Cauta

NOAPTEA CUȚITELOR LUNGI ÎN SERVICII: S-A AJUNS LA GENERALUL CIOBANU!

Ancheta DUTY FREE de pe Otopeni trece la ”OMUL NEGRU” din SRI

Serviciile curăță PNL”! Astfel titram ”lovitura” din 25 ianuarie… Și ”DNA a întors armele: OAMENII PREȘEDINTELUI, EXECUTAȚI unul câte unul” pe cea din 7 februarie… ”Iohannis, probleme? Hellvig și Ionescu se retrag de la șefia SRI” în 28 februarie… ”Filaj la președinte! Pahonțu i-a schimbat Garda lui Iohannis” pe 2 martie… Și, pe 27 martie, ”Gata, a început! Iohannis, Băgat în Sârme de DNA”!!!

Succesiunea dezvăluirilor dovedind nu doar că „izolarea informativă” a președintelui României este deja un fapt, dar mai ales că, pe persoană fizică, Klaus Werner Iohannis trebuie să se aștepte la ce este mai rău pentru familia sa! Mai ales că, ghinion, sistemul ticăloșit și-a dovedit dintotdeauna nu doar slugărnicia slujirii ”stăpânului” politic. Dar și un exces de zel de-a dreptul grețos, atunci când ”dinamica operativă” a impus mazilirea acestuia. Iar Iohannis se află deja în această ”fază terminală” a carierei sale…

Doar ”echipa înfrântă” mai rămâne lângă Iohannis

Nae l-a scăpat pe Gabi!

Omenește vorbind, asta rămâne din ultimul denunț care, în cele din urmă, i-a ieșit și lui Nicolae Bădălău. Cel care, după ce a ”turnat” cam tot ceea ce se știa deja, a avut în cele din urmă inspirația de a pune pe tava sistemului ”capetele” mult dorite în ”noua realitate” politică de la București. Informațiile ”lui nea Nae” fiind atât de precis fructificate, încât nu doar că acestuia i s-a permis să nu mai fie ”al treilea frate Tate” prin Arestul Central, dar mai ales ca și juniorul Gabi să nu stea nici măcar o noapte ”la suferință”. De asemenea, sistemul și-a ținut partea sa de ”deal”, astfel că Gabi Bădălău își va putea petrece arestul la domiciliu alături de Drăgușanca de care este îndrăgostit până peste cap. Și care nu a mai fost nici ea ”împachetată” de DIICOT, tot în contul socrului Nae Bădălău. Cel care, prin denunțul ”Millenium” a făcut posibilă destructurarea, dintr-un singur dosar, a ultimei grupări cu adevărat iohanniste de la vârful Partidului Național Liberal.

Pe ei i-a scăpat de arest Nicolae Bădălău

Grindeanu mai stă o tură!

Iar rostogolirea scurgerii controlate despre ”ăsta a cerut 22 milioane de euro” nu avea cum să nu asigure succesul mediatic al reținerii ”idiotului util” George Alexandru Ivan. Fostul director al Companiei Naționale Aeroporturi București pe care ”NAȚIONAL” îl ”tăvălea” încă de când se afla pe funcție. Astfel că isterizata propagandă operativă s-a repezit să ”înghită” singura parte din rechizitoriul procurorilor anticorupție care i-a fost pusă la dispoziție. Cea cu privire la cel mai neînsemnat nume al ”Lotului Otopeni”…

”…în cauză, există date și probe care arată că în perioada 11 ianuarie – 08 noiembrie 2022, persoana fizică(…), fără calitate specială, direct sau, după caz, prin intermediul inculpatului Ivan George Alexandru ar fi pretins în patru rânduri de la un om de afaceri (inculpatul asociat în cadrul unei societăți comerciale, cercetat în prezenta cauză) și de la directorul general al unei alte societăți comerciale, mai multe sume de bani (10.000.000 euro, 10.000.000 euro, 1.200.000 euro și 1.200.000 euro).

Ivan, finul lui Bălan!

În schimbul banilor respectivi, inculpatul ar fi lăsat să se creadă că are influență asupra ministrului Transporturilor și directorului general al CNAB, că îi va determina să îndeplinească acte ce intră în îndatoririle lor de serviciu în legătură cu prelungirea pe diverse perioade de timp (un an sau cinci ani) a unor contracte pentru exploatarea spațiilor comerciale din interiorul Aeroportului Otopeni, încheiate între CNAB și societatea unde lucrează directorul general”.

Astfel că restul precizărilor scurse de către procurori despre sume de acum ”ridicole”, de câte 15.000 de euro, aproape că nici nu au mai fost luate în considerare. Toată ”lumea bună” a ”analiștilor părerologi” ducându-se pe ”fenta” diseminată în fluxul informativ. Și anume că ”beneficiarul final” ar fi Sorin Grindeanu. Numai că, de această dată cel puțin, Grindeanu mai stă o tură… Și la cât îi suflă DNA în ceafa lui Mândrescu, nici măcar ploconirea acestuia, în Portul Constanța, în fața noii ambasadoare americane nu îl va mai scăpa prea mult. Numai că, până atunci, uite că nu PSD-ul va fi ”detonat” de ”Dosarul Otopeni”. Sau nu doar PSD-ul… Pentru că „nea Nae” a fost oricum de neoprit, odată ce i s-a dat pixul în mână.

Bălan este NAȘUL!

Tribunalul București s-a ”câcâit” în stilul caracteristic justiției paralele, încercând să împace și ”capra”, dar și ”varza”. Astfel că nu s-a putut anunța decât impunerea arestului la domiciliu inculpaților George Alexandru Ivan, Radu Laurențiu Tănăsescu, Dumitru Cristian Bălan și Cătălin Lăscuț. Ce este drept, numele celui din urmă a atras din nou atenția tuturor cunoscătorilor sistemului. Cei care știu prea bine cine este tatăl ”regelui Duty – Free” -urilor. Numai că, nici acționarul majoritar de la SC Millenium, Cătălin Lăscuț, și cu atât mai puțin directorul său de la SC Millenium Pro Design, Radu Laurențiu Tănăsescu nu sunt cei care vor fi ”exploatați în orb” de către cei care coordonează ancheta Otopeni! Cel mai ”vulnerabil” fiind ”anonimul” om de afaceri Dumitru Cristian Bălan! Și nu neapărat pentru că numele Dumitru Cristian Bălan apare și în dosarul DNA al coruperii unui înalt funcționar al MADR cu cobze din păstrăv, afinată, carne de porc și cașcaval! Sau în cel al împrumutului acordat fostului șef al ANI, Cătălin Macovei.

Mai important fiind, la acest moment operativ, faptul că Dumitru Cristian Bălan este NAȘUL colegului de lot, George Alexandru Ivan!

Lițoi, ginerele ”Țăranului” din Bragadiru

La fel după cum un alt front al anchetei va fi deschis la… Bragadiru! Rechizitoriul procurorilor conținând și un discret paragraf care zdruncină deja încrederea nebună de până acum a liderilor grupului transpartinic de la Bragadiru, că ei unii sunt intangibili! Mai ales la câți polițiști, procurori, judecători și ofițeri de informații s-au mutat pe lângă Cartierul Latin!

” 3. În perioada 29 decembrie 2021- 01 februarie 2023, inculpatul Lițoi Bogdan Șerban, prin intermediul celui de al patrulea inculpat, ar fi primit de la inculpatul, asociat al unei societăți comerciale care exploatează spații comerciale pe segmentul de retail, suma de 15.000 de euro pentru aprobarea cu întârziere de 4 luni a unui caiet de sarcini aferent unei proceduri de atribuire privind achiziția de servicii de consultanță și asistență organizată de CNAB”.

Legătura de rudenie dintre Lițoi și ”Țăranul” care a condus atâta amar de vreme Bragadirul fiind ”pârghia” pe care procurorii pot apăsa de acum oricând…

Thuma Hubert și Iulian Dumitrescu pe ”Lista Neagră”

Thuma Hubert și Iulian Dumitrescu, capi pe ”lista neagră”

Iată însă că, ghinion, acest avertisment pe care îl transmiteam exact în urmă cu două luni celor doi influenți președinți de Consilii Județene din Ilfov și Prahova a venit prea târziu pentru ei… Astfel că, la această oră, în ciuda masivității probatoriului, prioritatea absolută a procurorilor anticorupție este obținerea de la Dumitru Cristian Bălan a celor trei nume ale ”beneficiarilor finali” ai sumelor colectate de către finul George Alexandru Ivan. Cu toate că se știu ele prea bine care sunt… Și cu toate că astăzi ”pedalăm” doar pe dezvăluirile noastre din 25 ianuarie :

”Lista neagră a liberalilor care urmează să fie executați de către un sistem care a întors armele mai ceva ca la 23 August fiind deschisă de către chiar președintele Consiliului Județean Ilfov, Thuma Hubert. Copilul răsfățat al taberei iohanniste din sistem suferind teribil în aceste zile pentru că focoasa blondă pe care a pus-o directoare de Protocol la Aeroportul Otopeni a sărit direct în brațele pesedistului Sorin Grindeanu. Și nu numai…” Astfel că Thuma Hubert își poate bate acum capul mai puțin decât alții, cu privire la cine o fi ”martorul protejat” din acest dosar. În afară de Bădălău, bineînțeles…

La fel cum și în cazul lui Iulian Dumitrescu lucrurile se simplifică odată cu proasta inspirație a acestuia de a se vedea – cu voce tare! – viitorul șef al SRI! Post rezervat generalului Nicolae Ionel Ciucă, imediat după retragerea în diplomație a actualului director Eduard Hellvig. Așa că, dacă l-a ”mâncat” să se dea șef la SRI, acum Iulian Dumitrescu nu are decât să se ”scarpine”…

Heathrow – 63% din cifra de afaceri! Otopeni – 11 euro/mp

Singura apărare posibilă pentru inculpații din Dosarul Otopeni putând pedala doar pe ipoteza că acesta era ”prețul correct”! Cel perceput de către CNAB!

Numai că procurorii au primit deja informațiile care demontează din start această variantă de lucru. Pentru că spațiile comerciale din Aeroportul Otopeni erau închiriate cu 11 euro metrul pătrat… O cotă din profit… Ceea ce, oricum ai calcula, nu are cum să se compare cu ceea ce se întâmplă în toate celelalte mari aeroporturi ale lumii! Pentru că, pe Heathrow, spațiile comerciale se închiriază cu 63% din cifra de afaceri! Pe Aeroportul din Munchen, cu 42 %! Tot din cifra de afaceri! Ci nu din ”profitul declarat”, ca la ”băieții deștepți” de pe Otopeni!

În timp ce până și în mall-urile bucureștene, firmele care închiriază spații mari, de la Zara la H&M, tot achită între 10 și 12 la sută din cifra de afaceri!

Așa că deja se poate vorbi de ”prejudiciul secolului” în Dosarul Otopeni!

ULTIMA ORĂ! NOAPTEA CUȚITELOR LUNGI ÎN SERVICII VA FI DECLANȘATĂ DE AUDIEREA GENERALULUI ANTITERO – SRI, FLOREA CIOBANU! OMUL DE ÎNCREDERE AL LUI SORIN COSMA ȘI FLORIAN COLDEA! SOȚIA CELUI DIN URMĂ TOCMAI FIIND AVANSATĂ, LA EXCEPȚIONAL, LA GRADUL DE GENERAL SRI!

Ultimele stiri

  • Poza Zilei
  • Horoscop 14 mai 2024 – Ai putea pune mai multă energie în înțelegerea de sine
  • Ciolacu despre salariul minim: „Sunt Premier și atât”
  • Răsturnare de situaţie în privinţa salariului minim, în România! Ce s-a discutat, luni, în coaliţie
  • Concluzia medicilor care se ocupă de Florin Piersic: „E un caz complicat”. Doctorii de la Institutul Matei Balș s-au deplasat la Spitalul Foişor
  • Alege ce citești
  • Bătălia globală a cipurilor: cine pune la bătaie zeci de miliarde de dolari
  • Play-and-OUT! Dinamo mai bagă o fisă
  • „Gollum”, de la NATO la Cotroceni
  • Dumitru Sechelariu candidează din nou la Primăria Bacăului. Problemă: fostul edil a murit în urmă cu 11 ani! Gafă mare în Moldova
  • Exit mobile version