Cauta

MAI E O LUNĂ! EA NE DĂ TOȚI BANII AMERICANILOR!

Nicoleta Cîrciumaru va semna Protocolul

Ce este drept, Parteneriatul Strategic cu Statele Unite ale Americii se consolidează pe zi ce trece! La propriu! Și într-un ritm de-a dreptul amețitor!

Mișa știe și el ce are de făcut ca să rămână pe funcție

Dar nu doar în domeniul militar, ca până acum… Acolo unde contractele ”cu sens unic” din bugetul Ministerului Apărării Naționale în conturile subcontractorilor Pentagonului depășește deja 14 miliarde de dolari… Și bineînțeles că nu se referă în niciun caz la ridicarea vizelor pentru ”loialii aliați români”…

ANAF zonă strategică

Însă, totuși, ceva se întâmplă… Astfel că aproape nu mai este lună în care să nu se recunoască acapararea a câte unei noi structuri a statului român –  ăla descris în Constituție ca fiind cică unul național și unitar! – de către atotinfluentele Agenții americane de profil…

Mai: Vămile, Imigrările, Frontiera…

În data de 24 mai, membrii Guvernului Ciucă și-au luat la revedere unii de la alții – și mulți dintre ei chiar de la funcții! – prin discutarea și aprobarea unui așa anume Memorandum care prevede deschiderea în premieră în istoria României a unei unități americane de investigații criminale transfrontaliere.

Unitate ”hybrid” în care România va fi reprezentată de către Ministerul Afacerilor Interne, iar Statele Unite ale Americii de către o cohortă de Agenții de informații sau de investigații, în frunte cu Departamentul pentru Securitate Internă, Serviciul pentru Imigrări și Vamă sau Agenția de Investigații de Securitate Internă.

Călugăreanu a primit refugiul de la Curtea de Conturi

În ”documentarea” pe care bineînțeles că miniștrii români nici măcar nu au îndrăznit să o răsfoiască fiind prevăzut doar că scopul viitoarei Unități de Investigații Criminale Transfrontaliere ( UICT) îl va constitui strângerea de probe, schimb de informații și facilitarea urmăririi penale a grupărilor de criminalitate transfrontalieră, atât în România, cât și în cadrul sistemului penal american.

De asemenea, Unitatea va urma să faciliteze schimbul de informații și derularea investigațiilor bilaterale pentru infracțiuni care au legătură cu România, SUA și, din perspectivă regională, cu celelalte state pentru care este acreditat atașatul Departamentului de Securitate Internă al Statelor Unite ale Americii, care își are reședința oficială la București.

Printre cele mai importante activități criminale care vor fi documentate la București de investigatorii americani, mulți dintre ei urmând a își desfășura activitatea sub deplină acoperire fiind traficul de droguri, traficul de persoane, fraudele financiare și economice, migrația ilegală a cetățenilor români la frontiera de Sud a SUA cu Mexicul și la Nord cu Canada…

Iunie: Direcția Națională Anticorupție!

După doar două săptămâni de la decizia Guvernului României de a își pune, de bună voie și nesilit de nimeni, o bună parte a propriilor structuri de forță sub ”controlul comun” cu Agențiile Statelor Unite ale Americii, un nou șoc era resimțit din plin la vârful sistemului. Acolo unde, fără a se sfătui în prealabil cu nimeni și plătindu-și probabil astfel ”tainul” pentru oricum surprinzătoarea sa numire în fruntea Direcției Naționale Anticorupție, procurorul șef Marius Voineag a luat de asemenea o decizie cel puțin stranie.

Câciu Heiuș ce mai contează numele

Și uite cum, după scurta întrevedere cu atașatul legal al Biroului Federal de Investigații – FBI din cadrul Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București, Direcția Națională Anticorupție a recunoscut oficial ceea ce până și Laura Codruța Kovesi a dezmințit întotdeauna. Ce este drept, parcă ”prea ca la țară” pentru a mai fi și crezută…

Numai că, pe 15 iunie, DNA emitea un scurt comunicat oficial prin care informa sec că ”Pentru ca Direcția Națională Anticorupție să își îndeplinească misiunea de combatere a corupției la nivel înalt, un punct central al viziunii manageriale îl reprezintă utilizarea eficientă a resurselor organizației în vederea atingerii potențialului de performanță al acesteia.

În realizarea acestui obiectiv, FBI va acorda sprijin Direcției Naționale Anticorupție prin intermediul unor programe de pregătire profesională privind utilizarea tehnicilor și metodelor speciale de investigații, precum și a tehnologiilor inovatoare”.

Iulie: ANAF, Protocol cu US Internal Revenue Services

Iar după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, următoarea ”redută instituțională” care ar urma să cedeze va fi Agenția Națională de Administrare Fiscală. Chiar pentru luna viitoare, atunci când contribuabilii români vor fi ”departe de toate grijile”, în concedii. Și când este prevăzut ca noua ”doamnă de fier” instalată recent în fruntea ANAF să semneze un Protocol asemănător de colaborare. De această data între ANAF și atotputernicul Fisc american! Cel căruia, după cum deja prea bine se știe cam peste tot în lumea asta, nu îi scapă nimeni! De la Al Capone încoace… Un bun exemplu fiind cel al fostului premier britanic, Boris Johnson fiind ”vânat” de către Fiscul american după ce a vândut un apartament la Londra, pentru că s-a născut pe teritoriul SUA! Sau cel mai recent, al unui cetățean moldovean care făcea contrabandă în Republica Transnistria și tot a fost înhățat de Fiscul american, chiar și de la Tiraspol!

Pretextul semnării Protocolului fiind acela că, la această dată, Serviciul Federal de Administrare Fiscală al SUA, prin U.S. Internal Revenue Service nu are deschis un birou la București. Așa că ANAF își va pune la dispoziția Inspectoratului General al Trezoreriei pentru Administrația Fiscală – TIGTA,  cea care supraveghează activitatea Internal Revenue Service, propria bază de date!

Sub pretextul ca astfel Fiscul american să poată verifica dacă nu cumva pe teritoriul României sunt cetățeni SUA care nu și-ar plăti taxele și impozitele în țara natală!

30 septembrie 2021: Cîrciumaru, noua șefă ANAF!

Da, ce este drept, această știre a avut-o toată lumea. Dar pe 30 mai 2023. Atunci când liberalul Ciucă și pesedistul Câciu au semnat instalarea Nicoletei Cîrciumaru în fruntea ANAF. Numai că, ghinion pentru propaganda operativă, ”cine știe, cunoaște”. Și drept urmare titram  ”lovitura” din… 30 septembrie 2021 exact așa: ”Cîrciumaru, șefa ANAF  în locul lui Călugăreanu”! Tot atunci avertizând că pentru ”schimbarea liniilor”între înruditele Mirela Călugăreanu și Nicoleta Cârciumaru este nevoie doar de ”îngroparea” dosarului ”de o noapte” a celei din urmă…

Apoi, pe 23 februarie 2022, subliniam că planul rămâne în picioare, deși transpunerea lui în practică este întârziată de același dosar: ”Cîrciumaru, șefa ANAF! Călugăreanu, la Curtea de Conturi”!

Și iată că acum Mirela Călugăreanu este la Curtea de Conturi! Nicoleta Cîrciumaru este șefa ANAF! Și luna viitoare va semna Protocolul ANAF cu IRS! Cel prin care toți banii românilor vor fi ”predați” pentru supraveghere operativă americanilor.

Și cine își închipuie că Nicoleta Cîrciumaru ar putea avea vreun puseu de patriotism și să refuze semnarea se înșeală amarnic… Pentru că, dacă știam încă din  septembrie 2021 de acest plan, înseamnă că nu degeaba au investit atâta ”ofițerii de legătură” în cariera sa. Și în îngroparea ”dosarului de o noapte”!

Cel care însă uite că nu a fost ”îngropat” chiar cu totul. Deocamdată doar așa, ”ca să se știe că se știe”…

Ultimele stiri

  • Aeroportul București-Sud va deservi peste 11 milioane de pasageri/ Băluță: Împreună am făcut primul pas – GALERIE FOTO
  • Șeful Casei Naționale de Pensii, anunț de ultimă oră pentru pensionari. Hotărârea, publicată în Monitorul Oficial
  • Nicușor Dan, complice prin pasivitate și dezinteres la dezastrul și jaful de la Arena Națională
  • Speranța gimnasticii românești între cei „100 de tineri pentru dezvoltarea României”
  • Candidatul AUR la Primăria Capitalei: Procurorii ne-au anunţat că au început urmărirea penală în urma plângerii la DNA împotriva lui Nicuşor Dan
  • Un bărbat înarmat care a încercat să incendieze o sinagogă din Franța, ucis de poliţie
  • Comunicat de presă COLEGIUL ECONOMIC ”VIILOR”
  • Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în prima parte a lunii iunie
  • Terifiant! Director de închisoare, asasinat. Primise ameninţări cu moartea de la deţinuţi
  • Planuri de călătorie date peste cap. Zeci de oameni au ratat zborul Cluj Napoca-Paris. Ce s-a întâmplat la aeroport
  • Exit mobile version