Cauta

Adrian Streinu Cercel, vinovat de panica românilor? A făcut un anunţ ce i-a speriat pe mulţi oameni

adrian-streinu-cercel

Adrian Streinu Cercel, vinovat de panica românilor? A făcut un anunţ ce i-a spriat pe mulţi oameni

Medicul Adrian Streinu Cercel s-ar putea face vinovat de panica ce ar urm să se instaleze în rândul românilor. El a făcut un anunţ important în privinţa celui de-al patrulea val al pandemiei de COVID-19.

Care este vestea: valul patru a pandemiei a început deja și se va intensifica pe parcursul lunii următoare.

Masca şi vaccinarea sunt vitale

Masca și vaccinarea rămân în continuare cele mai bune soluții pentru stoparea pandemiei. “Valul patru a început. El se va amplifica și undeva foarte probabil, sfârșit de august sau foarte aproape în septembrie vom fi pe culmile acestui val.

Ce înseamnă asta? Înseamnă că lumea trebuie să înțeleagă că această pandemie nu s-a terminat că această formă de Delta există pe teritoriul României, că am înregistrat mai multe focare cu Delta pe teritoriul României și să se uite foarte bine la cifrele care sunt arătate.

De exemplu, în ultimele trei zile Bucureștiul este pe o pantă ușor ascendentă.

Lumea trebuie să înțeleagă că trebuie să poarte în continuare mască, că trebuie să se spele în continuare pe mâini, că nu trebuie să se frece la nas când se plimbă pe stradă, că trebuie să se vaccineze, că bine ar fi să se vaccineze.

Vaccinul și cu masca sunt singurele ingrediente care ne pot scăpa mai repede de aceste valuri pandemice”, a declarat Adrian Streinu Cercel.

Peste 100 de noi cazuri în ultimele 24h

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că, în ultimele 24 de ore, în România au fost înregistrate 104 noi cazuri de coronavirus.

Până vineri, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.082.057 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 1.047.117 pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 104 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Ultimele stiri

  • Israelul explică masacrul din Rafah
  • Ciolacu va avea o ședință cu miniștrii privind PNRR
  • Ciolacu: „Vom avea ședință de guvern comună cu Ucraina”
  • Nuntă criminală! S-au tras focuri de armă la petrecere. Mirele a ajuns la închisoare
  • Alege ce citești
  • În lipsa ciclonului…
  • Cerşetor-mituitor! I-a oferit şpagă 100 de euro unui poliţist ca să nu-l amendeze
  • Adrian Videanu şi Ioan Niculae au scăpat! Achitați definitiv în dosarul Romgaz
  • Derapaj cu declarații naziste ale unui lider liberal, în fața generalului Ciucă: “ostașul în slujba țării” a aprobat dând din cap
  • Germania „inundă” Europa cu 1,3 milioane de refugiați ucraineni!
  • Exit mobile version