Cauta

Fenechiu preia Internele din puscarie!

Satul de luptele fratricide dintre diversele grupari liberale, Crin Antonescu pare decis sa taie nodul gordian de la Ministerul de Interne. Unde intentioneaza sa propuna un om de al sau de incredere, care sa-i fie loial neconditionat.

Relu Fenechiu joaca tare si de dupa gratii
Putini stiu de prietenul secret al lui Mircea Rosca
Adina Valean il impinge de la spate pe favoritul sau pentru a prelua MAI

Iar alesul pare sa fie presedintele filialei Prahova, Mircea Rosca, recomandat si puternic sustinut de catre chiar sotia presedintelui PNL, europarlamentarul Adina Valean. Numai ca, dupa cum sustin sursele noastre, desi Antonescu habar nu are, principalul favorit al partidului la preluarea Internelor este totodata si „omul” lui Relu Fenechiu. De altfel, in stenogramele unor interceptari dintr-un dosar in care este implicat si acesta din urma, exista mai multe convorbiri extrem de relevante cu privire la relatia secreta extrem de apropiata dintre Rosca si actualul detinut de la Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi.

Asul din maneca

Dupa vehicularea unor nume grele din PNL, ca Mihai Stanisoara, Marian Petrache si George Scutaru, in fruntea listei  pentru preluarea portofoliului Internelor a ajuns „necunoscutul” Mircea Rosca. Despre care se stie doar ca este unul dintre oamenii de casa ai familiei Antonescu, de altfel sprijinit fatis de catre Adina Valean la alegerea ca sef al PNL Prahova. Mai mult chiar, se pare ca liderul liberal ar fi insistat sa il considere pe Mircea Rosca drept asul din maneca in aprigele negocieri purtate cu Victor Ponta, mai ales ca premierul se incapataneaza sa refuze pe banda rulanta toate propunerile liberale. Numai ca Antonescu si-ar putea taia singur craca de sub picioare prin sustinerea neconditionata a favoritului sotiei sale.

La doua capete

Aflat in detentie pentru urmatorii cinci ani, Relu Fenechiu ar putea da totusi o  lovitura extrem de importanta, mai ales dupa ce „locotenentii” sai au fost zburati pe capete din Ministerul Transporturilor. Pentru ca, dupa cum sustin chiar unii lideri liberali, ceea ce nu ar fi stiut Crin Antonescu atunci cand l-ar fi „binecuvantat” pe Rosca pentru sefia Internelor este faptul ca acesta ar avea o legatura speciala cu „baronul de Iasi”, pe care ar fi obisnuit sa il informeze telefonic despre tot ceea ce intreprindea pe linie de partid. Ceea ce, dupa cum se tem aceiasi colegi de partid, ar putea avea efecte catastrofale pentru PNL. Si, poate, nu doar de imagine…

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version