Cauta

Folclorista Morarita, acuzata de inselaciune

Artista Paulina Irimia-Morarita a ajuns in centrul unui scandal de proportii, fiind acuzata de o pensionara ca a incasat bani pentru a-i inregistra niste melodii si nu a respectat contractul.

Paulina Irimia-Morarita a recunoscut ca a „transat” melodiile clientei

Lucia Burciu, pensionara care sustine ca a fost escrocata de catre Paulina Irimia, a dat-o pe aceasta pe mana Politiei si Parchetului, acuzand-o de inselaciune, insa anchetele s-au incheiat cu solutia de neincepere a urmaririi penale. „Am cunoscut-o pe Paulina Morarita la un post TV. I-am explicat ca am scris niste versuri si ca as vrea sa le pun pe muzica. M-a chemat la ea, la Hanul Moraritei, in Sectorul 4, si m-a pus sa cant. Mi-a cerut 400 de lei pe piesa, plus 160 de lei pentru meditatie. Eu am 600 de lei pensie, dat am facut rost de bani si m-am dus la ea la studio. Am inregistrat cinci melodii, iar baiatul ei a facut negativul. Cand m-am dus sa iau CD-ul, m-am trezit ca mai multe versuri fusesera taiate. Melodiile nu mai aveau nicio noima, nu se legau cuvintele intre ele. I-am cerut sa refacem piesele, insa a refuzat. Asa ca am urmat calea legala”, a povestit Lucia Burciu.

„Versurile erau indecente”

Contactata de reporterii „National”, Paulina Irimia a recunoscut ca a transat piesele pensionarei care si-a rupt de la gura ca sa ajunga vedeta. „Versurile pe care le-am taiat erau indecente. Erau de genul <<Barbate, cand pleci in tara, sa-ti gasesti o femeie ca sa-ti tina de cald>> si alte asememea cuvinte. Pa, cine ii ureaza sotului sa-si gaseasca alta femeie cand pleaca in delegatie?! Eu sunt om de cultura, nu pot sa dau girul pe asa ceva”, a sustinut Paulina Irimia. „Sa incaseze banii a putut!”, spune pe de alta parte Lucia Burciu. Intrucat anchetatorii au gasit-o nevinovata pe Morarita, pensionara a decis sa o dea pe aceasta in judecata, pe cale civila, pentru a recupera banii investiti in CD-ul buclucas.

[podcast]https://www.national.ro/wp-content/uploads/2013/03/lucia_burciu.mp3[/podcast]

Ultimele stiri

  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Incendiu puternic lângă București. Pompierii au intervenit de urgență în Mogoșoaia
  • Țările UE „Big Bang” riscă să-și piardă avantajul competitiv
  • Cap compas Riad. Petrobogăția atrage giganții bancari
  • Vehiculele Green Deal nu sunt pentru muritorii de rând. Prețurile cresc, în loc să scadă
  • Accident rutier cumplit, în Joia Mare. Doi oameni au murit, în Argeș
  • Exit mobile version