Cauta

Fug ca șobolanii! Implozia sistemului Iohannist!

”GENERALUL ȘORȚULEȚ” Nedelea, șeful informațiilor SPP”! Aceasta nu este ultima ”lovitură”, dar cu siguranță este cea care a zdruncinat poate cel mai devastator ”șandramaua lui Pahonțu”! Pentru că nu ne referim aici – așa cum nu am făcut-o niciodată ! – la un întreg serviciu secret, precum Serviciul de Protecție și Pază! Ci doar la ”gașca de sifoane” a fostului jandarm care conduce SPP-ul încă din anul 2005!

Generalul Șorțuleț Nedelea a părăsit dispozitivul lui Iohannis

A trecut ceva de la această dezvăluire privind halucinanta penetrare a structurilor de conducere ale serviciilor secrete românești de către ”Frățiorii” care nici măcar nu se mai știe care jurământ îl respectă, cel militar sau cel ”frățesc”. Iar deja generalul Marian Hăpău a părăsit fără ca măcar să fie primit de președintele Klaus Iohannis, conducerea Direcției Generale de Informații a Armatei. Și, ghinion, până și unele Agenții americane au ajuns să se ferească aproape ca de tămâie de tot mai ”nefrecventabilul” director al Serviciului Român de Informații, Eduard Hellvig. Unda de șoc lovind acum din plin și ”reduta” SPP-istă!

Cutremur la SDI !

” Președintele Klaus Werner Iohannis a semnat decretul privind trecerea în rezervă a generalului de brigadă – cu o stea, Costin Nedelea, din Serviciul de Protecție și Pază”. O știre seacă. Despre încă un general care se retrage. Una care, în mod normal, nici măcar nu ar fi trebuit să atragă atenția. Mai ales că este vorba doar despre ” o stea”. Dar, totuși, generalul Costin Nedelea a fost șeful Secțiunii Documentare Informativă – SDI din cadrul Serviciului de Protecție și Pază.

Panică printre frățiorii lui Pahonțu

Adică șeful serviciului de informații al celui mai temut serviciu secret, cel puțin când este vorba de ”documentarea informativă” ilegală! Mai mult, așa după cum îi ”ridicam șorțulețul” de membru activ al Masoneriei, generalul Nedelea era ”vârful de lance” al ”falangei masonice” din servicii. Una aflată într-o rivalitate pe viață și pe moarte cu ”falanga naționalistă” din servicii. Același Nedelea fiind prins și în Dosarul penal nr. 4970/118/2014! Iată însă că ditamai generalul SPP, șef al SDI și membru al Lojei ”Sever Frențiu” nr. 86 Orientul Mijlociu nu a mai rezistat presiunii și a … fugit! Sperând că astfel nu va mai apărea pe ”lista neagră” a celor care nu uită și nu iartă ”umilința de la Marriott”… Greșit !

Ultimele stiri

  • Sancțiunile sunt doar pentru fraieri. Companiile din UE se îmbogățesc din afacerile cu Rusia
  • Nimic nu se pierde, totul se transformă. Apa din haznale trebuie folosită în agricultură
  • De la New York la Tokyo: piețele bursiere, creștere record
  • China cucerește porturile lumii
  • Omul care l-ar ajuta pe Trump să răstoarne economia globală
  • „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?
  • Mediul de afaceri confirmă încrederea în politicile PSD de creștere economică
  • Ne mai luăm mult la mișto, domnule Dan Voiculescu?
  • Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor
  • De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ
  • Exit mobile version