Cauta

Mircea Dusa a „smenuit” bilantul de la Interne

Noul ministru al Apararii se lauda cu „superpolitistii” sai. De-abia instalat la conducerea Ministerului Apararii Nationale, taciturnul Mircea Dusa a fost apucat de o limbarita demagogica surprinzatoare, care nu anunta nimic bun pentru militarii Armatei Romane. Si pe care noul lor „comandant” vrea sa-i transforme in niste „voluntari” buni la toate, mai putin insa si la primitul drepturilor financiare care li se cuvin. Adica exact cum a procedat si cu fostii lui subalterni, „superpolitistii” pe care i-a lasat cu buzunarele goale chiar inainte de Sarbatori.

Munca patriotica

La preluarea portofoliului Apararii, Dusa si-a umflat cu buna stiinta rezultatele bilantului ministerului pe care l-a condus in ultimele patru luni. Astfel, pesedistul a anuntat triumfalist ca i-a lasat lui Radu Stroe cel mai performant minister din intreg Guvernul Ponta. Pentru ca, sub mandatul sau, MAI s-ar fi dovedit, conform criteriilor oficiale de eficienta guvernamentala, mai productiv chiar si decat Ministerul de Finante, liderul de necontestat de pana acum! Iar cum premierul inca nu l-a contrazis, probabil ca asa o fi.

Mai ales ca, intr-adevar, subalternii lui Dusa au fost baietii de serviciu buni la toate urgentele guvernamentale. Au facut sute de ore suplimentare fiecare, pentru a supraveghea ca nu cumva vreun candidat sa-si momeasca alegatorii cu niscaiva mici la gratar. Au fost trimisi la constituirea de filtre rutiere si au trecut nedormiti, dar cu bine, si peste isteria alegerilor parlamentare. Dupa care, luati de noi, au fost bagati in prima linie a frontului cu troienele si viscolul. Iar toate aceste misiuni au fost indeplinite, bineinteles, pe langa cele care le reveneau in mod normal, conform specificului muncii de politisti. Insa totul a fost trecut la munca patriotica, politistii neprimind vreun sfant in plus fata de cei o mie de lei, cat este leafa medie a unui agent.

Mai mult, desi au tot fost amagiti pana in pragul Craciunului ca isi vor primi si banii de uniforma si alocatia de hrana, Dusa nu le-a mai acordat aceste restante deja istorice pe care ministerul le are deja la ei. Astfel ca noul sef de la Interne, Radu Stroe, nu a putut decat sa ridice neputincios din umeri si cel putin sa aiba puterea sa-si ceara scuze fata de „superpolitistii” lui Dusa ca vor petrece Sarbatorile cu burta goala.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version