Cauta

Colonelul NIȚOI, DENUNȚ la DNA MILITAR: EA este REGINA FRONTIEREI!

Uite că și generalului Alin Mastan tot de la ”Iubi” i se va trage! Ca și predecesorului său, ”Motanul” Bogdan Enescu. Altfel atât de onoranta și râvnita deopotrivă funcție de inspector general al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române părând a fi în continuare lovită de ”Blestemul Dragostei” …

Mastan a trimis o pe Alexandra la Oradea Ce o așteaptă pe noua cucerire

Ce este drept, ”chiloțarul” Alin Mastan pare doar o ”copie palidă” a actualului inspector șef de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Ilfov. Pentru că Enescu cel puțin și-a asumat relația de concubinaj cu ”Iubi” subordonata Cătălina. Și s-a ținut de cuvânt față de aceasta atât pe plan amoros, cât și profesional… Plus că și-a asumat și zecile de ore suplimentare bifate în zilele de weekend pentru a încasa sporuri de mii de lei lunar. Chiar dacă pentru aceste ”băiețești târzii”, colonelul Bogdan Enescu s-a ales cu o începere a urmăririi penale declanșată de ”omologul” său în ale relațiilor de concubinaj la locul de muncă, procurorul militar Radu Mihăiță Cazacu.

Alexandra, mutată la Oradea!

”De dorul Alexandrei, șeful Jandarmeriei își dă spor de 11.000 lei lunar” a fost prima ”lovitură” din seria de dezvăluiri despre apucăturile de ”Inimă Zburdalnică” ale lui Alin Mastan, imediat după instalarea sa, de către consăteanul Bode, drept inspector general al Jandarmeriei Române.

Stroe l a adus pe colonelul Constantin de la Ochiuri

Ce este drept, mai ales după ce a fost făcut și general, Alin cel cunoscut drept posesorul celei mai ”zdravene” pălinci de protocol din tot MAI-ul și-a luat avânt nu doar în plan amoros, dar și profesional. Numai că până și Mastan a priceput repede că în viață nu le poți avea chiar pe toate… Și că, unde dragoste nu este, cel puțin hărțuire sexuală la locul de muncă se numește… Astfel că după ce subordonata Alexandra nu i-a mai răspuns la mesajele siropoase de ”lover boy” cu ruptură inghinală cu certificat medical asumat, inspectorul general a decis că este momentul să scape de această ”vulnerabilitate contrainformativă”. Mai ales că, între timp, cu motorul primit de la Chesaru de la Iași, și-a luat ”lumea în cap”, după ce și-a abandonat familia pe Litoral, dând CLIC pe noua sa cucerire… Tot jandarnmeriță și ea… Numai că, în încercarea disperată de a ”îngropa” acest ”amantlâc” lamentabil eșuat, ”Inimă Zburdalnică” de Alin Mastan a mutat-o pe Alexandra, de câteva săptămâni, la Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea!

Bode răsuflă ușurat și a luat mâna de pe șeful Jandarmeriei

Ca să scape de ea! Numai că același Mastan urlă ca din gură de șarpe că are deficit de oameni și nu aprobă niciun raport de transfer la altă structură din cadrul Ministerului Afacerilor Interne! Și atunci, cum de a mutat-o pe Alexandra de la IGJR la IGPFR…?

A ”strănutat” Nițoi! A ”răcit” tot IGJR-ul!

Dar uite că nici nu mai este nevoie să răspundă Alin Mastan, că deja a făcut-o Nițoi în locul lui! Gabriel Nițoi! Colonelul Gabriel Nițoi! Da, da, chiar acel Nițoi pe a cărui loialitate se baza toată ”șandramaua” generalului Mastan. Numai că șeful Corpului de control al IGJR a prins de veste că, peste câteva zile, atunci când omologii de la Ministerul Afacerilor Interne vor trimite la Secția Militară a Direcției Naționale Anticorupție primul dosar penal din ”ograda” lui Mastan, cel de la Timișoara, va fi deja prea târziu pentru el ca să mai vorbească… Așa că a făcut-o zilele trecute! Identificând-o pe Alexandra drept ”Regina Frontierei” lui Mastan!

Concurs Bolduit la IGJR

Ce este drept, ”Frăția” de la IGJR începuse să se destrame încă din momentul în care cei doi ofițeri din cadrul Direcției Control a Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, (…) și (…) au efectuat controlul la Gruparea Mobilă de Jandarmi Timișoara. Și când din ”vânători” au ajuns ”vânați”, fiind la rândul lor anchetați de către Corpul de control al MAI pentru modul defectuos în care au efectuat verificările de la Timișoara. Numai că, ghinion, colonelul N.C. și maiorul M.B. au declarat în fața celor de la Corpul de control al MAI că ”s-au exercitat presiuni asupra lor de către colonelul Nițoi Gabriel ca să nu constate măsuri dure împotriva colonelului Stroe și să încerce să mușamalizeze unele aspecte de domeniul penalului”.

Enescu barem a rămas cu Iubi

Iar la doar câteva zile după aceste declarații, la Corpul de control al MAI a fost citat și colonelul Nițoi Gabriel. Cel care, în urma probelor prezentate, și-ar fi scăpat totuși pielea, cel puțin pe persoană fizică. În schimb, s-a strâns și mai mult ”lațul” în jurul generalului Mastan, după ce colonelul Nițoi ar fi declarat că și asupra sa s-ar fi exercitat presiuni pentru a îl face scăpat pe colonelul ”lover boy” Stroe de la Timișoara. Ce este drept, după acest ”ARV” de la MAI, odată întors la birou, colonelul Nițoi Gabriel s-a înjurat cu colonelul denunțător N.C., fiind chiar la un pas de bătaie. Oricum, chiar în aceste zile, cei de la Corpul de control al MAI lucrează la definitivarea sesizării Secției Militare a Direcției Naționale Anticorupție în ceea ce îl privește pe generalul Alin Mastan pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu, abuz de autoritate și neglijență în serviciu. Fiind verificat și modul în care a fost împuternicit colonelul Stroe a doua oară. Dar și modul cum a fost împuternicit drept adjunct al acestuia colonelul Constantin Alexandru, fostul coleg din Academie al lui Stroe. Și care a devenit direct adjunct din poziția de simplu instructor militar la Centrul de pregătire Ochiuri, fără nicio zi de experiență operativă!

20 octombrie… Începutul sfârșitului…

Extrem de relevant, cel puțin pentru secretarul de stat Bogdan Despescu fiind și ”flitul” pe care ministrul Lucian Bode i l-a dat inspectorului general Alin Mastan în data de joi, 20 octombrie, atunci când acesta i-a cerut din nou sprijinul. La fel cum și generalul Mastan nu s-a mai băgat pentru colonelul Florișteanu, speriat că și el a fost refuzat de ministrul Bode… Însă cum o veste proastă nu vine niciodată singură, Mastan ar trebui să știe că Nițoi chiar nu glumește atunci când ”se laudă” cu înregistrările…

ALT DOSAR! Concursul bolduit!

Astfel că ultima anchetă deschisă chiar zilele trecute se poate dovedi decisivă pentru Alin Mastan cel lăsat din brațe de către ministrul Lucian Bode după raportul în care se documenta ”bolduirea concursului” organizat de IGJR săptămâna trecută, pentru ocuparea funcțiilor de ofițeri prin angajarea din sursă externă. În raportul intrat în posesia noastră scriind negru pe alb că ”răspunsurile corecte din testul grilă au fost bolduite de către Comisia de Control stabilită de inspectorul general. Deși concursul trebuia anulat de îndată pentru viciere, Comisia de contestații condusă de colonelul Popia Aurel, șef Direcție Resurse Umane a validat concursul”. Așa că va declara cine i-a cerut acest lucru!

Ultimele stiri

  • SUA: „Remanierea militară din Rusia arată că Putin este disperat”
  • Primul mesaj al lui Florin Piersic de la internare
  • Protest la Guvern! Ciolacu: „Mi-ar plăcea să mă implic”
  • Gardurile verzi din sectorul 4 s-au transformat în adevărate grădini pe verticală
  • Poza Zilei
  • Horoscop 14 mai 2024 – Ai putea pune mai multă energie în înțelegerea de sine
  • Ciolacu despre salariul minim: „Sunt Premier și atât”
  • Răsturnare de situaţie în privinţa salariului minim, în România! Ce s-a discutat, luni, în coaliţie
  • Concluzia medicilor care se ocupă de Florin Piersic: „E un caz complicat”. Doctorii de la Institutul Matei Balș s-au deplasat la Spitalul Foişor
  • Alege ce citești
  • Exit mobile version