Cauta

Guvernul a înnebunit poporul! Încă o modificare la legea privind plafonarea tarifelor la energie!

Guvernul a înnebunit poporul! Încă o modificare la legea privind plafonarea tarifelor la energie!

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a transmis marți, printr-un mesaj publicat pe Facebook, că eliminarea declarației pe propria răspundere pentru plafonarea prețurilor ”este în curs de rezolvare” și ”va fi pus în transparență decizională în seara aceasta”.

Anunțul ministrului PNL vine la scurt timp după ce PSD a transmis că va cere în coaliția de guvernare eliminarea acestei declarații.

Preţ plafonat, indiferent de numărul de locuinţe

Astfel, urmează se elimine obligativitatea depunerii declaraţiei pe proprie răspundere pentru cei care au mai multe locuri de consum.

Referitor la prevederea din legea aprobată de Parlament prin care românii cu mai multe locuri de consum au obligația să dea o declarație pe proprie răspundere, anunț că situația este în curs de rezolvare.

Încă de la sfârșitul săptămânii trecute, premierul Nicolae Ciucă a trasat sarcina creării unui proiect de ordonanță care să ELIMINE aceste declarații, pentru ca toți cetățenii să beneficieze de tarifele plafonate indiferent de numărul locurilor de consum.

Proiectul va fi finalizat și pus în transparență decizională în seara aceasta, urmând să fie aprobat săptămâna viitoare, în cadrul ultimei ședințe de guvern de anul acesta„, a scris ministrul Energiei, Virgil Popescu, pe pagina de Facebook.

Tot astăzi, anterior anunțului ministrului Energiei, Partidul Social Democrat a emis un comunicat de presă prin care a solicitat eliminarea declarațiilor pe proprie răspundere pentru cetățenii care au mai multe locuri de consum.

Ultimele stiri

  • Vara începe „în forță”! La ce valori vor ajunge temperaturile zilele următoare. Șefa ANM: „Înseamnă deja pragul unei zile de caniculă”
  • Alertă alimentară în România. Sortiment de pește, retras de la rafturi de un cunoscut hipermarket/Care e motivul
  • Cresc veniturile populației în urma măsurilor PSD: românii iau mai multe credite, pe dobânzi mai mici
  • Fluctuațiile la prețul energiei nu-i afectează pe români: Guvernul Ciolacu păstrează plafonarea prețurilor până în primăvara lui 2025
  • Ucrainean reținut de DNA Constanța, pentru cumpărare de influență/Prins în flagrant
  • El a câștigat finala „Românii au talent”, sezonul 14! Tânărul pleacă acasă cu marele premiu de 120.000 de euro – VIDEO
  • Suma uriașă pe care a Trump a câștigat-o în 24 de ore după condamnare. „Sistemul nostru digital de strângere de fonduri a fost copleşit”
  • Imagini dramatice în Italia! Trei tineri, filmați în timp ce se țin în brațe, înainte de a fi luați de ape/Mașina lor, cu numere românești
  • Horoscop 1 iunie 2024. Comunicarea este cheia astăzi
  • Momente de spaimă! Un autocar cu zeci de copii a luat foc pe autostrada A10, în judeţul Alba
  • Exit mobile version