Cauta

ROTATIVA DOSARELOR LA DNA! PANICĂ ÎN PNL!

”Cererea de eliberare din funcție, prin pensionare, formulată de domnul GAVRA CODRIN, procuror în cadrul Direcției Naționale Anticorupție” se află deja în procedurizarea Consiliului Superior al Magistraturii.

Și, acum desigur că se poate merge și pe varianta că ”un procuror în plus sau în minus” la Direcția Națională Anticorupție chiar nu mai contează… Mai ales atunci când este vorba de un ”no name” pentru marea majoritate a românilor, precum Codrin Gavra. Cel care, dacă întrebi o sută de români, cel mai probabil nici măcar unul nu va ști ce mafioți sau ”rechini” a băgat procurorul Gavra după gratii, printr-o sentință definitivă.

”Aleatoriu”, toate ajungeau la el!

În schimb, altfel stau lucrurile pentru inițiații sistemului. Cei care știu foarte bine că același Codrin Gavra era intensiv băgat pe gâtul sistemului drept ”marele pariu al lui Kovesi”… ”Copilul de suflet” al lui Bologa… ”Cattani de Timișoara”… ”Viitorul procuror șef al DNA”… Poziție supremă de care de altfel chiar se apropiase la un singur pas, după ce ajunsese numărul doi în cadrul Direcției Naționale Anticorupție, în urma ”blatului” inițial pe justiție dintre Klaus Werner Iohannis și useristul Stelian Ion. Dar, mai presus de toate, Codrin Gavra era procurorul la care ajungeau obsesiv – și desigur că ”aleatoriu”… – cam toate marile dosare de corupție care îi priveau pe liderii Partidului Național Liberal! Mai ales pe cei transilvăneni! Și provenind din rândurile fostului Partid Democrat – Liberal! Ca și dosarele marilor companii austriece implicate în afaceri cu autoritățile locale din întreaga Transilvanie!

Numai că, ghinion, uite că de marți, 13, ”procurorul lor” este de acum un ”biet” pensionar…

Pui de Cattani

Propaganda operativă s-a isterizat în zadar să îl prezinte pe Codrin Gavra drept ”noul Cattani de Timișoara”. Pentru că ”loviturile” succesive din ”NAȚIONAL” au scos la iveală care a fost – și a rămas! – principala ”reușită” profesională a procurorului la care, ”aleatoriu” ajungeau pe bandă rulantă toate dosarele care îi priveau pe edilii și liderii liberali din zona Ardealului. Astfel că, la un moment dat, aproape că nici nu mai conta de ce tocmai Gavra ajunsese să fie avansat ”numărul doi” din Structura Centrală a Direcției Naționale Anticorupție. Pentru că, deși prezentat drept un procuror ”fără mamă, fără tată”, am dezvăluit că acesta avea totuși ”părinți”. ”Părinte 1” fiind fostul primar timișorean, Nicolae Robu și ”părinte 2”, actualul europarlamentar Gheorghe Falcă. Cei doi lideri liberali blagosloviți de către ”procurorul de caz” Codrin Gavra cu toate ”NUP”-urile posibile! Singurul dosar instrumentat – și acesta strict mediatic! – fiind ”Casieria PSD”, atunci când Gavra a demonstrat că poate face un ”circ cu cătușe” care probabil i-a produs frisoane de excitare profesională Laurei Codruța Kovesi!

În rest însă, în dreptul carierei procurorului numit la conducerea de facto a Structurii Centrale a Direcției Naționale Anticorupție trebuie trecută obligatoriu și ”blocada” de incompetență și interese transfrontaliere care au transformat Aradul și Timișoara vecine în adevărate ”state mafiote”. Numai că, totuși, s-a luat urma unei plângeri înregistrate la Suceava în luna iulie 2019. Atunci când structura teritorială anticorupție a primit ”mură în gură” toate informațiile necesare documentării unei grupări de cetățeni români și ucraineni care trafichează țigări aduse din Ucraina în Suceava. Și de unde, cu ajutorul TIR-urilor firmelor implicate inclusiv în ițele asasinatului cu bombă sunt transportate la Arad.

DOCUMENT Plângerea la DNA Blat ul Iohannis USR a căzut

Acolo unde o parte a mărfii este valorificată în piețe, ziua în amiaza mare, în timp ce prin punctele de trecere a frontierei de la Vărșand și Nădlac, ”grosul” trece granița spre destinația finală, Marea Britanie. Profitul net documentat la un singur de astfel de transport reușit fiind de aproximativ 4 milioane de euro!

Numai că, deși procurorii anticorupție au primit acest raport informativ încă din luna iunie a anului 2019, grija acestora a fost cu totul alta. ”Frăția” legată tocmai pe ”zona de Vest” între Crin Bologa și Codrin Gavra nefiind nepăsătoare la astfel de cazuri gata instrumentate, în cea mai mare măsură.

Și uite cum s-a ajuns la plângerea penală în care procurorul de caz Codrin Gavra este acuzat că ar fi clasat dosarul 57/P/2016, ”sprijinind și favorizând o altă grupare infracțională, a cărei activitate penală face obiectul dosarului 57/P/2016”. Și prin care acesta ar fi făcut ”scăpați” zeci de traficanți români și maghiari și doi primari liberali din localitățile arădene din vecinătatea Vămii Vărșand. Adică tocmai rețeaua documentată de către ofițerii sub acoperire în raportul din iunie 2019. În plus, plângerea penală depusă chiar la DNA pe numele procurorului Codrin Gavra acuza că acesta ” a dispus clasarea unor dosare fără să realizeze o urmărire penală efectivă și fără să administreze probe, ignorând o stare de fapt ilegală, ce continua să persiste și care duce la sporirea lunară a prejudiciului cauzat bugetului local cu suma de 300.000 lei/lună”.

Ultimele stiri

  • Aeroportul București-Sud va deservi peste 11 milioane de pasageri/ Băluță: Împreună am făcut primul pas – GALERIE FOTO
  • Șeful Casei Naționale de Pensii, anunț de ultimă oră pentru pensionari. Hotărârea, publicată în Monitorul Oficial
  • Nicușor Dan, complice prin pasivitate și dezinteres la dezastrul și jaful de la Arena Națională
  • Speranța gimnasticii românești între cei „100 de tineri pentru dezvoltarea României”
  • Candidatul AUR la Primăria Capitalei: Procurorii ne-au anunţat că au început urmărirea penală în urma plângerii la DNA împotriva lui Nicuşor Dan
  • Un bărbat înarmat care a încercat să incendieze o sinagogă din Franța, ucis de poliţie
  • Comunicat de presă COLEGIUL ECONOMIC ”VIILOR”
  • Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în prima parte a lunii iunie
  • Terifiant! Director de închisoare, asasinat. Primise ameninţări cu moartea de la deţinuţi
  • Planuri de călătorie date peste cap. Zeci de oameni au ratat zborul Cluj Napoca-Paris. Ce s-a întâmplat la aeroport
  • Exit mobile version