonelului Dicu Felix Costel. Cel care nu doar că este pe funcție, dar tocmai ce a fost numit, după cum dezvăluiam cu câteva zile în urmă, comandantul temutei U.M. 0313, Secțiunea de Documentare Informativă – SDI ! Acolo unde l-a înlcouit pe celălalt ”sifon Sereist” plantat de ani de zile la vârful SPP, generalul Costin Nedelea. Colonelul Dicu fiind cel care le solicita explicit șefilor de obiective ale SPP-ului din Guvernul României, Parlamentul României și alte instituții vitale ale statului român să spioneze demnitarii și chiar ofițerii altor servicii secrete inclusiv în parcări și la bufet, a fost pus de generalul Lucian Pahonțu șeful celei mai temute structuri de informații a SPP!

Convorbirile dintre colonelul Dicu Felix Costel șeful SDI și alți ofițeri SPP din Palatul Victoria despre cristina david de la SRI

Ce este drept, informații despre spionajul ”la firul ierbii” făcut de aghiotanții SPP asupra politicienilor pe  care se făceau că îi protejează informativ au mai tot circulat în spațiul public. Dar niciodată dovezi precum cele publicate în ”lovitura” din 16 august, atunci când dezvăluiam că ”Le-au spart WhatsApp-ul! Ofițeri SRI, filați de SPP în Guvern”! Iar pentru ca panica oricum cruntă care a cuprins toți șefii de structuri ale SPP implicați în aceste operațiuni ilegale de spionaj împotriva statului român să fie și mai cruntă, mai dăm drumul astăzi la o informație de ultimă oră! Pentru că nu doar convorbirile criptate de pe WhatsApp între ofițeri superiori ai Serviciului de Protecție și Pază de la SSI, SDI, Secțiunea 1, Secțiunea 3, AT și IT au fost luate! Dar, ghinion, le-a fost spartă și aplicația SIGNAL! Alt ”calup” de convorbiri criptate intrând în posesia noastră! Iar dacă șeful SDI, colonelul Dicu Felix Costel are și cel mai mic dubiu că nu îi avem și ”SIGNAL”-ul, îi oferim astăzi o mică mostră: ” Vă salut. Sunteți pe aici pe la Palat? Felix sunt. Felicitări. Mult succes în noua funcție”. Mesaj transmis unui demnitar al statului român de pe același număr de telefon și cu același nume de utilizator ”GIGEL COSTEL MOTANEL”, ca și cel implicat în spionarea ofițerilor SRI!!!

” E gură spartă” !

” – O ședință scurtă. revin imediat.

–       Bine.

–       Nu l-am văzut. Ce nume are?

–       cristina david

–       un screenshot pe profilul ei. Sa o identific.

–       Uită-te în el. are si ”semne” ca e… Ca-s multe…

–       Am inteles

–       Acum e consilier la cabinetul doamnei consilier de stat Oana Bulai

–       Aha. Am inteles.

–       sper ca ti-am dat de lucru, în plus. si mai stiu ca e angajata si la parlament. Are doua salarii, unde, nu stiu.

–       Poate mai merge si pe la parlament. nu ca e angajată acolo. a doua problema…”.

Însă colonelul Felix Costel Dicu și interlocutorul său, de asemenea ofițer SPP aflat în timpul serviciului în interiorul sediului Guvernului României din Palatul Victoria nu se oprește aici. Cu toate că ambii știu bine că ”blonda” pe care o urmăresc inclusiv pe la bufetul Guvernului este ofițer SRI! Și că în urma unei ”excelente lucrări de doctorat” despre Federația Rusă aceasta s-ar fi specializat în contraspionajul anti- rusesc!

Cine intră în sediul Guvernului filat de la poartă

Dar nu, Dicu și ceilalți SPP-iști îi verifică acesteia ”semenele” din ”profil”, solicită măriri pentru a ”pune la treabă” și sistemul de scanare facială, caută ”urme” pentru a vedea dacă nu cumva o pot ”agăța” cu banii primiți de ”cristina david” de la două locuri de muncă. Mai mult decât atât, după cum reiese din convorbirile publicate astăzi, cea identificată de șeful de obiectiv drept ”ofițerul SRI sub acoperire Cristina David” devine o adevărată obsesie pentru colonelul Dicu Costel Felix, actualul șef al SDI din SPP și ”sifoanele” sale din Guvernul României!

” – Nu poza… profilul. Asta e la profil?

Da un screenshot pe profilul ei. Sa o identific.

(…) – Neatza. da. Unde e?

–       La o masă mai departe. La guv.

–       Aha. S-a angajat acolo? Ce mana aveți…

–       Aflu mai multe caci doamna cu care e, e gura sparta.

–       ok. Cine e doamna?

–       o fi capitan SRI dar se sparge usor. Una de pe aici.

–       E la SRI ? Oficial?

–       ea da

(…) – nu vorbiți cu…? sau nu va baga în seama?

–       ba da. de ce?

–       eram curios ce mai spune despre noi. despre viitorul nostru.

–       Habar n.am

–       Ok. e așa liniște… și pare liniștea dinaintea furtunii. Coace ceva

–       Nu știu, n-a vb niciodata de așa ceva

–       Ok. Azi a fost o chestie cu calculatoarele de la intrare. Și a aparut pe acolo la scurt timp. Și s-a interesat despre problema… Știți ceva de speță?

–       cu ce calculatoare? Nu stiu despre ce e vb.

–       Ok.am crezut că știti despre incident.  A venit un baiat de la calculatoare de la noi sa verifice un calculator de la intrare. Și după acest moment a venit să se intereseze despre cine a venit si de ce…

–       Nu știu nimic. Ști ca am probleme cu politia. miau dat dvd-urile si problemele cu sotia, cu spitalul

–       Si mi s-a parut ciudat

–       ce?

–       Ciudat ca … a stiut despre faptul ca un baiat de la it de la noi a facut o verificare la un calculator din grija noastra. În fine…nu mai conteaza. Cine ce o urmarea exact

–       azi muie…

–       Am vazut totul pe facebook

–       Mda. Asta-i viata. mergem inainte

–       sa imi…

–       teoretic, doar teoretic, tu ai mai putea vorbi cu…? Și crezi ca ar fi bine?

–       Am incercat dupa ce am vb cu tine, mai devreme, dar nu era, iesise. Da, eu cred ca,da.

–       Lasa. Nu vorbi. Sa vorbim inainte

–       de ce? Aaa, ok.vb

–       ok. instruiți-le sa va tina la curent cu acest aspect. Poate si cu eventuale detalii”.

Soția directorului ROMARM, Gabriel Țuțu!

Dincolo de ”misoginismele” ofițerilor SPP implicați în filarea ofițerului SRI, Cristina David, se pare că aceștia nu erau mânați doar de curiozitatea masculină poate explicabilă, până la un moment dat. Ci operațiunea de spionaj s-a desfășurat din interes strict profesional. Deși unul cât se poate de ilegal.

Pahonțu dorea să știe dacă soția directorului ROMARM Gabriel Țuțu este ofițerul SRI Cristina David

Ofițerii SPP încercând să confirme colonelului Dicu Felix Costel, în vederea ”identificării”, dacă  ”blonda de la SRI”, Cristina David ” a fost la CS… si sotul de asemenea” … Și daca este ”soția lu Țuțu ala, directorul general al ROMARM, Gabriel ȚUȚU”!

Gabriel Tutu

Omul care are în pixul său semnarea contractelor de miliarde de euro pentru înzestrarea Armatei Române! Și asupra căruia, la un moment dat s-ar fi încercat o operațiune de șantaj pentru a îl convinge să se ”retragă de bună voie și nesilit de nimeni” de la conducerea ROMARM, după ce fostul ministru USR al Economiei, Claudiu Năsui nu a reușit să îl demită… O avea legătură…?

Ultimele stiri

  • S-a dat drumu’ la bombardieri! Niciun sezon estival fără teribilişti blocaţi cu bolizii în nisip, la mare, la Eforie Nord. Ce amendă a primit (VIDEO)
  • Emoţii şi în Armenia! Elicopterul care îl transporta pe premierul Nikol Paşinian, aterizare de urgenţă
  • Circ la Cernavodă! Primarul ar fi fost bătut în plină stradă de un preot și de o femeie (VIDEO)
  • Reacţia lui Marcel Ciolacu în dosarul Coldea – Dumbravă: „Partidul principal al penalilor a devenit USR”
  • Val de companii străine care deschid afaceri în România, atrase de măsurile și investițiile susținute de PSD
  • Nicușor Dan recunoaște că e incapabil să rezolve problemele din Capitală. Traficul și apa caldă, peste alte două mandate
  • Incident aviatic cu un avion Tarom. Aeronava s-a întors pe aeroportul din Paris!
  • România se implică puternic pe front. Decizia cu efect direct asupra tancurilor Abrams ne poate transforma într-o ţintă
  • Cum se apără Florian Coldea după ce a dat 15 ore „cu subsemnatul” la DNA. Fostul general SRI, plasat sub control judiciar!
  • Horoscop – sâmbătă, 25 mai 2024. Toate zodiile au parte de schimbări în bine, dar sub aspecte diferite
  • Exit mobile version