Cauta

Atac ”RAIDER” in Servicii”!

Pentru luna septembrie este pregatita o operatiune fara precedent in Romania, fiind gata puse la punct toate amanuntele privind declansarea unui atac de tip ”RAIDER” pentru preluarea ”in doi timpi si trei miscari” a conducerii unui important serviciu secret. Iar daca se va da OK-ul final pentru acest plan, presiunea atacurilor concentrate va fi atat de mare, incat este de asteptat ca ”baricada” sa nu reziste decat cateva zile. Mai ales daca se va beneficia atat de sprijinul extern, cat si de cel din interiorul serviciului vizat de aceasta actiune care va dinamita pur si simplu sistemul romanesc.

Razboi ”Blitzkrieg” in sistem

Iar panica ”tintelor in miscare” este cu atat mai mare cu cat, daca experimentul se va solda cu succes, alte doua servicii ar putea fi vizate imediat de aceasta operatiune in forta, prin care vor fi cu totul schimbate liniile la conducerea structurilor respective. De semnalat si ca aceasta decizie radicala este pe cale sa fie luata dupa ce s-a convins si cine trebuia ca orice tentativa de negociere pare sortita esecului, astfel ca mentinerea actualei conduceri este considerata pur si simplu o vulnerabilitate la adresa sigurantei nationale!

”Foc de voie” din toate partile!

 Cati noi generali vor alege ”pensionarea de onoare” in chiar ultima clipa?

Cu toate ca atacurile de tip ”RAIDER” au facut furori in Republica Moldova, unde aproape ca au devenit marca inregistrata a unor oligarhi specializati in preluarea fortata a unor afaceri, aceasta strategie a fost apoi aplicata si in politica si in controlarea unor institutii de forta. Iar principala caracteristica este declansarea unei presiuni totale, prin operatiunile concentrate a mai multor factori diversi de decizie, care, beneficiind de sprijinul informativ al cuiva bine pozitionat in interior declanseaza ”foc de voie”, din toate partile, impotriva celor ”insemnati” pentru a fi eliminati de la conducere. Iar de cele mai multe ori rezultatul este devastator, prea putini fiind cei care rezista atunci cand ”restul lumii” decide sa-i loveasca naprasnic din toate partile, mai ales din punct de vedere informativ. Si uite ca, desi pana acum in Romania nu a fost inca depasita aceasta ”linie rosie”, lucrurile par sa se precipite acum mai mult decat oricand. Si considerand ca purtarea si in continuare a unui razboi ”traditional” necesita prea multe eforturi si tot acest timp este folosit de cei vizati pentru a produce la randul lor cat mai multe ”stricaciuni” s-ar lua si la noi in considerare tot mai serios varianta declansarii unui prim atac ”RAIDER” asupra unui serviciu secret. In urma caruia este greu de crezut ca vor mai exista ”supravietuitori” in actuala conducere, la ce desfasurare de forte va fi folosita pentru ”eliminarea” lor. Iar acest ultim avertisment, venitd eloc intamplaptor dupa semnalul mai mult decat clat transmis de cater Donald Trump prin intermediul lui Rudolph Giuliani ar putea grabi ”retragerea d eonoare” a unora dintre generalii vizati. Cu atat mai mult cu cat, dupoa cum se susotesye la varful sistemului, operatiunea va continua daca primul atac ”RAIDER” se va dovedi un succes si conducerea serviciului secret vizat va fi debarcata, alte doua structuri aflandu-se pe lista neagra, termenul limita fiind chiar luna septembrie.

Ultimele stiri

  • Florin Piersic, operat de urgență. Ce a pățit marele actor
  • Citație Rugina Mariana
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Evoluția acțiunii Transgaz (TGN) în anul 2023
  • Horoscop 30 aprilie 2024 – Stelele vor oferi șansa de a vă îmbunătăți condițiile de viață
  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Exit mobile version