Cauta

Rares Bogdan, ”Hopa Mitica” in dosarul lui Calin!

Iata ca jocul de glezne al lui Rares Bogdan de a accepta sau nu ”oferta de nerefuzat” a ”plangaciosului” penal Ludovic Orban nu a fost doar unul strict demagogic, noul cap de lista liberal asteptand si el, pana in ultima clipa, un semn daca are sau nu drumul liber in campanie. Si chiar in timp ce vechii liberali si pedelisti inghiteau cu greu umilinta de a astepta cu orele sa apara ”Salvatorul”, acesta ”lua lumina” de la Curtea de Apel Cluj, instanta dispunand definitiv eliminarea a nu mai putin de161 de file cu interceptari din dosarul afaceristului Calin Mitica.

Astfel ca Rares Bogdan a rasuflat usurat ca a picat iar ca ”Hopa Mitica” si si-a dat, in sfarsit, acordul de a deschide lista Partidului National Liberal pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Fara a mai simti presiunea dosarului in care fostul sau asociat si cel mai bun camarad al sau era acuzat de catre procurorii anticoruptie de dare de mita si spalare de bani. Asa ca s-a putut bate linistit  pe burta cu presedintele Klaus Iohannis si viitorul lider al Comisiei Europene, Manfred Weber, infierand cu totii, cu sfanta manie proletara, ”ciuma rosie” care blocheaza lupta anticoruptie… Care lupta???

Asociati in Clever Media

Var, dar mai ales rival de moarte in afaceri cu celalalt ”rege al vagoanelor”, Gruia Stoica, patronul Transferoviar, clujeanul prin adoptie Calin Mitica a cautat si el protectie unde a putut, asa cum se obisnuieste in mediul de afaceri romanesc. Iar asocierea cu Rares Vaduva in firma Clever Media si intrarea astfel in combinatii si cu ”analistul” Cosmin Gusa a cimentat puternic prietenia dintre cei doi. Astfel ca este normal ca Rares Vaduva si Calin Mitica nu doar sa-si fi facut vacante de vis impreuna, dar si sa fi tremurat tot  impreuna in dosarele avute la Directia Nationala Anticoruptie de cel din urma. Dintre care insa de unul a scapat in mare masura dupa decizia Curtii de Apel Cluj, cea care va duce practic la refacerea totala a dosarului. Ceea ce inseamna o adevarata gura de oxigen venita la tanc nu doar pentru asociatul lui Rares Bogdan, dar mai ales se pare chiar pentru acesta din urma…

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version