Cauta

Raed Arafat, în război cu românii: s-a lansat într-un atac la jumătate din ţară!

raed-arafat

Raed Arafat, în război cu românii: s-a lansat într-un atac la jumătate din ţară!

Raed Arafat devine tot mai dur. Face presiuni pentru ca românii să se vaccineze şi foloseşte un ton vehement. Șeful DSU a îndrăznit chiar să se amestece în politica editorială a televiziunilor, cărora le-a recomandat să taie microfoanele tuturor celor care spun că nu ar trebui să ne vaccinăm.

Secretarul de stat în MAI a anunțat că toți medicii pot fi chemați din concediu în această perioadă.

Arafat, exerciţiu de imaginaţie horror

Raed Arafat a propus un exerciţiu de imaginaţie despre cei care dau sfaturi anti-vaccinare.

Poate că nu prezentăm încredere noi, cei care le spunem să se vaccineze, dar prezintă încredere cei care le spun să nu se vaccineze?

Am cerut un exerciţiu de imaginaţie: aceste doamne, domnişoare, domni care ies şi spun nu te vaccina şi care nu au nimic cu medicina, imaginaţi-vă că aceşti oameni sunt îmbrăcaţi în halat de chirurg cu bisturiul în mână şi voi pe masa de operaţie. I-aţi lăsa să vă opereze? Nu cred.

I-aţi lăsa să opereze copilul dumneavoastră? Nu cred. Şi atunci de ce îi lăsaţi să vă propună soluţii despre vaccinare? Aceşti oameni au indus populaţia în eroare.

Aici nu e vorba de libera exprimare, aici e vorba, clar, de a veni cu informaţii false şi de a le răspândi în cunoştinţă de cauză, în final. S-ar putea să ne trezim că unii dintre ei sunt chiar şi vaccinaţi, dar vin şi îţi spun să nu te vaccinezi”, a declarat şeful DSU.

Am transferat un pacient în Ungaria

Un pacient infectat cu SARS-CoV-2, de la terapie intensivă, a fost transportat, sâmbătă, de la Oradea la Debrecen, a mai anunţat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

Un singur pacient a plecat astăzi de la Oradea, cu elicopterul, către Debrecen, de terapie intensivă. Acum mai pleacă pacienţi care sunt mai uşor, nu de terapie intensivă, de oxigen sau de altceva, adică de terapie intermediară, dar vor pleca din zona de graniţă”, a afirmat Raed Arafat.

Şeful DSU a fost prezent sâmbătă, la Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei de la Ciolpani, unde a ajuns ajutorul oferit de Danemarca, prin Mecanismul European de Protecţie Civilă, constând în 15 ventilatoare şi 8 concentratoare de oxigen necesare pentru tratarea bolnavilor COVID.

Ultimele stiri

  • Aeroportul București-Sud va deservi peste 11 milioane de pasageri/ Băluță: Împreună am făcut primul pas – GALERIE FOTO
  • Șeful Casei Naționale de Pensii, anunț de ultimă oră pentru pensionari. Hotărârea, publicată în Monitorul Oficial
  • Nicușor Dan, complice prin pasivitate și dezinteres la dezastrul și jaful de la Arena Națională
  • Speranța gimnasticii românești între cei „100 de tineri pentru dezvoltarea României”
  • Candidatul AUR la Primăria Capitalei: Procurorii ne-au anunţat că au început urmărirea penală în urma plângerii la DNA împotriva lui Nicuşor Dan
  • Un bărbat înarmat care a încercat să incendieze o sinagogă din Franța, ucis de poliţie
  • Comunicat de presă COLEGIUL ECONOMIC ”VIILOR”
  • Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în prima parte a lunii iunie
  • Terifiant! Director de închisoare, asasinat. Primise ameninţări cu moartea de la deţinuţi
  • Planuri de călătorie date peste cap. Zeci de oameni au ratat zborul Cluj Napoca-Paris. Ce s-a întâmplat la aeroport
  • Exit mobile version