Cauta

Medicul Flavia Groşan NU cedează! „Nu m-au preocupat amenințările nimănui”

Flavia Grosan

Medicul Flavia Groşan, reacție după ce a fost acuzată că tratează Covid-19 contrar schemei oficiale: „Nu m-au preocupat amenințările nimănui”

Medicul Flavia Groşan NU cedează! Pneumologul Flavia Groșan a vindecat aproape o mie de pacienți Covid fără o zi de spitalizare, doar cu medicație. Aceasta susține că a tratat boala ca pe o pneumonie atipică și a folosit o medicație clasică.

Mie nu mi-a fost frică deloc de Covid (…) Am tratat ca pe o pneumonie”, susține medicul. Cu toate acestea, a fost reclamată la Colegiul Medicilor pentru că ar fi criticat tratamentele aplicate în spitale bolnavilor de COVID-19.

„Mă raportează la Colegiul Medicilor că am atacat protocolul oficial. N-am atacat protocolul nimănui, dar eu mai și gândesc. De la comisia de etică m-au sunat că am zis că nu e bun protocolul experților. A fost acuzația unui medic, acuzația nu a venit de la miile de pacienți pe care i-am tratat. Eu sper că fac bine cu schema mea.”, a declarat pneumologul Flavia Groșan la Antena 3.

Medicul Flavia Groşan NU cedează! Și-a făcut propriul protocol de tratament a bolnavilor Covid

Modul ei de abordare presupune investigarea simptomelor tipurilor de pneumonii pe care le-a împărţit în trei categorii şi pe baza cărora face o schemă de tratament, susține Flavia Groșan. Ea a subliniat că face şi consultaţii online pentru a nu pune pe drumuri bolnavul dacă se află într-o stare febrilă.

„Aici am pneumoniile virale (gripa, infecțiile de sezon, virușii de sezon, Covid) au anumite simptome. Eu imediat îmi dau seama care e gripă, care e COVID. Clinic din cap, îmi dau seama. Mie nu îmi trebuie investigații foarte multe să plimb bolnavul febril să-l înnebunesc de cap din simptome. Apoi avem pneumoniile bacteriene (pneumococ, streptococ, stafilococ) care sunt niște pneumonii extrem de grave cu febră de patru cinci zile.

Și mai avem pneumoniile atipice (micoplasme, chlamydii) foarte interesante sunt pneumoniile astea. Sunt uşoare, dar rămâne în urmă o tuse, astenie și ține o lună. Organismul reușește să învingă boala și peste o lună iarăși apare. Eu tot timpul le iau în calcul și le tratez”, a povestit medicul.

„Schema mea nu e de ieri, de azi, e de la H1N1, de cand e cu virusurile astea. Schema costă 100 de RON necompensată”, a adăugat aceasta.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version