Cauta

La Dîncu, totul este pe bani!

Plantat la conducerea Ministerului Apărării Naționale după ”misterioasa” retragere de ultimă oră a ”transportatorului” Sorin Grindeanu, Vasile Dîncu defilează în marș forțat. Așa că, încă din primele zile de mandat ”l-a pupat pe portofel” pe Hăpău! Acceptând cu seninătate și cu același rânjet sub msutață cu care a executat atâția grei ai politicii ”ofranda” propagandei operative a DGIA.

De ce a luat Dîncu F 16 în loc de F 36

Astfel că, după ce ”profesorul” Dîncu a fost deja ”împachetat” mediatic drept ”omul nou”, ”maestrul” și ”providențialul” ministru al Apărării, acesta a dat deja cărțile pe față. Și a recunosct dureros de tranșant, într-o ieșire publică fără echivoc, că ”avem atâta securitate, cât ne permitem să plătim”!

”Și F – 35, tot ca F -16 le foloseam”!

Aceasta este declarația ministrului Apărării care pune punct speranțelor naivilor care încă mai visau la o Armată Română înzestrată corspunzător pentru îndeplinirea ingratei misiuni de ”asigurare a Flancului Estic al NATO în fața agresiunii hibride a Federației Ruse”. Agresiune care o fi ea sublimă, dar în realitate lipsește cu desăvârșire, cel puțin în ceea ce privește statul român și aliații acestuia strict din cadrul Alianței. Pentru că în rest, vorba ceea, Putin cu mila! Lăsând însă orice glumă la o parte, Vasile Dîncu trebuie apreciat totuși pentru cruda sinceritate afișată atunci când a recunoscut că ” România are atâta securitate cât își permite să plătească. Ca să achiziționăm F-35 ar fi trebuit să avem modernizat întregul sistem de apărare, întregul sistem economico-strategic. Avioanele F-35 sunt complexe de comandă și control , care comandă nave de război, drone etc. Chiar dacă prin absurd am fi avut bani să achiziționăm F-35, dar și posibilitatea – pentru că ele nu pot fi achiziționate imediat – nu am fi avut ce face cu ele. Le-am fi folosit tot ca F-16. Trebuie să fim sinceri, e și o chestiune de bani”.

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • România, împărțită: Ciucă la „Cotroceni”, Ciolacu la Palatul Victoria!
  • Paradoxul Green Deal. Consumul de petrol scade în UE și SUA, dar crește accelerat în lume
  • Rusia, șah cu arme nucleare tactice
  • NUCLEARĂ: Horațiu Moldovan pleacă de la Atletico!
  • Adidas, mingea de 150 de euro cu care se va juca la Euro
  • Economia, la pământ. Avem cea mai ridicată inflație din UE
  • Politicile PSD privind investițiile în economie au rezultate fără precedent, recordul absolut datorat miliardelor investite în infrastructură
  • De ce PSD va continua să susțină creșterea pensiilor românilor: datele oficiale arată că România este mult sub media europeană
  • Succesul politicilor PSD de creștere a economiei, reconfirmat de instituțiile financiare internaționale
  • Exit mobile version