AcasăDezvaluiriAncheteGata, a început! Iohannis, BĂGAT ÎN SÂRME DE DNA!

Gata, a început! Iohannis, BĂGAT ÎN SÂRME DE DNA!

Da, avem numele înaltului consilier prezidențial care a acceptat să umble CABLAT la locul de muncă! Prin Palatul Cotroceni, acolo unde își are biroul!

Da, avem și numele procurorului din cadrul unei anume structuri a Direcției Naționale Anticorupție care s-a ocupat de procedurizarea acestei forme extreme de anchetare a unui caz suspect. Unul  de corupție, ce este drept… Dar cu un prejudiciu estimat absolut ridicol de mic.

Și, da, avem și numărul dosarului în care s-au efectuat cercetări și în care un ditamai consilierul prezidențial a umblat CU TEHNICĂ PE EL, timp de câteva luni de zile!

Și când zic că le avem, atunci chiar că le avem!

Ejectare precoce

Ce este drept, nici măcar ultimii iohanniști naivi din sistem nu își mai făceau de mult iluzii că șeful statului nu se va recunoaște și el învins de către statul ticăloșit. Mai ales că toată lumea bună a serviciilor îi calcula deja AMR-ul. Însă nici măcar adevărații băieți deștepți nu ar fi crezut că INEVITABILUL se va produce chiar așa repede. Numai că, ghinion, Klaus Werner Iohannis este gata să se recunoască tăvălit de către statul ticăloșit chiar cu mult înainte de termenul prevăzut. Și oricum înainte de perioada în care au rezistat succesorii săi, Emil Constantinescu și Traian Băsescu.

Carmen nu le mai era de ajuns!

Ce este drept, disjungerea Dosarului caselor l-a ținut în alertă pe Klaus Werner Iohannis toată această ultimă perioadă. Numai că, parcă alta este influența operativă, dacă și șeful statului pe persoană fizică, nu doar soția acestuia, poate fi pus la dispoziția organelor de anchetă. Așa că, pentru a tranșa cel mai probabil soarta prezidențială s-a apelat la procurorul de serviciu… Cel care a găsit în arhivă un dosar în care apărea și numele unui important consilier prezidențial. Unul aflat în contact permanent cu Președintele! Și cum acesta avea proprii scheleți în sertarele Structurii Centrale a DNA, convingerea sa ca să colaboreze sincer și total la mersul anchetei a fost doar o chestiune de zile.

Victoria sistemului asupra președintelui Klaus Werner Iohannis fiind consemnată încă din momentul în care consilierul său prezidențial de maximă încredere a acceptat să poarte tehnica de filaj pe el – și astfel să îl bage ÎN SÂRME și pe Iohannis -, fără a îi aduce la cunoștință această anchetă și șefului statului.

Lunile în care acesta a umblat CABLAT prin Cotroceni fiind suficiente pentru ca muniția informativă astfel pusă la dispoziția respectivului procuror anticorupție să fie una devastatoare! Doar sistemul fiind cel care va decide momentul zero al EXPLOZIEI!

Pentru că, deși speța a fost clasată între timp, aceasta nu înseamnă că PROBATORIUL astfel adunat nu a rămas la dispoziția sistemului. Cel care mai are acum de decis doar momentul renunțării la IDIOTUL UTIL Klaus Werner Iohannis!

Foarte probabil fiind și ca, înainte de ejectarea sa finală, acestuia să îi fie executați doi – trei oameni de încredere de la Administrația Prezidențială. Drept un ultim avertisment ca nu cumva să îi treacă prin cap să încerce să opună vreo minimă rezistență procesului deja declanșat de SCHIMBARE a LINIILOR!

author avatar
Catalin Tache
9.179 afisari

84 COMENTARII

  1. Acu’ vreo 2 ani,in plenul CSM,Esuatul spunea cu ipocrizie ca citez : ” Nimeni nu este deasupra Legii.” Corect,pai atunci sa fie aplicata Legea.

  2. PAHOȚUU l-a bgat in hartii pe marele MUUUT prin aghiotantii mediocrii pusi pe lingă el,aghiotanti care acum conduc Sectiunea 1 din Spp,Sectiune care a ajuns de rasul curcilor cu cei doi la comandă.

  3. Domnule Catalin Tache
    Asta e „stilul” sistemului…nastase a furat 1 MILIARD $ si l-au agatat cu niste gainarii de chinezarii…dragnea la fel si „angajari fictive”…o dau cu „manta” ca sa nu deranjeze „bibelourile” din „vitrina”…aia cara „au facut politica” in anii ’90…au cateva sute de milioane $ fiecare si „s-au dat la fund”…ii stiti…

  4. KlauSS Werner IohanniSS, trebuie sa fir la pârnaie de mult, sistemul ticăloșit l-a ajutat să aibă mulți ani de huzur la Cotroceni și în străinătate

  5. Adica l-au spionat procurorii pe seful statului….cu un motiv oarecare…ca sa afle…CE ANUME?????ca nu pricep

    • @KUROI YUKIHYO 2023-03-27 20:21 20:21:21
      Aici trebuie sa ai o minte foarte intunecata….aia cu planeta Pluto…
      Daca cei din sistem si din servicii au dat drumul la asta,si la dezvaluiri si la ce va urma,inseamna mai multe lucruri….
      Se precipita niste evenimente si deja s-au facut niste liste probabil cu cei „scosi din joc”…e legat de ce se intampla in lume,nu de mascarda locala
      Lui iohannis i s-a aratat cartonasul galben de catre sri-dna presupun,legat de „rotativa”…sa nu cumva omul lor ciolacu sa nu ajunga prim ministru
      Asa cum vezi,au facut asta public,cu mai mult de un an si jumatate inainte de expirarea mandatului,iohannis e un cadavru politic,probabil ultimele lui vizite externe=0

      • Da dar cand te gandesti…primar dinSibiu…nu era cu papago-limberalii dar a fost bagat in fata de securisti…de ce oare?ptr ca aveau nevoie de el..de aia.
        asazisa „rotativa” e de fapt consecinta unor schimbari la nivel global…in USA de exemplu trebuie sa pice regimul penibil „biden” si sa vina republicanii
        Plus ca bancile dinUSA nu mai sunt asa de puternice…arabii au sucit afacerea sunt cu chinezii….deci Londra…nu mai are niciunfel de putere in zonele BRICS-ului care deja depasesc 5miliarde de oameni
        Imparatul e in pielea goala….KlausSchwab e cam expirat…Soros la fel…Johannis a fost omul lor…

    • @KUROI YUKIHYO 2023-03-27 20:21 20:21:21
      UITE,PUNE „CAP LA CAP” ASTEA TREI INFORMATII,MIE IMI DA CA SUNT TOTI „ORBI IN COLONIE”…”FLUTURI PE BEC” DE VREO 7 LUNI…
      https://t.me/onciu/1684
      https: //www.g4media.ro/virgil-popescu-intalnire-cu-david-muniz-insarcinatul-cu-afaceri-al-sua-proiectul-unitatilor-3-si-4-de-la-cernavoda-avanseaza-unitatea-3-va-intra-in-exploatare-la-sfarsitul-lui-2030-si-unitatea-4-i.html
      https: //veghepatriei.wordpress.com/2023/03/21/proxenetule-sef-al-bordelului-national-sri-sclavule-care-lingeai-unde-scuipa-coldea-in-continuare-asteptam-pozele-cu-tine-din-statele-unite-sa-vedem-cum-te-ai-intalnit-cu-directorul-cia-jeguri-boln/

      • pai nu pricepi????se bat intre ei sefii….in USA nimeni nu mai stie ce se intampla…e haos

    • Valica ,ai iesit bulucit din formol si puti a mort , Ce speta a fost aia de ” a fost clasata intre timp ” ? Daca speta intrunea PROBATORIUL n-ar mai fi fost clasata si se incepea urmarirea penala . Asa … vorbim vorbe si am mai citit un articol sa ne dam cu parerea si sporovoim ca prostii . Ia zi , te gadila hemoroizii , vin sa facem un 69 ?

      • @Kostea 2023-03-27 22:40 22:40:18
        Kostea…nu inteleg…nu se claseaza nimic…tocmai ziceam ca astia deja il imbalsameaza pe „Santa Klaus”…i-au luat si masurile de la coparseu…nu l-am pus Eu sa-i cumpere spp-ul costum de schi si alte nimicuri…e MORT…a inceput sa miroasa deja…Eu…miros…demisec rosu 13.5 grade acum…

          • Kostea Sugiuk Tiraspol i-a furat pseudonimul lui Barbu Gh. , cu el mai trag doze pe nas in boschetii din spatele garii .

  6. SERVICIILE NOASTRE SECRETE SUBORDONATE ALTORA, AU RIDICAT IN SURA COTROCENILOR CATE O JAVRA PENALA TRADATOARE DE NEAM SI TARA SI I-AU REPARTIZAT O FELIE DIN COZONACUL TARII CU INDEMNUL: HAI LA FURAT IMPREUNA, TU NE TII SPATELE, NOI TINEM DE SASE! CE SPECTACOL DE RAHAT NE OFERA INTELLIGENCE-UL ASTA HALITOR DE BANI! DUPA CARE IL FEZANDEAZA PE ALES SI IL BAGA IN CORZI, CA SA NU II VINA VREO IDEE CA ELENEI UDREA…CA NU STII DACA CE TORNI AZI, NU ADUCE NOROC SAU UN GHINION SI MAI NASOL PESTE O VREME! VISEAZA TOTI IMBECILII CA VOR PARTICIPA LA RECONSTRUCTIA UCRAINEI…SUNTETI PROSTI SI INCA RAU DE TOT! NU O SA PUPATI NICI REPARAREA VREUNUI DRUM DE TARA….LIMBISTI SI RĂME…O LUME CONSTRUITA DIN ILUZII IMBACSITA DE MINCIUNA SI ESCROCHERIE.

    • Ce este drept, doar Udrea a avut cojones sa se lupte cu ei pana la puscarie! In rest,doar pasarici

      • @Realist 2023-03-27 21:21 21:21:36
        Mare dreptate ai…e o inregistrare din 2015 parca in care udrea intreaba in parlament „daca mai sunt barbati???”….uitati-va ce se intampla in sua cu biden in franta cu macron sau in italia cu meloni,acestia sunt doar marionetele grupurilor de interese/marilor corporatii/miliardari…in colonia babuinia….”politicienii” sunt „geometrie variabila”…”punga de plasti de 1 leu” umpluta cu orice…..firea/ciolacu/grindeanu/tudose-papusile sri….ciuca/iohannis/bode/popescu&co….marionetele dgia….astia la randul lor(cei din servicii) sunt doar „curele de transmisie a celor din afara….de asta face udrea scandal…s-a dus doar ea pentru furaciunile unor zeci de „pasarici”….de „berbantzi politici”…nu ati vazut….basescu…tariceanu….si altii…silenzio stampa..

  7. Mare tandrieti intre Kostea Sugiuk Tiraspol si Valika Constantinescu , dupa Pasti si da dizlegare la nunti , sa vezi cum o trese pragu in brate Valika pi rapanioasa miriasa Kostyuska ….hihihihihihi

  8. Universul . net , astazi , 27 martie 2023 , articol de Dan Perry : ” UN CAZ CLASIC DE DEPASIRE POLITICA A LIMITELOR . ECOUL MASIVULUI PROTEST DIN ISRAEL „.

  9. 1. Aktual 24 . ro , 27 martie 2023 , articol de Victor Gheja : ” REACTIA CRITICA A CHINEI LA DECIZIA MOSCOVEI DE A TRIMITE ARME NUCLEARE IN BELARUS : ” RISCURILE STRATEGICE TREBUIESC REDUSE ” – Mao Ning , reprezentant oficial al Ministerului chinez de Externe , citat de Ukrinform . 2. Digi 24. ro , 27.03.2023 , ora 20:20 , Editor : Adrian Dumitru : ” UNGARIA A RATIFICAT ADERAREA FINLANDEI LA NATO ” – Sursa : REUTERS . 3. DefenseRomania . ro , 27 Martie 2023 , ora 17:48 , articol de Ciprian Dumitrache : ” MOMNENT ISTORIC DUPA 80 DE ANI : TANCURILE GERMANE LEOPARD 2A6 AU AJUNS IN UCRAINA . BERLINUL S-A TINUT DE PROMISIUNE ” – Sursa : Der Spiegel . 4. DefenseRomania . ro , 27 Martie 2023 , ora 21:54 , articol de Tudor Curtifan : ” INTRAREA ” JAPONIEI IN EUROPA , O SANSA SI PENTRU ROMANIA . BLOCUL ANTI-SUA CREAT DE CHINA SI RUSIA IMPINGE JAPONIA CATRE O DECIZIE ISTORICA „.

  10. Așa da! Pușcărie grea pe aceste două dihanii anti popor și țară marca Dobitoken JohAnus. Werner și răvășitoarea lui.

    • E cam frig sub pasarela , n-am putut sa dorm sub celofan , la 4:20 am bagat o postare de antrenament si am invelit-o cu ziare pe Livia ….

  11. articol de umplutura . si dna este tot o umplutura inutila . inutila pentru adevar si dreptate si utila la smecherii din securitate . dosarele putrezite in asteptarea prescriptiei stau dovada .

  12. Ave Doamne ,ave Maria
    Multam ca roata se ‘ntoarce!
    Acum e momentul de scos mumia
    Si de suspendare la poarta!

    ,,Ha,ha,ha ce gluma buna ”
    Macaia mumia cand ziceau ca-l dau jos
    Se gandea ca el este facut din spuma
    Ca Afrodita ,plavanul scarbos !

    • Sunt Afrodita Kostyuska Tiraspol , macaiesc si ma sparg in viersuri di mahala , cried ca-mi taie Raionu portia de stevie si-mi da spumi cu jat in gatliej …

      • psdistii sunt gospodarii tarii nu ,,gunoaie”Gunoaie si scarbe drogate sunteti voi cuplavanul vost’!

  13. Newsweek . ro , astazi , 28.03.2023 , ora 08:00 , articol de Adina Mutar : ” SERVICII SECRETE : ………………………………………… ” – Surse : Anton Gherasenko ( Twitter ) , Daily Mail , European Pravda .

  14. Spotmedia . ro , astazi , 28.03.2023 , ora 10:18 , articol de Emilian Isaila : ” ANALIZA VIDEO . SFARSITUL ………………………………….. „.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger