AcasăDezvaluiriAncheteEXCLUSIV! Focar de COVID-19 la DNA! Audierile au fost anulate!

EXCLUSIV! Focar de COVID-19 la DNA! Audierile au fost anulate!

În loc de coadă, acum este pustiu la intrarea în DNA!

Iată că nici măcar cea mai temută instituție a statului român nu a scăpat din ”strânsoarea” tot mai nebunească a infectărilor cu COVID – 19! Astfel că, deși din motive totuși lesne de înțeles s-a încercat ca totul să se rezolve strict în sânul structurii, sursele noastre de la vârful sistemului susțin că în această săptămână a fost identificat în cadrul Structurii Centrale a Direcției Naționale Anticorupție un posibil focar de infectări cu COVID -19!

Iar cu toate că nu se știe exact încă dacă suspiciunile de infectare se referă chiar la procurori anticorupție, la ofițerii de poliție judiciară detașați pe lângă aceștia sau la alte categorii de personal auxiliar, cert este doar că lucrurile sunt deja destul de grave! Altfel neputând fi explicată situația fără precedent în toată istoria Direcției Națioanle Anticorupție și prin care pur și simplu zilele acestea au fost anulate mai multe audieri. Desigur, la fel ca și alte structuri de Parchet, și la DNA s-a încercat procedurizarea digitală la maxim, astfel că denunțurile sau alte plângeri se puteau face deja de ceva vreme bună prin intermediul unui email oficial. După cum la fel și unele înștiințări din partea instituției erau deja transmise tot pe cale digitală…

Audierile suspecților au fost amânate

Numai că de această dată vorbim de anularea audierilor unor persoane suspecte în dosare extrem, dar extrem de importante! Și mediatizate pe măsură, bineînțeles… Numai că unele din numele grele ce urmau a fi audiate au fost deja înștiințate că ”spovedaniile” suspendate urmează să aibă loc la o dată ulterioară, ce va fi stabilită și comunicată între timp. Motivarea pentru aceste măsuri excepționale fiind suspiciunea cu privire la existența unui posibil focar de COVID – 19 în cadrul Structurii Centrale a Direcției Naționale Anticorupție!

Se intră în carantină?

În condițiile în care aproape că nu mai este instituție a statului român care să nu fi fost atinsă de pandemie, faptul că a intrat COVID-ul și în DNA chiar că nu ar trebui să mire din cale afară pe cineva! Atâta doar că ținând cont de condițiile specifice ale muncii celor de la Direcția Națională Anticorupție, indiferent că vorbim aici de procurori, polițiști judiciari sau personal auxiliar uite că a fost totuși nevoie de luarea unor măsuri excepționale, prin care să se împiedice eventuala răspândire a virusului și implicit scăparea lucrurilor cu totul de sub control.

Din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră reieșind că dacă suspendarea audierilor nu va da roade, atunci se poate ajunge în scurt timp la o operațiune totală de izolare a sediului central al DNA din Bulevardul Știrbei Vodă. Iar posibila carantinare a Direcției Naționale Anticorupție pică într-un moment cum nu se poate mai prost… Adică în plină desfășurare a concursului pentru numirea în funcții de execuție în cadrul DNA!

Noi probleme pentru Crin Bologa în fruntea DNA

E ”foame” de procurori!

Pentru că după valurile de epurări care au avut loc la nivelul superior al Direcției Naționale Anticorupție în ultimii ani, structura s-a confruntat cu o acută criză de personal. De fapt de procuori. Și mai ales de procurori prin care să se poată ”plomba” găurile tot mai vizibile de la vârful organigramei. Drept urmare a fost declanșat un amplu concurs la care s-au înscris nu mai puțin de 11 procurori care vizează ocuparea unor funcții de execuție în cadrul Direcției Naționale Anticorupție.

Este vorba despre Gheorghe Berce – de la PICCJ, detașat la DNA Oradea; Origel Cotoi – de la Parchetul Tribunalului Iași, delegat la DNA Iași; Melinda Elena Diaconescu – de la Parchetul Tribunalului București, delegat la DNA Structura Centrală; Ionuț Ioan Dincă – de la Parchetul Judecătoriei Galați, delegat la DNA Galați; Silvana Purcarin – de la Parchetul Curții de Apel Timișoara, delegat la DNA Timișoara; Loredana Michaela Teodorescu – de la Parchetul Tribunalului Gorj, delegat la DNA Structura Centrală; Ioan Tomoioagă – de la Parchetul Tribunalului Maramureș, delegat la DNA Cluj, Biroul Teritorial Baia Mare; Marcel Sandu – de la Parchetul Curții de Apel București, delegat la DNA Structura Centrală; Marinel Corneliu Pavel – de la Parchetul Tribunalului Olt, delegat la Parchetul Judecătoriei Slatina; Irina Perjoiu – de la DIICOT Vaslui și Ionuț Auraș Petrescu – de la Parchetul Tribunalului București.

Cu toții fiind până în prezent în grafic, mai ales după ce au fost declarați admiși și la proba evaluării rechizitoriilor sau actelor întocmite în ultimii cinci ani! Ceea ce arată că este ”foame” mare de procurori la DNA, din moment ce niciunul dintre candidați nu s-a împotmolit până acum. Numai că acum rămâne de văzut și dacă – dar și cum!- concursul va continua conform programului stabilit… Sau la fel ca în cazul anumitor audieri se va prefera suspendarea procedurilor, cel puțin până se va evalua exact situația din cadrul structurii conduse de procurorul șef Crin Bologa…

 

author avatar
Catalin Tache
3.238 afisari

4 COMENTARII

  1. Vrajeala ! NU e nici un Covrig – E doar o opratiune de „damage control” pentru a justifica Crimele si Dictatura Plandemica . D-le Tache , va rugam sa clarificati ce fel de teste s-au folosit – Rt PCR sau Teste SEROLOGICE ? Daca s-au folosit DOAR teste PCR ,atunci totul este o prosteala.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger