Cauta

Iohannis, IST ES VORBEI! Schmidt, adus CU MANDAT de la Viena!

Klaus Werner Iohannis, s-a terminat! Gata, este începutul sfârșitului! Din data de 24 octombrie, atunci când Laura Codruța Kovesi a primit ”OK”-ul Secției Politice de la Bruxelles – prietenii știu care! – soarta președintelui român fiind deja pecetluită.

Astfel că Iohannis nu va mai mișca un deget pentru a forța intrarea României în Spațiul Schengen, nici dacă i-ar fi trecut cumva prin minte vreun astfel de gând de-a dreptul ”sinucigaș”, geopolitic vorbind. Singura sa grijă fiind să își calculeze AMR-ul până la sfârșitul celui de al doilea și ultim mandat. Cu speranța că ultima zi și-o va petrece tot la Cotroceni… Și că de acolo s-ar putea muta în sfârșit la Miami, Marbella sau în celelalte ”vile de protocol” reținute pe persoană fizică… Numai că, fie și în condițiile în care Iohannis își asumă încă de pe acum condiția de ”înfrânt al sistemului” nu înseamnă că a și scăpat…

Kovesi a pus preț pe ”omul președintelui”

 

Kovesi nu uită și nu iartă! Se apropie de Iohannis prin anchetarea lui Schmidt

Mai ales că, ghinion, în urmă cu doar două zile, procurorul general al EPPO a autorizat procedurizarea cu celeritate a anchetei privind achiziția de BMW-uri de către Ministerul Afacerilor Interne din România, din fonduri europene. Denunțul președintelui USR, ”câinele” Cătălin Drulă fiind preluat direct de către procurorul șef al EPPO, Laura Codruța Kovesi. Iar pentru a transmite un semnal clar că ”rupe din Iohannis”, Kovesi a trecut deja, în doar câteva zeci de ore, de la nivelul amenințărilor voalate proferate chiar la București, la ”next level”. Cel al audierii afaceristului Michael Schmidt! Sursele noastre susținând că, în zilele următoare, acestuia urmează să îi fie trimisă citația pentru a se prezenta ”de îndată” la audierea Biroului local al EPPO din Austria sau Germania. Iar dacă Schmidt nu va da curs imediat ”invitației”, atunci acesta va fi adus cu mandat și tam-tam-ul mediatic care a făcut-o celebră pe Kovesi. Totul pentru ca lui Iohannis să îi intre cât mai bine în cap că, dacă nu execută orbește ordinele noilor ”stăpâni” ai ”Coloniei”, atunci nu este musai să își termine pe funcție cel de al doilea mandat…

Și tu, Emile…?

Documentarea speței de acum europene ajungând până la nivelul identificării apartamentului de lux închiriat de către una dintre firmele omului de afaceri sas în Capitala Austriei. Țară în care ambasadorul României este, deloc întâmplător, tocmai Emil Hurezeanu… Nimeni altul decât cel mai intim prieten al soțului din acte al surorii acoperitului FSB, Renato Usatâi! Însă cea mai bună dovadă a ”strângerii lațului” în jurul lui Michael Schmidt este că acesta s-ar fi trezit singur până și în ”locația secretă” din ”Capitala Spionilor”! Semn că ambasadorul român a fost tras de mânecă să o lase mai moale cu ”informalele băiețești” cu omul președintelui”, chiar dacă se pare că acesta a avut un rol determinant în numirea sa la Viena!

”E semnat cu bară! Nu este semnat de Dîncu”!

Dîncu nu a vrut să ia elicoptere AIRBUS. A făcut-o Ciucă!

Aceasta este ”decisiva” pentru ”FRĂȚIA SAȘILOR” instalată de ani buni de zile la ”butoanele politico – operative” al statului român! Demisia lui Vasile Dîncu declanșând o nouă anchetă – AIRBUS – care a fost preluată din mers de oricum mult prea zeloasa Laura Codruța Kovesi! Cea care a simțit ”gustul sângelui” și îl încolțește pe ”omul președintelui” din toate părțile. La proaspătul dosar al EPPO fiind deja atașat documentul oficial pe care îl publicăm astăzi, cu nr. DP – 2442, din 07.09.2022 și adresat de Ministerul Apărării Naționale către Președintele Camerei Deputaților. Numai că, deși propaganda operativă a ”unității G4” s-a repezit să arunce ”elicopterele moarte” în curtea lui Vasile Dîncu, un raport informativ trimis EPPO arată că documentul prin care se solicită achiziția de urgență a două elicoptere AIRBUS ”NU ESTE SEMNAT DE CĂTRE MINISTRUL APĂRĂRII NAȚIONALE, DL. VASILE DÎNCU”!!! Ci doar că ”este semnat cu bară”! Urmând a se dispune verificări pentru identificarea adevăratului semnatar! Pentru că Vasile Dîncu pur și simplu a refuzat să semneze acest document, știind că pe elicopterele care vor fi achiziționate la un preț cel puțin triplu față de cel al pieței urmează să fie montat armament de la compania RAYTHEON! Pe alte zeci de milioane de euro! Astfel că Vasile Dîncu a fost nevoit să plece din fruntea Ministerului Apărării Naționale. Mai ales că acesta decisese ca în ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării să prezinte un raport contrainformativ care ar fi aruncat pur și simplu în aer Administrația Prezidențială!

Consilierul AIRBUS…? Tot Schmidt!

Numai că, după detonarea Scandalului BMW la Bruxelles, izbucnirea unui nou scandal AIRBUS l-ar putea ”îngropa” cu totul pe omul de afaceri Michael Schmidt. Pentru că, stranie coincidență, în raportul pe care de acum fostul ministru al Apărării intenționa să îl prezinte în CSAT, consultantul AIRBUS era identificat ca fiind tot… Michael Schmidt!

Alte paragrafe publicate astăzi din ”Raportul lui Dîncu” fiind pur și simplu devastatoare pentru demascarea grupării prezidențiale cu interese de miliarde de dolari în domeniul militar.

”La elicoptere, modelul este produs de compania franceză AIRBUS, dar armamentul prevăzut este Raytheon/ Konsberg iar (…) avionica și integratorul( cel care împarte banii) este ELBIT. Michael Schmidt este consultant/asociat cu ELBIT la fel ca în contractele PIRANHA 5 și la licitația MApN pentru camioane MAN, pe care a pierdut-o în fața companiei IVECO reprezentată de generalul Decebal Ilina și care fac obiectul dosarelor DNA nr. (…) și (…).

La ultima ofertă, elicopterul a fost 32 milioane euro, armamentul și avionica aproximativ 20 milioane euro. Totul rotunjit pe plus cu 10% (suspiciuni  privind un ”comision secret” de 48 milioane euro în afara celui de 10 % deja prevăzut).

Michael Schmidt este băgat în ecuație prin ELBIT cu acordul AIRBUS la toate licitațiile la care participă( ELBIT poate plăti comisioane foarte mari datorită legislației din țara de origine, față de AIRBUS care trebuie să respecte legislația europeană în domeniu).

Michael Schmidt trebuie să cumpere de la Ovidiu Tender fabrica AIRBUS de la GHIMBAV. Vezi informarea nr. (…) privind preluarea de clădiri și încasarea de chirii pentru „curățarea” pe viitor a comisioanelor ascunse, după modelul contractelor pentru modernizarea Frontierei.

La elicopterele SMURD comisioanele ascunse se dau prin DELTAMED care face customizarea medicală.

Cele două elicoptere și la care făceam referire în nota (…) se dau Franței într-un așa-zis G2G pentru ca împreună cu promisiunea contractului submarinelor să poată compensa redirecționarea contractului corvetelor către DAMEN”.

DOCUMENT! Solicitarea NU ESTE SEMNATĂ de Vasile Dîncu!

MApN-elicoptere
Ultimele stiri

  • George Simion useristu’
  • Gafă a premierului Ciolacu, la un eveniment la Constanța. Și-a început discursul cu „onorată instanță” – VIDEO
  • BNR și ASF, parteneriat pentru sprijinirea antreprenorilor români: „Suntem obligați să conștientizăm provocările mediului de afaceri românesc”
  • S-a aflat suma! Ce despăgubiri cer familiile victimelor accidentului produs de Vlad Pascu la 2 Mai
  • Descinderi la casa „Regelui” Cioabă. „Probabil vecinii au făcut o sesizare că facem fum”
  • Jurnalist român, fost corespondent al unui cunoscut post TV, condamnat la închisoare pentru sex cu minori
  • Scăderea inflației la 5,9% în aprilie a adus ieftiniri majore la produsele alimentare de bază
  • Un autobuz cu zeci de pasageri la bord a căzut într-o prăpastie. Cel puțin 16 morți – VIDEO
  • Ciolacu se arată convins: Firea va câştiga Primăria Generală/„Eu nu am discutat cu Piedone de când…”
  • Imagini bombă! Ludovic Orban, surprins la o petrecere cu vrăjitoarea Sidonia și clanul Fabian!
  • Exit mobile version