Cauta

Iohannis, făcut de servicii! Marina, SPIOANĂ CECENĂ!

Michael Schimdt ... Klaus Werner Iohannis... Veronica Usatîi... Alexandru Muraru

Sircovscaia, făcută cetățean român la Washington” titram ”lovitura” din 31 august. Dezvăluire care pare deja a reprezenta începutul celui mai mare scandal de spionaj căruia i-a căzut pradă statul român în ultimele decenii! Pentru că incidentul diplomatic major deja declanșat de halucinantul gest al ambasadorului român în Statele Unite ale Americii va arunca țara noastră, în cel mai bun caz, într-un ”con de umbră” din care serviciile secrete românești se vor zbate mult și bine de acum înainte ca să iasă…

Mai ales dacă niciunul dintre mult prea ”flexatele” noastre servicii secrete, fie că vorbim de conducerile politice sau mai ales cele operative ”nu își va lua fapta”! Ceea ce va însemna atunci implicit că întreg sistemul românesc de siguranță națională va fi catalogat drept ”penetrat” până la vârf în fața aliaților NATO! Și tocmai de către inamicul publicul numărul unu al întregii ”lumi libere” de intelligence, temutele servicii militare rusești de informații, GRU!

Născută la 15. 07.1997! Tata – Moscova, Mama – Cecenia!

Sircovscaia Marina, ”jurământul nebun” de la Washington

”Depunând jurământul de credință față de România, Marina Sircovscaia a dobândit cetățenia română. Pentru cineva care nu a dobândit cetățenia română prin naștere, această  ceremonie este una specială și emoționantă, fiind în fapt alegerea apartenenței la o țară. Am felicitat-o pe doamna Sircovscaia și i-am urat mult succes în viitor”. Acesta este ”meteoricul” anunț public prin care ambasadorul român la Washington a declanșat ”nebunia GRU”! Din prima informare a singurei structuri contrainformative care nu a uitat cui a depus jurmăntul militar nefiind clar dacă Alexandru Muraru a făcut-o cu bunăștiință, din pură incompetență sau pus de alții… Mai ales că, în timp ce ambasadorul român s-a îmbrăcat la patru ace și a stat smirnă la aceaată ”emoționantă ceremonie”, ”doamna Sircovscaia” a intrat în sediul ambasadei, ca să își ia cetățenia română, îmbrăcată cu un tricou alb cu buricul la vedere, blugi mulați, adidași albi și o foaie de pe care a îngăimat banalul ”Mulțumesc”…

Iar așa după cum avertizam, în seara zilei de 30 august, DOJ a solicitat din partea SUA ”clarificări” cu privire la acordarea cetățeniei române Marinei Sircosvscaia, în Statele Unite ale Americii.

Serviciilor secrete românești în schimb pare să le fi ”păpat pisica cu clopoței” Sircovscaia ”limba” pe acest subiect. Singurele verificări rezumându-se pe… GOOGLE! Acolo unde însă, în afara dezvăluirii ”NAȚIONAL”, Sircosvscaia Marina nu există! Așa că uite că le mai facem o dată treaba ”vânătorilor de spioni” și îi trecem la ”next level”… Astfel că ofițerii de contrainformații pot verifica direct următoarele date : ”Sircovscaia Marina. Născută la data de 15.07.1997, la Chișinău, Republica Moldova. Tatăl născut în Moscova, Federația Rusă. Mama, născută în Republica Cecenă, Federația Rusă”.

A mai fost româncă! I s-a mai retras cetățenia!

Cine s-o sparge primul? Directorul MAE, Ion Pascu sau consulul de la Odesa, Emil Repcea?

Cu toate că ne este greu de crezut că șeful vreunui serviciu secret va avea ”cojones” să meargă până la capăt pe această pistă! Și nu neapărat pentru că nu ar vrea… Ci pentru că nu pot… Pentru că, atunci și-ar da singuri cu ”tesla” în ele! La acest moment operativ existând două variante de lucru cu privire la adevăratul motiv pentru care Sircovscaia Marina a fost făcută DIN NOU cetățean român. Existând informații explozive care se verifică frenetic, de către alte structuri aliate. Deși Ministerul Afacerilor Externe a unidirecționat deja toate documentele oficiale solicitate de urgență de la Consulatul Român de la Washington DC strict către ”bătrâna fantomă” din Direcția America de Nord, actualul director al Corpului de Control și Evaluare Diplomatică, Ion Pascu. Iar dacă o ”puștoaică” oarecare, inexistentă până și pe Google, cu tatăl născut la Moscova și mama în Cecenia chiar a mai fost o dată făcută cetățean român, după care, în urmă cu patru – cinci ani, cetățenia i-a fost retrasă, atunci nimeni nu mai poate ascunde ”gunoiul”, nici măcar sub preșul lui Klaus Iohannis. Ceea ce de altfel se va și întâmpla… Apariția avizului negativ în urma căruia i s-ar fi retras cetățenia fiind unul ”cu finalizare” operativă”… Mai ales că ambasadorul Alexandru Muraru deja nu mai poate fi ”extras” din ”ghearele” acestui scandal. Numai că Muraru este strict ”OMUL PREȘEDINTELUI din AMERICA”, singurul care l-a propus, susținut și numit la Ambasada României din SUA fiind șeful statului.

Pe bani…?

Agenții GRU, ”vânați” în tot NATO! La noi, sunt făcuți ”cetățeni români”

Răbdarea partenerilor americani de la HOMELAND SECURITY și FBI fiind oricum pusă la încercare de scandalul obținerii cetățeniei române de către mai mulți ”omuleți verzi” suspectați în Statele Unite a fi agenți GRU.

”Omuleții verzi ai lui Putin sunt cetățeni români”, ” Ludovic Orban, trecut de SUA pe Lista FSB”, ”DNA i-a deschis dosar penal lui Tomac în Scandalul FSB”, ” Panică în MAE și la SIE” și mai ales ” Scandalul cetățeniilor explodează la Odesa” fiind doar câteva din ”loviturile” seriei de dezvăluiri din ”NAȚIONAL”. Cea care a dus la decapări în masă în rândurile diplomaților implicați în rețeaua prin care mai mulți agenți GRU ar fi obținut LEGAL cetățenia română! Mulți dintre aceștia reușind apoi să ajungă pe teritoriile statelor membre ale UE și NATO.

Rușinea instituțiilor implicate fiind cu atât mai mare cu cât ”romanizarea” agenților ruși pare să fi fost făcută PE BANI!!! Acum însă, ”rana” americană nu doar că a fost redeschisă, dar cazul Sircovscaia pare să fi turnat și ”sarea” iritării maxime pe ea. Mai ales că, în apărarea lor, principalele structuri românești ar fi avansat ipoteza că, pur și simplu nu ar fi operațiunea lor, ci una … americană!

Oricum, ”scurgerea controlată” a primelor informații din documentarea cazului Sircovscaia deja ”fierbe la foc mic” Palatul Cotroceni. Cel puțin o parte a serviciilor fiind decise de a îi reaminti astfel președintelui că ar fi bine să își vadă doar de ”AMR”-ul său, odată cu intrarea în a doua jumătate a ultimului mandat!

ALERTĂ SISMI! O vor italienii!

Chiar să nu fi știut șeful DGIA, generalul Hăpău de ”Alerta SISMI”?

Iar de parcă devoalarea ”jocului operativ” nebun din jurul ”SPIOANEI CECENE” nu era de ajuns, iată că în posesia noastră a intrat și ”ALERTA SISMI” venită din partea Serviciilor Militare de Informații ale Armatei Italiene! SISMI, omoloaga DGIA ”luând foc” la aflarea veștii că Sircovscaia Marina cea căutată de ei tocmai ce a devenit cetățean român!!! Și acesta este doar începutul unui scandal diplomatic care poate provoca inclusiv ”schimbarea totală a liniilor” unor servicii secrete care trebuie să se pregătească deja operativ pentru ”deceniul post – iohannist”…

Ultimele stiri

  • Protest AUR la sediul Autorităţii Electorale Permanente. Ce mesaj a ținut să le transmită George Simion românilor din diaspora – VIDEO
  • Firea știe cum poate scăpa de aglomerație Capitala. „Noile linii de metrou sunt soluția pentru fluidizarea traficului”
  • Celebrul magician David Copperfield, acuzat de mai multe femei de comportament sexual neadecvat
  • Cine e bărbatul care l-a împușcat pe premierul slovac. Ce s-a aflat despre suspect – VIDEO
  • VIDEO| Atacul din slovacia, catalogat de autorități drept asasinat motivat politic
  • VIDEO| Mircea Geoana: „Este cutremurător ce s-a întâmplat azi în Slovacia”
  • Ministrul slovac al Apărării: „Starea premierului este extraordinar de gravă”
  • Poza Zilei
  • Joe Biden, despre tentativa de asasinat din Slovacia: „Un act oribil de violență”
  • Horoscop 16 mai 2024 – Nu permiteți altora să vă influențeze
  • Exit mobile version