AcasăPoliticaProtest la Guvern! Ciolacu: "Mi-ar plăcea să mă implic"

Protest la Guvern! Ciolacu: „Mi-ar plăcea să mă implic”

Protest la Guvern! Ciolacu: "Mi-ar plăcea să mă implic"

Marcel Ciolacu spune că va discuta cu angajații Guvernului care protestează: „Știu cum se muncește în Guvernul României și tocmai de aceea mi-ar plăcea să mă implic direct în discuție”.

Întrebat despre salariații din aparatul de lucru al Guvernului care au declanșat, luni, un protest spontan, Ciolacu spune: „Am fost acolo. Am un consilier pe această zonă. M-au anunțat. Am un șef de cancelatrie… O să mă întorc la București și o să stau de vorbă dacă se mai impune această discuție”.

Premierul a adăugat că este mult de muncit în guvern, în toate departamentele: „Eu știu cum se muncește în Guvernul României și tocmai de aceea mi-ar plăcea să mă implic direct în discuție”.

Mai mulți salariați din aparatul de lucru al guvernului au declanșat, luni, un protest spontan. Ei spun că sunt discriminați din punctul de vedere al salarizării în raport cu alte categorii din sectorul „Administrație Publică”.

author avatar
Mihail Ioan
210 afisari

2 COMENTARII

  1. LA CE se ,,implica,, acest TARABABIU SE ALEBGE PRAFUL! AI PIERDUT PRILEJUL DE A TE MAI LAUDA JAPITA ! ORISICUM TU NU AI FACT NIMICA ! ASA CA POTI SA TE LAUZI ! TRANTORE ! APRATOR PENSII SPECIALE ! RAMAI O CTASTROFA PUTOARE PSD !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger