Cauta

Despescu in locul lui Buda la sefia IGPR!

Iata ca mai sunt doar cateva zeci de ore pana la intoarcerea la birou a chestorului Bogdan Despescu si initiatii sistemului deja il felicita pe acesta pentru ca va reveni in fruntea Inspectoratului General al Politiei Romane! In postul de inspector general, pe care chestorul Ioan Buda va fi nevoit sa-l vacanteze, in ciuda stradaniilor de ”impresie artistica” pe care le-a tot incercat la sefia Politiei Romane. Si asta strict din cauza noilor realitati politice. Unele in care, indiferent de calculele coabitarii intre cele doua Palate, Ministerul de Interne va intra in sfera de influenta unei grupari extinse a PRO Romania, de fapt a ”falangei pontiste” din PSD.

Astfel ca, dupa cum reiese din informatiile de ultima ora intrate in posesia noastra, Marcel Ciolacu nu doar ca va cere retragerea sprijinului politic pentru Carmen Dan, daca ”Barbie” din fruntea MAI va continua sa sfideze ”unanimitatea” prin care i se cere sa faca barem singura un pas in spate, dar va forta si revenirea lui Despescu in fruntea Politiei Romane. Operatiune intarziata pana acum doar de procesul pe care Despescu il avea cu Ministerul de Interne cu privire la indepartarea sa total neprocedurala de la conducerea IGPR. Cum insa Despescu deja a castigat respectivul proces, de acum el poate fi  numit atat fostul, dar mai ales viitorul sef al Politiei Romane!

Cronica unei intoarceri anuntate!

Dupa cum dezvaluiam cu doar cateva zile in urma, la varful MAI vor avea loc, la consemnul convenit, spectaculoase reveniri ale unor fosti sefi din perioada mandatului de premier a lui Victor Ponta. Astfel ca, pe langa Bogdan Tohaneanu, acum este data ca sigura si preluarea sefiei Politiei Romane de catre Bogdan Despescu, cel pe care Ioan Buda il numise consilier personal la inceputul acsetui an. Oricum, ”schema” prevede ca Buda sa se intoarca la butoanele Politiei de Frontiera, in locul ”manechinului” Adrian Popescu, cel despre care se spune ca ar urma sa dea multe explicatii in perioada imediat urmatoare…

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version