Cauta

Simion, pe burtă! Comanda la mine!

Acesta este ordinul militar pe care George Simion îl va executa orbește, atunci când dinamica operativă o va impune. Bineînțeles, în schimbul tradiționalului bonus al unei sinecuri politice de consolare. De altfel, noul experiment al sistemului, George Simion – AUR nefiind decât repetarea rețetei de succes Nicușor Dan – USR.

Dacă nu se culcă singur pe burtă Simion știe ce pățește

Singura diferență fiind că acum adevărații băieți deștepți ai sistemului au captat nemulțumirile suveraniștilor, pe când Nicușor Dan a fost lăsat să crească în sondaje până ce USR-ul a strâns toate izvoarele progresiste din țară. După care USR-ul a fost predat celor pentru care de altfel generalul Coldea crease Uniunea de la bun început… Astfel că, exact după același prototip, ”noul Zelea” va fi de asemenea lăsat să crească până ce se va pune inevitabil problema cooptării AUR la guvernare. Iar de-abia atunci va fi resetată întreaga construcție politică.

Se repetă experimentul Nicușor Dan USR

Varianta de lucru a serviciilor prevăzând ca ”momentul zero” să fie reprezentat de retragerea ”de bună voie și nesilit de nimeni” a lui George Simion din fruntea AUR. Tocmai pentru ca locul acestuia să poată fi luat de un personaj mult mai ”frecventabil” de lumea bună a sistemului. Și care, bineînțeles, să treacă și proba funcției publice. Astfel că George Simion va fi brusc răscolit de ” amintirile tinereții”, atunci când se culca pe burtă la comanda ”cetățenilor” din serviciul secret al Ministerului de Interne. Exact ca atunci când a schimbat de unul singur traseul unui firav miting al Alianței 2012, ”circul” provocat ulterior având un singur rezultat concret: Jandarmeria a primit un buget exorbitant pentru achiziția de urgență a noi echipamente. Iar fosta DGIPI a putut da și ea legal iama în galeriile de fotbal controlate până atunci, în ”interes național”, de oamenii de casă ai generalului Gabriel Oprea…

Documentat de ”Doi ș’ un sfert”!

”Uniți sub tricolor” s- numărat printre grupările de ultrași cele mai temute, în ciuda denumirii mai mult decât pașnice. Numai că lista incidentelor violente, rasiste și xenofobe create de neobosiții ”hooligans” în tricouri negre conduși în tribune de șeful de galerie George Simion devenise deja prea lungă și chiar internațională, pentru ca ”organele” să își mai permită să neglijeze această grupare.

liviu dragnea
Dragnea tot mai singur împotriva tuturor

Mai ales că erau vremuri în care rapoartele informative ale Ministerului de Interne ”gemeau” deja de referiri la ”falangele paramilitare” care acționau sub acoperirea nucleelor dure ale galeriilor celor mai populare echipe de fotbal. Astfel că ”Doi ș’un sfert” –ul a declanșat o minuțioasă operațiune de infiltrare a galeriilor de fotbal. În unele cazuri reușită, în altele aflată încă în curs de desfășurare. Cert fiind doar că este la mintea cocoșului – dacă funcționează! – că ultrasul George Simion nu avea cum să nu fie documentat informativ de serviciul secret al Ministerului de Interne! Și încă de ani de zile! Sursele noastre susținând că moștenitoarea DIPI ar putea lucra deja cu ”materialul clientului”la orice oră, dacă i s-ar cere un raport detaliat pe acest subiect. Numai că…

Doar MSS…

Uite însă că peste acest raport- deși este gata întocmit, și nu ieri, de azi- continuă să se așterne praful. Chiar dacă, după ultima ”rebeliune” din curtea Palatului Parlamentului părea din nou momentul oportun pentru a se da cărțile informative pe masă. Numai că toate structurile informative interne și instituțiile de forță ale statului român cu atribuții legale în asigurarea securității naționale au întors din nou, feciorelnic, privirile. Liderii acestora știind foarte bine că încă nu a sosit momentul ”execuției sumare” a fulminantei cariere politice a lui George Simion. Bineînțeles, cu excepția care întărește regula că de Simion nu se atinge încă nimeni, până ce nu se va da ordinul de preluare a comenzii AUR de la acesta.

AUR va fi preluat de cine trebuie

Astfel că, după cum dezvăluiam în ”lovitura” din 22 decembrie, doar ”externii” și-au făcut din nou datoria. Structura contrainformativă care monitorizează avântul luat de spionajul economic chinez în România identificând inclusiv două întâlniri, în lunile mai și august, pe care George Simion le-ar fi avut, pe persoană fizică. Și la care a participat responsabilul Secției Politice din cadrul Ambasadei Republicii Populare Chineze la București. Și chiar dacă pretextul proiectului cultural a oferit acoperirea necesară, la acest nivel nimeni nu este chiar atât de naiv încât să nu știe că diplomatul chinez este reprezentantul de facto al MSS în România. Adică al Ministerului Securității Statului de la Beijing. Singurul serviciu secret care afișează oficial stema Partidului Comunist, ci nu pe cea a statului!

Se schimbă liniile!

Dincolo însă de această ”cortină” întinsă chiar de servicii peste ”bucătăria internă” a AUR, ”maurul” Simion continuă să își facă datoria. Astfel că eforturile disperate ale lui Liviu Dragnea de a reveni pe ”piața naționalistă” a politicii prin deschiderea unei noi ”tarabe suveraniste” sunt evident sabotate de partidul devenit practic a treia forță politică a țării. Astfel că soarta ”gladiatorului” Dragnea pare deja pecetluită, acesta fiind eliberat condiționat doar pentru a fi ”sfâșiat” în ”arena naționalistă”, de către ceilalți politicieni suveraniști. Cei care pot face orice, inclusiv să ia cu asalt Palatul Parlamentului, că serviciile nu se supără. Cel mai elocvent exemplu fiind că șeful de obiectiv de la Palatul Parlamentului nu a primit nici măcar o mustrare din partea conducerii SPP, întrucât acesta nu a făcut decât să urmeze ordinele primite.

Doi ș un sfert interes major pe galeriile de fotbal

Așa că Simion rămâne ”omul nou” din politică până ce acestuia i se va consolida poziția de ”sperietoare prezidențială” pentru viitoarele alegeri. Atunci când se va forța ”unidirecționarea” electoratului tradițional către ”candidatul dreptei unite”. Mai ales dacă ”new PSD” își va ține partea sa de înțelegere cu privire la ”trocul Palatelor”, cedând Cotroceniul pentru cel din Piața Victoria. Moment la care AUR-ul lui Simion va suferi o ”hemoragie sinucigașă” de informații… Și Alianța va putea fi în sfârșit preluată și oficial de cel pentru care de altfel a și fost creată…

Ultimele stiri

  • Unde este Poiana Narciselor, peisajul de vis pe care românii îl caută pentru o vacanţă ca de neuitat
  • Imagini apocaliptice, cu sute de mii de pești morți, pe o suprafață de sute de hectare. Căldura, ucigaşul silenţios (VIDEO)
  • Florin Călinescu, atac dur la Klaus Iohannis: „Să ții un post blocat 27 de ani, asta este o mizerie…”
  • Românii care se aleg cu pensii mai mari cu 1.500 lei, după recalcularea de la 1 septembrie 2024
  • Meteorologii ANM anunţă, după ploi şi vijelii, canicula în mijlocul lunii mai. Zonele afectate
  • Cutremur în România, marți dimineață/Ce magnitudine a avut seismul din 7 mai
  • Motivul pentru care Guvernul e la un pas să „îngheţe” salariile şi pensiile. Anul electoral îi încurcă mult
  • Cinci muncitori au murit în Sicilia, într-o stație de epurare – VIDEO
  • Israelul bombardează intens oraşul Rafah, din Fâşia Gaza, deşi Hamas a acceptat o propunere pentru un armistiţiu. Cel puţin 12 morţi (VIDEO)
  • Polonia verifică dacă judecătorul care a cerut azil în Belarus a fost spion
  • Exit mobile version