Cauta

BREAKING NEWS: Primul vaccin Covid-19 din lume, aprobat! Începe testarea pe populație! Atenție, nu în America!

Ministerul Sănătății din Rusia a aprobat reglementarea primului vaccin Covid-19 din lume, dezvoltat de Institutul Gamaleya din Moscova, după mai puțin de două luni de testare la oameni, a declarat marți președintele Vladimir Putin.

Rusia a anunțat primul vaccin mondial pentru Covid-19, în condițiile în care este posibil să nu-și fi testat complet produsul. Vaccinarea în masă va fi pusă în practică, chiar dacă studiile clinice pentru testarea siguranței și eficacității continuă.

Putin și-a vaccinat propria fiică!

Anunțând aprobarea de reglementare pentru un vaccin produs de Institutul Gamaleya de la Moscova, Vladimir Putin a susținut că testarea a demonstrat că produsul este sigur, a funcționat eficient și a dezvoltat imunitate pe termen lung. „Un vaccin împotriva coronavirusului a fost înregistrat pentru prima dată în lume în această dimineață. Știu că funcționează și că este eficient , formează imunitate stabilă împotriva Covid-19” a declarat Vladimir Putin.

„Una dintre fiicele mele a fost vaccinată”, a spus el înaintea unei ședințe de cabinet marți dimineață. „După prima injecție, temperatura ei a crescut până la 38, dar a doua zi a fost doar puțin peste 37″ a adăugat aceasta.

Începe vaccinarea în masă

Potrivit vicepremierului Tatyana Golikova, Rusia intenționează să înceapă vaccinarea personalului medical în august și vaccinarea în masă la începutul anului viitor. Ministrul Sănătății, Mikhail Murashko, a declarat că o sesiune de două injecții va oferi imunitate persoanei infectate până la doi ani.

Testarea a fost efectuată pe soldați și pe studenți de la Medicină, aprobarea regulamentară ajungând cu câteva luni înainte de finalizarea programată, ceea ce a ridicat îngrijorări cu privire la faptul că Rusia pune prestigiul internațional înaintea siguranței.

Rusia nu a făcut încă publice rezultatele științifice ale testelor clinice pentru vaccin, astfel că presupusa sa eficacitate nu poate fi verificată.

Ultimele stiri

  • Marcel Ciolacu anunță toleranță zero pentru „păcănele”. Începe marea curățenie!
  • Turcescu și Gușă s-au luat la trântă cu un monstru pervers și ticălos
  • Cum riscă bucureștenii să plătească amendă chiar dacă au plătit parcarea prin SMS
  • Noua politică a UE. Populația, forțată să cumpere mașini electrice de mici dimensiuni
  • Tragedie în Călărași. O fetiță și bunica ei au murit, după ce ar fi mâncat pește
  • Șantaj energetic? Ucraina vrea ca Europa să-i păzească depozitele de gaze
  • “Mama tuturor luptelor de la Bruxelles”: acordul pentru următorul buget al UE
  • “Efectul Netflix” în Formula 1
  • Ce nu face politicianul ca să rămână în funcție: doamna Ursula bate palma cu dreapta dură
  • Bătăliile electorale, între ciomege și drone
  • Exit mobile version