AcasăCORONAVIRUSCum i se pare premierului Cîțu că merge campania de vaccinare. Mesaj...

Cum i se pare premierului Cîțu că merge campania de vaccinare. Mesaj pentru români: ”Foarte important!”

Cum i se pare premierului Cîțu că merge campania de vaccinare. Mesaj pentru români: ”Foarte important!” (sursa foto: Facebook)

”Campania de vaccinare merge bine”, a remarcat din nou șeful Guvernului, de această dată la fix o săptămână după ce a primit prima doză de ser împotriva COVID-19.

”Toate țările depind de numărul de doze de vaccin. Totuși, datele arată clar că Romania este printre țările care au pregătit foarte bine aceasta campanie”, susține Florin Cîțu, într-un mesaj transmis sâmbătă, pe pagina sa oficială de Facebook.

Și de această dată, premierul a adus în discuție obiectivul autorităților în privința campaniei de vaccinare din România. ”Continuam în același ritm și păstrăm obiectivul de a vaccina 10.4 milioane de români, cu ambele doze, până la sfârșitul lui septembrie și cel puțin 1.2 milioane români, cu ambele doze, până la 29 martie”, a notat Cîțu.

Totodată, liberalul aflat în fruntea Executivului le-a cerut românilor să nu dea uitării nicio clipă regulile de protecție antiCOVID. ”Foarte important! În continuare trebuie să respectăm regulile de protecție anti-coronavirus PESTE TOT și TOT TIMPUL. Doar așa am reușit să reducem numărul de infectări până acum”, a mai transmis Florin Cîțu.

Ce arată cifrele

Cele mai recente cifre anunțate public, cu privire la evidența vaccinărilor din România, corespunzătoare situației de vineri după-amiază, arată că în ultimele 24 de ore fuseseră administrate 37.840 de doze de vaccin împotriva COVID-19 Pfizer BioNTech, la un număr de 37.840 persoane din care:

– 36.429 persoane vaccinate cu 1 doză;

– 1.411 persoane vaccinate cu 2 doze.

De asemenea, s-a transmis că număr total de doze administrate de vaccin împotriva COVID-19 Pfizer BioNTech, începând cu data de 27 decembrie 2020, este de 385.936, la un număr de 374.681 persoane din care:

– 363.426 persoane vaccinate cu 1 doză;

– 11.255 persoane vaccinate cu 2 doze.

Actualizarea se comunică zilnic, în baza datelor puse la dispoziția Comitetului Național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) de către Institutul Național de Sănătate Publică, prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), care ține evidența vaccinărilor, au anunțat oficialii.

106 afisari

3 COMENTARII

  1. Platforma e blocata pana im martie. Medicii de familie nu au nicio informatie iar in familie am 2 persoane care se incadreaza, ce nu se pot inscrie… Deci in ritmul asta nici in 10 ani nu ne vaccinam.

  2. Ce conteaza pentru ei, la ei „merge ” totul bine, ne laudam mai mult ca pe vremea lui Ceausescu, cu maretele impliniri
    Avem impliniri rasuflate

  3. @ În perioadele când au crescut datoriile au apărut și ciuma, holera, tifosul, râia, războaie, etc. ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger