AcasăCORONAVIRUSBucureştenii, puşi pe HOLD când sună la Ambulanţă! Bolnavii de Covid au...

Bucureştenii, puşi pe HOLD când sună la Ambulanţă! Bolnavii de Covid au înroşit liniile!

ambulantaBucureştenii, puşi pe HOLD când sună la Ambulanţă! Bolnavii de Covid au înroşit liniile!

În ziua în care ţara noastră a înregistrat un record absolut de infectaţi într-un interval de 24 de ore, 11.049 de cazuri, aflăm că Ambulanţa Bucureşti nu face faţă solicitărilor oamenilor bolnavi.

Ambulanța București are în acest moment în așteptare 2.009 apeluri de la persoane care au simptome de COVID. Ambulanțierii nu mai fac față solicitărilor, motiv pentru care cele peste 2.000 de apeluri primite astăzi vor fi procesate începând de mâine.

Un apel poate însemna mai mulţi bolnavi

Problema este că un singur apel poate reprezenta, de fapt, mai mulţi infectaţi cu Covid-19, având în vedere că vine de la un membru al unei familii în care, poate, suferă din cauza coronaviruslui mai multe persoane.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 11.049 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 182 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Până astăzi, 36.658 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 9.557.974 de teste RT-PCR și 3.160.043 de teste rapide antigenice. În ultimele 24 de ore au fost efectuate 25.282 de teste RT-PCR (12.250 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 13.032 la cerere) și 48.100 de teste rapide antigenice.

Pe teritoriul României, 54.953 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 10.066 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 61.743 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 183 de persoane.

author avatar
Andrei Ștefan
210 afisari

4 COMENTARII

  1. S-au inrosit liniile de atata imbecilitate si minciuna, ba, sclavete de ziaric. Ce dovezi ai tu ca Ambulanta Bucuresti nu mananca rahat? Si daca ar fi reale miile alea de cazuri (nu, nu sunt, jegule ambulant) la cat s-a ucis prin spitalele mortii, sub pretext de covid, dau oamenii navala sa sune la cioclii aia? Stârpiturile naibii ce sunteti!

  2. Fane,esti de un penibil absolut.Normal,nu iti crapa obrazul fiindca te-ai nascut nesimtit.Porcul ti-ar da lectii de bunsimt.

  3. Bai, astia desteptii din Bukale, voi nu va dati seama nici acum ca criminalii vostrii in alb si negru va mint non-stop ? 🙂 Cum draku sa ii crezi pe astia ? 🙂 Totul deja e propaganda nazista, turata la maxim, iar idiotii utili care marseaza la el uita ca fiind infricosati tot timpul, ei deja fac parte din nou Experiment Pitesti, acum in toata colonia, asa ca mai usor cu minciunile pe scari, ca macane !! Ttoti cei care suna la ordinarii aia de la DSP, si au fie raceala, fie gripa, fie peumonie, la toti astia viitori cobai experimentali ai coloniei de la Bukale le zic la unison ca au virusul chinezesc !! Vedeti, bai desteptilor, cum se face un mic si frumos genocid in colonie, fara ca turma de cobai sa miste in front, cam asa, ii faci numai din vorbe, bai trantorilor criminali, la asa ceva nu iti tebuie chiar asa de multa minte, numai sa ai gandire de criminal ordinar, ceea ce toti cei din bugetarimea de lux o au in ei, aia manca kakat non-stop !! Asa ca, stimati cobai din Bukale, daca sunteti prosti, asa ramaneti, veti contribui si voi la statisticile astora cu Plandemia lor de kakat !! 🙂 Aveti grija de voi, si nu colaborati ci inamikul, ei nu sunt prietenii vostrii, ei sunt numai calaii vostrii, bai romanache de prostache care tot sunati la 112, aia de abia asteapta sa va inhate, apii va invart cu vorbele, si odata intrati in auschwotz-urile lor, deja sunteti pe calea cea buna !! Ha ha ha 🙂 Adica o sa jungeti in sacii lor de gunoi, ca asa va si trateaza !! Libertatea nu este pe gratis, numai cel care lupta pentru ea, are sanse sa fie liber, restul veti fi, deja sunteti numai niste cobai care oricand pot fi terminati, de tot !! 🙂 Vaxin Macht Frei 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger