AcasăNewsSe plimba cu grenadele în microbuz! Descoperire-ŞOC a poliţiştilor, în România!

Se plimba cu grenadele în microbuz! Descoperire-ŞOC a poliţiştilor, în România!

grenadeleSe plimba cu grenadele în microbuz! Descoperire-ŞOC a poliţiştilor, în România!

Poliţiştii de Frontieră din Maramureş au trăit un şoc în momentul în care au descoperit ce transporta un bărbat cu microbuzul. Îl bănuiau că ascundea ţigări de contrabandă, dar au găsit ceva şi mai grav.

Omul respectiv, în vârstă de 26 de ani, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, după ce a fost prins cu grenade în microbuz.

Avea grenade şi cartuşe

Bărbatul era bănuit de comiterea infracţiunii de trafic de ţigări, astfel că a fost oprit în trafic, pe raza localităţii Petrova, iar microbuzul pe care îl conducea a fost percheziţionat.

Conform reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră, în microbuzul bărbatului nu au fost descoperite ţigări de contrabandă, în schimb au fost descoperite două grenade şi 11 cartuşe de 9 mm.

Abia ulterior, după ce a fost percheziţionat şi domiciliul bărbatului, poliţiştii au descoperit 500 de pachete cu ţigări de contrabandă, dar şi două trofee de vânătoare.

„Comoara” era în altă parte

Dar, adevărata comoară a acestui bărbat era în altă parte. Poliţiştii au mai efectuat percheziţii şi la o altă locaţie, în acest caz, iar în total au găsit 8.500 de pachete cu ţigări de contrabandă în valoare de aproape 100.000 de lei.

Ce acuzaţii i s-au adus infractorului? Comiterea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, nerespectarea regimului materiilor explozive şi contrabandă. Ancheta continuă în acest caz, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.

author avatar
Andrei Ștefan
439 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger