AcasăNewsActorul Mihai Fotino va fi inmormantat la Cimitirul Bellu

Actorul Mihai Fotino va fi inmormantat la Cimitirul Bellu

Regretatul Mihai Fotino isi va gasi odihna vesnica in cimitirul Bellu din Capitala. Cunoscutul actor va fi inmormantat miercuri.

L-au aplaudat pe Fotino, de-a lungul carierei artistice impresionante, de peste sase decenii, iar acum se pregatesc, cu mare tristete, sa il conduca pe ultimul drum. Cei care doresc sa ii aduca un ultim omagiu regretatului artist o pot face, miercuri, intre orele 10-13, la Teatrul National din Capitala, unde va fi depus sicriul cu trupul neinsufletit al celui care a fost Mihai (Misu) Fotino.

Potrivit unui comunicat al TNB, actorul Mihai Fotino, disparut din viata luni, la varsta de 83 de ani, va fi inmormantat la Bellu, miercuri, ceremonia urmand sa inceapa la ora 14.

Regretatul actor a incetat din viata pe un pat de spital, la Elias, dupa ce fusese internat la unitatea medicala amintita in urma cu o saptamana, macinat de o sferinta grea. Mihai Fotino lasa in urma o familie indurerata, actori tristi sa afle ca au mai pierdut un coleg de breasla despre care au doar cuvinte frumoase, dar si o multime de admiratori, oameni simpli, care, de-a lungul celor cinci decenii in care artistul a jucat in piesele puse in scena la Teatrul National din Capitala, au venit sa il vada si sa-i rasplateasca daruirea cu aplauze.

„A slujit scena Nationalului peste 50 de ani interpretand cu har, subtilitate, farmec si profunzime atat roluri de comedie cat si de drama. A fost stralucitor in film, televiziune si la Radio. A fost un om deosebit, un bun coleg, un mare prieten. Un exemplar tata de familie. Lasa in urma lui un mare gol alaturandu-se marilor lui colegi in cetele ingerilor”, se mentioneaza in comunicatul remis de catre reprezentantii Teatrului National.

Cititi si: “Restul e tacere!” A murit Misu Fotino!

Mihai Fotino a murit. Colegii sunt indurerati: Era un actor minunat

Mihai Fotino, unul dintre cei mai indragiti actori romani, a murit la 83 de ani

Sursa foto: reporterntv.ro

610 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger