Cauta

Alertă! Agenți GRU relocați din Ucraina în Iași, Galați și Constanța!

Agenți ruși traversează nestingheriți România

Ce-i drept, nici așteptările nu erau atât de mari în ceea ce privește o Poliție de Frontieră sub ai căror ”ochi” SCOMAR de pe Litoral trec sute de tone de cocaină. În timp ce contrabandiștii de țigări de pe granița de Nord se distrează ”vânându-i” ei pe frontieriști cu drone ultraperformante! Ca să nu mai vorbim de ”atitudinea bărbătească” a conducerii IGPFR, cea care de ani de zile se teme barem să ”mâzgălească” un raport oarecare cu privire la ancheta ”fugii” în Serbia a lui Sebastian Ghiță. Însă de această dată situația este deja de o gravitate extremă, din moment ce grupuri de cetățeni străini au ajuns să bântuie prin România, fără a fi înregistrați legal.

Războiul hibrid al lui Putin purtat de GRU

Și nu este vorba aici de sutele de afgani care au preluat controlul asupra Timișoarei. Ci la ”clasificatele” incidente de securitate petrecute în ultimele zile. Atunci când, după ce și-a umflat destul mușchii la granița cu Ucraina și în Marea Neagră pentru ca până și ”bătrânelul” Biden să priceapă cum stă treaba cu ”Lacul rusesc”, Putin a ordonat retragerea controlată. Iar spre disperarea singurei structuri contrainformative românești care a reacționat, fără a fi însă nici măcar alertate de Frontieră, grupuri de ”excursioniști” fără bagaje au fost identificate deplasându-se ordonat pe teritoriul statului român. Existând ”indicii temeinice” că ar fi vorba de agenți sub acoperire ai GRU, temutul serviciul de informații militare al Armatei Ruse.

Culoar de extragere

Iată că în timp ce Contrainformațiile DGIA sunt paralizate de scandalul devalizării bugetului operativ iar frontieriștii se ocupă mai mult de alimentarea cu cele lumești specifice Sărbătorilor Pascale, monitorizarea operațiunilor GRU pe teritoriul României a trebuit să fie preluată din mers de către o cu totul altă structură. Dar care, deși nu are această ”atribuție” în fișa postului a reușit totuși să documenteze în doar câteva ore un prim raport prin care factorii decidenți să nu fie surprinși chiar cu ”chiloții informativi” în vine în fața unei eventuale operațiuni ostile a agenților GRU. ”Turiștii” ilegali care ar fi intrat într-un număr halucinant de mare pe teritoriul României, pe parcursul săptămânii trecute. Cel mai probabil pe ”culoarele” bătătorite de contrabandiștii de țigări peste frontiera cu Ucraina. Existând deja estimări mai mult decât îngrijorătoare cu privire la faptul că ar putea fi vorba de mai multe grupuri separate, totalizând în total și câteva zeci de ”militari civili” ai GRU. În cel mai negru scenariu putând fi vorba chiar de un total de 200 – 300 de ”omuleți verzi” excelent pregătiți din punct de vedere militar. Însă vestea cea bună este că ”fantomele” structurii anti – ruse care au preluat de urgență operațiunea de documentare a respectivelor grupulețe și care au toată expertiza necesară în acest domeniu – spre deosebire de ”colegii” DGIA, cei cu deconturile lui Hăpău! – consideră că ar fi vorba doar de folosirea unui ”culoar de extragere”.

Plahotniuc a fugit în SUA când i s a luat urma la Spitalul Parhon din Copou

Adică Moscova a decis să își retragă agenții ”plantați” și în Vestul Ucrainei, nu doar în Donbas, în condițiile confruntării hibride cu Kiev-ul și forțele occidentale. Totul după ce mesajul lui Putin pare să fi fost înțeles… Numai că, pentru a nu risca o ”extragere” a acestora pe teritoriul ”ostil” ucrainean s-a preferat o incursiune chiar prin România. Stat care, deși este membru NATO, pare incapabil să reacționeze. Mai mult decât atât, ofițerii acoperiți din structura ”generalului B.” au identificat existența respectivului ”culoar”, care ar duce spre Constanța. Și care cu siguranță a mai fost folosit și după ”revenirea” Crimeii la ”Maica Rusie”. Întrucât, de acolo, ”Operațiunilor Speciale” ruse nu le ia decât câteva ore pentru a își reloca agenții în siguranță, la baza maritimă de la Sevastopol.

Operațiunea ”Parhon – Copou”

Iar pentru a înțelege mai bine gravitatea situației, dezvăluim că până și la cel mai înalt nivel al sistemului nu există o ”soluție optimă” barem pentru ”minimalizarea pierderilor”, dacă militarii GRU s-ar abate de pe itinerariul culoarului de extragere către Constanța. Pentru că, pur și simplu, cu toate investițiile de zeci de miliarde investite în dotarea Armatei, nu dispunem încă de o structură ”hibridă” capabilă să contrabalanseze teribilele programe de pregătire pe teren, în situații reale, ale ”omuleților verzi”. Cei care, indiferent că ”aparțin” temutelor ”companii private” de securitate înregistrate în țări sud – americane, precum Wagner, Patriot, Shield sau Vega, sunt agenți GRU! Astfel că, pur și simplu ”celula de criză” constituită în seara zilei de 23 aprilie nu poate decât să se roage ca ”relocarea” din Românai să țină strict de planul acestui culoar de extragere. Ci mai ales ca unii dintre ”turiștii” intrați ilegal din Ucraina să nu se oprească la Iași, acolo unde deja și-au ”făcut mâna”. Atunci când și-au făcut simțită prezența la sfârșitul lunii octombrie 2019, pe când ”fugarul” cu patru cetățenii Vladimir Plahotniuc se ascundea la Iași, însoțit de o ”armată” de gărzi de corp înarmate. A fost însă suficient ca doi agenți GRU să facă o plimbare în zona Spitalului Parhon din Copou, pentru ca Plahotniuc să fugă cu tot cu cei 12 ”acoperiți” SIS – Serviciul de Informații și Securitate al Republicii Moldova- care îl protejau ”cu glonț pe țeavă”. Fără a mai trece măcar pe la hotel să-și ia vazlizele cu cash, fugind direct în America.

NU RATA în numărul viitor! Arestări de ultimă oră la Galați : ”Fabrica” de bani falși a GRU. Agenți dubli racolați în Bălți.  ”Planul Odesa” pentru România, CIA ezită!

Ultimele stiri

  • Eșec de proporții: consolidarea clădirilor, pusă pe pauză de Nicușor Dan
  • Doi angajaţi ai unei bănci din România, acuzaţi că i-au sustras unui client de 64 ani suma de 140.000 de euro. Cum au acţionat
  • Ce amendă rişti să încasezi dacă faci grătar pe balcon, de 1 Mai. Autorităţile au tras un semnal de alarmă
  • Anunţ despre pensiile românilor, înainte de Paştele 2024. Răsturnare de situaţie. Când vin banii. Ce a transmis Poşta Română
  • Marcel Ciolacu a răspuns printr-un atac la Mircea Geoană când a fost întrebat dacă va candida la alegerile prezidenţiale 2024
  • Pelerinaj de Florii 2024 la București. Care va traseul procesiunii. Trafic restricţionat în Capitală
  • O stradă din Cluj-Napoca a dispărut peste noapte! Trafic restricţionat din cauza unei alunecări de teren (FOTO)
  • Pericol cu peştele din magazine, înainte de Florii 2024! Ce au descoperit inspectorii sanitari
  • Tragedie pe şoselele din România. Doi tineri au murit la faţa locului!
  • Horoscop – sâmbătă, 27 aprilie 2024. Chiar şi în weekend, mai mulţi naitivi îşi doresc să se dezvolte pe plan profesional
  • Exit mobile version