Cauta

Politia da asaltul final la clanurile interlope!

Aresturile preventive sunt deja pline, asa cum nu au mai fost de peste cinci ani! Semn ca, in ciuda framantarilor continue de la varful Ministerului de Interne, totusi, cel putin in unele directii, lucrurile au inceput sa se mai miste.

Peste o suta de alti interlopi sunt in vizorul anchetatorilor

 

Iar cu toate ca judecatorii nu au fost pe aceeasi lungime de unda cu politistii care au lucrat la dosarele „Camatarii” si „Sportivii”, eliberand pe banda rulanta o mare parte din zecile de interlopi arestati de cei de la „crima organizata”, razboiul pentru controlul Capitalei nu a incetat. Iar de aceasta data oamenii legii au in vizor alte doua temute clanuri care fac legea in cealalta jumatate de oras.

Mascatii au retinut pentru prima oara, simultan, membrii a doua grupe rivale, „Camatarii” (foto) si „Sportivii” (foto jos)

Curatenie de primavara

Pur si simplu nu mai este niciun loc disponibil in aresturile unitatilor de Politie. Iar inghesuiala va deveni si mai mare, dupa ce ofiterii sub acoperire si procurorii cu care acestia colaboreaza vor declansa cea de-a doua faza a curateniei de primavara la nivelul intregii Capitale. Practic, este vorba de o noua etapa a unei ample operatiuni prin care se incearca, la pachet, destructurarea tuturor marilor clanuri rivale care, atata amar de vreme, nu s-au sfiit sa-si rezolve conflictele  mafiote cu armele in mana, in mijlocul strazii. Iar dupa cum sustin sursele noastre, daca actiunile de filaj continua cu bine, este foarte posibil ca un nou val de descinderi la zeci de locatii din Bucuresti sa aiba loc chiar inainte de Pasti.

„Sportivii”

Cum gruparile infractionale monitorizate la sange de politisti, cu ajutorul serviciilor secrete, de peste un an de zile, sunt considerate unele dintre cele mai violente din intreaga tara, strategia anchetatorilor prevede, din nou, o operatiune in paralel. Este vorba despre aplicarea aceluiasi model de interventie folosit in premiera cu putina vreme in urma, cand, simultan, au fost saltati din case zeci de membri ai clanurilor „Camatarilor” si „Sportivilor”. De aceasta data, numarul total al descinderilor va fi chiar mai mare, procurorii care coordoneaza intreaga ancheta sperand ca vor obtine in urma audierilor arestarea a aproximativ o suta de persoane! Bineinteles, ramane de vazut si daca judecatorii ii vor tine dupa gratii mai mult de cateva zile…

Aresturile Politiei sunt mai pline decat oricand

 

Ultimele stiri

  • VIDEO. A sunat la numărul unic de urgență, pentru a-i spune cineva „La multi ani”!/Ce a urmat e cu totul emoționant
  • Acţiunea prin care armata israeliană anunţă, practic, asaltul asupra zonei Rafa. 1,5 milioane de palestinieni trăiesc acolo!
  • Piedone, atac la Nicușor Dan: „Ți-ai permis să jignești românii creștini ortodocși care nu sunt ca tine”
  • Modificarea pe care o vor găsi călătorii ce tranzitează Gara de Nord
  • Panică într-un bloc dintr-o localitate din Iași. Explozie urmată de incendiu/Mai mulți oameni, evacuați – VIDEO
  • Cine sunt pensionarii care se vor alege cu o „leafă” de 6.800 lei după recalcularea de la 1 septembrie 2024
  • Cel mai „de lux” turist al ţării, într-o nouă călătorie scumpă. Klaus Iohannis a plecat într-o vizită în SUA
  • Ce a văzut un român pe bonul fiscal de la restaurant: „Sunt eu bătut în cap și nu mai înțeleg cum funcționează?”
  • Mii de oameni rămaşi, de Paşte, fără apă. Ce s-ar fi întâmplat de s-a ajuns în această situație
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru a doua zi de Paşte. Ce trebuie să faci pentru noroc şi prosperitate
  • Exit mobile version