Cauta

DOCUMENT! ”PEȘTE. ȘALĂU. STICLĂ VIN. WISKI” – ȘPAGĂ PENTRU ȘEFUL DGA!

Unda de șoc a seriei de dezvăluiri din ”NAȚIONAL” cu privire la ”combinațiile” imobiliare cel puțin imorale ale chestorului Cătălin Alexandru Ioniță a fost cu atât mai puternic resimțită la vârful sistemului, cu cât acesta a fost șeful POLIȚIEI ROMÂNE și al DIRECȚIEI GENERALE ANTICORUPȚIE din MAI!

LISTA RUȘINII POLIȚIEI ROMÂNE VARIANTA COMPLETĂ

Iată însă că ”blestemul IGPR – DGA” continuă să lovească și în alte nume grele ale Ministerului Afacerilor Interne și nu doar. Pentru că și chestorul Liviu Vasilescu a fost și șeful POLIȚIEI ROMÂNE, dar și al DIRECȚIEI GENERALE ANTICORUPȚIE! Funcție pe care, spre deosebire de predecesorul său Alexandru Cătălin Ioniță, cel care s-a pensionat la doar patruzeci și ceva de anișori, chestorul Liviu Vasilescu o ocupă și în prezent! Cu atât mai agravantă fiind vulnerabilitatea în care acesta se află – și mai ales se complace tacit! -din postura de ”cap de listă a rușinii lui Pavel”! Fiind vorba despre un document care a făcut obiectul unui amplu raport al Corpului de control al MAI, a multor alte structuri informative și penale și care, în fața anchetatorilor, a fost asumat de chiar semnatarul acestuia, fostul ”șef miliardar” al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța. Comisarul șef Aurelian Pavel ținând o evidență strictă a ”șpăgilor – cadouri” trimise la București.

Chestorul Vasilescu vulnerabil la pește și băutură

Iar pe ”LISTA RUȘINII” se regăsește, iată și următorul înscris cu referire clară la chestorul Liviu Vasilescu. Fost șef al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. Fost șef al Poliției Române. Și actual șef al Direcției Generale Anticorupție a Ministerului Afacerilor Interne. Iată însă că, ghinion, ”Bilețelul lui Pavel”  nu doar că nu a fost distrus, dar dezvăluirea sa publică nu a mai putut fi împiedicată, în ciuda cu adevărat disperatelor ”eforturi logistice” depuse în acest sens.

AVEM ”LISTA RUȘINII”! COMPLETĂ!

”ANTIDROG

– PEȘTE(CRAP)

– CUTIE CADOU.

C.VIN.

  1. CUCU

– PEȘTE

UNGUREANU

DRAGOTĂ

BOCANIALĂ – ȚIRIAC +

BOLBOȘAN

VASILESCU

PUȘCAȘ

MAI a sesizat Parchetul General

Prima ”lovitură” din ”NAȚIONAL” cu privire la ”agenda secretă” ținută de șeful BCCO  Constanța și nimeni altul decât fratele cunoscutului tenismen Andrei Pavel a produs un adevărat cutremur la nivelul întregului Minister al Afacerilor Interne. Au urmat ”căderi de capete”pe bandă rulantă, inclusiv a unor șefi de structuri care la acea dată păreau intangibili! Anchete peste anchete… Interne și penale… Amenințări cu moartea… Încercări de mușamalizare cu ”orice preț”…

Ioniță la blocuri

Concret a rămas o ”curățire” fără precedent, la chiar nivelurile de conducere ale structurilor cheie ale MAI.

Și un comunicat oficial prin care Ministerul Afacerilor Interne nu doar că a confirmat pe deplin veridicitatea înscrisurilor publicate în exclusivitate de ”NAȚIONAL”, dar și trimiterea către Parchetul General a unei sesizări penale!

Comunicat pe care îl reluăm integral, ca să nu fie loc de interpretări:

”Corpul de control al MAI a sesizat Parchetul General în cazul listei de cadouri întocmite de șeful BCCO Constanța și a anunțat că, în urma verificărilor, s-au descoperit mai multe abateri atât în cazul acestuia, cât și la doi șefi de servicii din subordinea lui.

Ancheta în cazul listei de cadouri pe care apăreau numele mai multor șefi din Poliția Română a fost finalizată după  ce ofițerii Corpului de control ai Ministrului Afacerilor Interne au audiat toate persoanele implicate și au analizat mai multe înscrisuri.

Anchetatorii au stabilit că lista respectivă a fost întocmită de șeful Biroului de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO), comisarul șef Aurelian Pavel.

Ofițer al DGA condusă de Vasilescu torturat de cei din Brigada care i trimitea cadouri

Având în vedere perioada de timp care a trecut de la momentul realizării acelui înscris, echipa de control nu a putut stabili cu certitudine dacă respectivele produse au fost trimise și primite de către ofițerii nominalizați. În acest context, controlul intern nu poate reține în sarcina vreunuia dintre cei menționați în înscrisul respectiv comiterea unor fapte de corupție.

Pentru a elimina eventualele suspiciuni cu privire la probitatea morală a ofițerilor la care ar fi urmat să ajungă cadourile, raportul Corpului de Control al ministrului de Interne a fost trimis Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție , pentru continuarea cercetărilor.

Pe de altă parte, pe parcursul controlului au fost descoperite și mai multe abateri disciplinare comise de comisarul – șef Aurelian Pavel, șeful BCCO Constanța, și doi subalterni ai acestuia – comisarul-șef Cristian Victor Lipian, șeful serviciului antidrog, și comisarul – șef Niculae Dobrescu, șeful serviciului de combatere a finanțării terorismului și spălării banilor”.

Arestați pentru torturarea unui ofițer acoperit!

De asemenea, o altă ”disjungere” a dezvăluirilor ”NAȚIONAL” cu privire la ”LISTA RUȘINII” din POLIȚIA ROMÂNĂ a reprezentat-o operarea a trei arestări printre ofițerii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate.

Conform rechizitoriului procurorilor de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, cei trei polițiști de la BCCO Constanța au fost arestați, fiind acuzați de lipsire de libertate și violențe extreme comise asupra unui investigator sub acoperire al Direcției Generale Anticorupție. Acesta din urmă, aflat în misiune oficială, fiind dus într-o cameră de hotel, dezbrăcat complet, bătut cu o bâtă în timp ce îi era ținut un pistol încărcat la tâmplă și supus unor abuzuri psihice și fizice greu de imaginat chiar și în filmele cu mafioți.

Șeful DGA nu se poate ancheta singur!

Ce este drept, ofițerul DGA a scăpat cu viață, dar cu sechele greu de șters vreodată cu totul. Numai că, stranie ironie a sorții, iată că Direcția Generală Anticorupție din care face parte ofițerul acoperit torturat este condusă acum de chestorul Liviu Vasilescu. Cel care, după cum o dovedește documentul publicat astăzi – și pe care credem că acesta chiar nu îl poate contesta sub o eventuală stare de prestare sub jurământ – se regăsește și printre beneficiarii ”cadourilor” din partea chiar ofițerilor BCCO care l-au torturat pe investigator!

Mihăilă al lui Bode ultimele zile la conducerea IGI

Astfel că, pur și simplu, imediat după apariția publică a întregului document, șeful Direcției Generale Anticorupție ar trebui să dispună anchetarea sa de îndată! Ceea ce, tehnic vorbind, este imposibil, chiar și pentru chestorul Liviu Vasilescu. Cel care, nu chiar cu atât de multă vreme în urmă, și-a mai dat o demisie de onoare… Din fruntea Inspectoratului General al Poliției Române… Fără ca nimeni însă, ce este drept, să bănuiască la acel moment că va fi ”reevaluat” în scurt timp și numit de ministrul Lucian Bode în fruntea Direcției Generale Anticorupție!

Și uite cum chestorului Liviu Vasilescu nu îi rămân prea multe variante de lucru la îndemână… Acesta neputând decât să dispună anchetarea sa de către proprii subalterni… Sau să recurgă din nou la gestul demisiei de onoare…

ULTIMA ORĂ!

În urma ”loviturii” din 9 februarie, ”Ultimul Bilanț: Bode și-a tras un teren de 5,4 milioane euro”, secretarul de stat Bogdan Despescu a dispus trimiterea de îndată a Corpului de control al MAI la Inspectoratul General pentru Imigrări. Acolo unde încă inspectorul general Marius Florin Mihăilă trebuia să justifice nu doar ”cine achită costurile cu deplasarea, cazarea și alte cheltuieli” pentru zecile de invitați din toată țara convocați la o ședință de bilanț care nu a mai avut loc, în urma dezvăluirilor ”NAȚIONAL”… Dar și întocmirea ”fișei fictive de proiect” pentru alocarea sumei de 5,4 milioane euro, în vederea  achiziționării ”de pe piața liberă” a unui teren, în condițiile în care la nivelul MAI existau mai multe variante interne și deci mult mai puțin costisitoare.

Din informațiile intrate în posesia noastră reieșind că deja a fost identificată ”locația” în care chestorul Mihăilă insista să mute IGI. Una aflată în chiar cea mai scumpă zonă imobiliară a Capitalei…

Ultimele stiri

  • Aeroportul București-Sud va deservi peste 11 milioane de pasageri/ Băluță: Împreună am făcut primul pas – GALERIE FOTO
  • Șeful Casei Naționale de Pensii, anunț de ultimă oră pentru pensionari. Hotărârea, publicată în Monitorul Oficial
  • Nicușor Dan, complice prin pasivitate și dezinteres la dezastrul și jaful de la Arena Națională
  • Speranța gimnasticii românești între cei „100 de tineri pentru dezvoltarea României”
  • Candidatul AUR la Primăria Capitalei: Procurorii ne-au anunţat că au început urmărirea penală în urma plângerii la DNA împotriva lui Nicuşor Dan
  • Un bărbat înarmat care a încercat să incendieze o sinagogă din Franța, ucis de poliţie
  • Comunicat de presă COLEGIUL ECONOMIC ”VIILOR”
  • Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în prima parte a lunii iunie
  • Terifiant! Director de închisoare, asasinat. Primise ameninţări cu moartea de la deţinuţi
  • Planuri de călătorie date peste cap. Zeci de oameni au ratat zborul Cluj Napoca-Paris. Ce s-a întâmplat la aeroport
  • Exit mobile version