Cauta

Forțele Speciale române, trimise de US Army în ”Infernul Kherson”!

Scoatem la iveală noi amănunte cu privire la ”jocul dublu” făcut de structura de Informații Militare a Armatei Române în ceea ce privește războiul din Ucraina. Cu precizarea de la bun început că doar ”tupeul” unor ofițeri de intelligence cu adevărat patrioți a făcut ca Forțele Speciale ale Armatei – FOS să nu fie prinse în ”Capcana GUR” de pe prima linie a frontului!

Asta le aștepta pe Forțele Speciale FOS în Kherson

Da, GUR… Nu GRU… GUR – Serviciul de Informații Militare al Armatei Ucrainene. Structura omoloagă a Direcției Generale de Informații a Armatei de la noi fiind deja cel puțin la fel de ”neortodoxă” ca și GRU-ul rusesc. Astfel că, pentru internaționalizarea conflictului ucrainean prin atragerea unui stat membru NATO în ”ambuscada rusească”, GUR reușise să primească sprijinul american pentru ”sacrificarea” FOS din România!

Planul Hodges

Klaus Iohannis nu a vut nicio reacție atunci când înalți responsabili militari ai Pentagonului au transmis ”oferta de nerefuzat” ca Armata Română să constituie o forță navală militară comună cu Forțele Navale Ucrainene. În scopul declarat al ”contracarării prezenței militare ruse în Marea Neagră”. Ideea fiind de fapt a GUR. Astfel că structura comandată de Vadim Skibitsky a reușit să ia din nou prin surprindere serviciile secrete românești, prin forțarea de a face ”agenda” spionajului românesc. Astfel că, înainte de debutul invaziei din Ucraina, GUR ucrainean a înaintat oficial OSCE un raport informativ despre ”iminenta invadare a României de către Rusia”!!! Dar fără a informa și Bucureștiul! După care același GUR a organizat cu sprijin american un așa-numit ”Forum de Securitate de la Lvov”.

Generalul Mîndrescu a fost la Lvov la prezentarea planului generalul Hodges

Acolo unde, în loc să le ceară ”colegilor” de la GUR să nu mai vorbească în numele său, DGIA a afișat același servilism deja periculos pentru securitatea națională. Și uite cum singurii reprezentanți ai României la ”Forumul de la Lvov”, fostul consilier prezidențial Iulian Chifu și ”generalul de brigadă Mircea Mîndrescu, președintele Comitetului Academic Executiv al Colegiului European de Securitate și Apărare EAB – ESDC” au ascultat entuziasmați ”Planul Hodges”. Spus chiar din gura fostului șef a forțelor americane în Europa, generalul Ben Hodges, devenit o adevărată ”portavoce” a GUR-ului ucrainean. Și care a bătut cu pumnul în masă că vrea să ”vadă un exercițiu în care trupele NATO pleacă de la o bază din România, trec prin Republica Moldova și ajung în Ucraina”!

Marș către Crimeea!

Mai mult chiar, partea americană a încurajat un ”exercițiu comun” româno – ucrainean cu trupele Kievului staționate ”pentru manevre prelungite” la marginea Crimeii. În Regiunea Kherson. Numai că singura structură contrainformativă care mai contează în ”Colonia România” a tras suficient de timp pentru ca trupele FOS ale Armatei Române să nu mai fie trimise pentru ”manevre prelungite” în regiunea Kherson. Adică exacta locația care, după ce Putin a mutat primul militar, a devenit ”Infernul Kherson”.

Ultimele stiri

  • Marcel Ciolacu anunță toleranță zero pentru „păcănele”. Începe marea curățenie!
  • Turcescu și Gușă s-au luat la trântă cu un monstru pervers și ticălos
  • Cum riscă bucureștenii să plătească amendă chiar dacă au plătit parcarea prin SMS
  • Noua politică a UE. Populația, forțată să cumpere mașini electrice de mici dimensiuni
  • Tragedie în Călărași. O fetiță și bunica ei au murit, după ce ar fi mâncat pește
  • Șantaj energetic? Ucraina vrea ca Europa să-i păzească depozitele de gaze
  • “Mama tuturor luptelor de la Bruxelles”: acordul pentru următorul buget al UE
  • “Efectul Netflix” în Formula 1
  • Ce nu face politicianul ca să rămână în funcție: doamna Ursula bate palma cu dreapta dură
  • Bătăliile electorale, între ciomege și drone
  • Exit mobile version