AcasăCORONAVIRUSTrendul european vine ca valul şi spre România: vom avea nevoie de...

Trendul european vine ca valul şi spre România: vom avea nevoie de ASTA ca să intrăm în spaţiile închise!

certificat vaccinareTrendul european vine ca valul şi spre România: vom avea nevoie de ASTA ca să intrăm în spaţiile închise!

Un nou curent a prins Europa şi nu este exclus să ajungă şi la noi, cât mai repede. Despre ce este vorba? Despre certificat de Covid-19 pentru acces în spațiile închise.

S-a aliniat şi Spania la aceste reguli. În această ţară, pentru a intra în unităţile de alimentaţie publică din localităţile cu o incidenţă mai mare de COVID-19 din regiunea spaniolă Galicia este necesar un aşa-numit ”paşaport covid”, măsură ce se aplică pentru prima dată în Spania după ce alte ţări europene au adoptat-o în diferite circumstanţe.

Cum arată certificatul de Covid-19?

Documentul poate fi un certificat de vaccinare împotriva virusului, de trecere prin boală sau un test negativ efectuat în ultimele 72 de ore, pentru persoanele cu vârsta de peste 12 ani din 36 de municipalităţi din această regiune din nord-vestul Spaniei, inclusiv unele dintre principalele sale oraşe.

Aceeaşi măsură va fi aplicată şi în arhipelagul Insulelor Canare din Oceanul Atlantic, care este una dintre principalele destinaţii turistice ale ţării.

Ambele regiuni au optat pentru această măsură, deşi guvernul spaniol a subliniat că paşaportul covid este conceput pentru a facilita mobilitatea între ţări, iar aplicarea lui în aceste condiţii de către autorităţile regionale trebuie să fie aprobată legal.

Portugalia, Franţa şi Grecia solicită şi ele documente

Alte ţări din Europa solicită deja astfel de documente, cum ar fi Portugalia, Franţa şi Grecia, sau plănuiesc să o facă în viitorul apropiat, cum este cazul Irlandei şi Belgiei, în diferite sectoare, inclusiv, în industria hotelieră şi de catering, cinematografe şi teatre, săli de sport şi centre comerciale.

Spania se află într-o situaţie de risc extrem de mare de îmbolnăvire, cu o incidenţă de 677 de cazuri la 100.000 de locuitori în ultimele 14 zile.

 

author avatar
Andrei Ștefan
471 afisari

3 COMENTARII

  1. in strada sa alungam gunoaiele staniste de la usri, pnl si psd!!! Rata de incidenta este facuta din pix!!! se interzice accesul oamenilor la mancare!! Acum sa vada lumea de ce gunoiul de hohanis a alungat taranii din pietele deschise!!!

  2. DIAVOLUL ÎSI FACE DE CAP ÎN LUME. CONSTRÂNGE, UCIDE, DEZBINĂ, UMILEŞTE, ACAPAREAZĂ MINȚI BOLNAVE PUSE ÎN SLUJBA LUI. PECETEA SATANEI, VACCINUL!
    DIAVOLUL SUPUNE OMENIREA LA ACEASTĂ ŞOCANTĂ CRIMĂ.
    DEZBINĂ ŞI CUCEREȘTE! DEZBINĂ PENTRU A CONTROLA MINTEA UMANĂ, PENTRU A INDUCE FRICĂ, PENTRU A DOMINA PRIN TOATE METODELE UTILIZATE DE FIARĂ!

  3. E clar ca tot Occidentul e deja cazut de mult, si de-cazut, ei asteapta numai lovitura finala, s-a cam dus democratia pe pwula si acolo, e plin numai de cretini inalt functionali pe acolo, sigur o sa le placa sa fie sclavi pe plantatiile nazistului ala de Klaus Schwab !! 🙂 E clar ca au intrat astia intr-o frenezie satanika de a distruge tot ceea ce are legatura cu Dumnezeu, insusi creatura lui, omul trebuie distrus acolo, si inlocuit cu niste robotei mici si cretini, si niste cobai umani dusi cu pluta !! 🙂 Dar trebuie sa rezistati tentatiilor si vicleniilor diavolului, care deja a intrat in toti sclavii si cobaii vaxinati in cap, ei stiu ca oricum vor ajunge in Iad, deja sunt acolo, dar nu le mai pasa, ei vreau doar sa duca cu ei tot mai multi copii ai lui Dumnezeu !! Nu te teme, turma mica, credinta voastra va va apara de cel rau, iar cand vi se va parea ca nu mai exista iesire, atunci vi se va arata in toata maretia lui insusi Dumnezeu, si ii va birui pe toti minionii diavolului !! Dumnezeu e cu noi, iar ei toti vor pierde totul, pentru totdeauna !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger