AcasăUtileVara nu se lasă dusă nici în acest weekend. Prognoza meteo pentru...

Vara nu se lasă dusă nici în acest weekend. Prognoza meteo pentru 13 septembrie 2020

Vremea se va menține predominant frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara la munte, unde izolat vor fi ploi de scurtă durată.

Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări ziua, pe litoral și pe crestele montane

Prognoza meteo în țară

Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 21 de grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei spre 7 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

În Crișana, maximele vor ajunge și la 29 de grade Celsius. Posibilitatea de apariție a precipitațiilor este redusă.

În Transilvania, temperaturile maxime vor atinge chiar și 28 de grade.

În Maramureș, vremea se va încălzi și se vor înregistra temperaturi maxime de 28 de grade Celsius.

Și în Moldova vor fi temperaturi maxime de 29 de grade Celsius, cu șanse mici de ploaie.

În Dobrogea, vremea se va menține călduroasă, iar valorile termice vor varia, ajungând și la 24 de grade Celsius. Pentru Muntenia, meteorologii au prognozat maxime de 29 de grade Celsius, fără precipitații.

Vremea în București

Vremea va fi predominant frumoasă și se va incălzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatură maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă va fi de 14…16 grade, mai scăzută în zonă preorășenească spre 10 grade.

Prognoza meteo la munte

Și la munte meteorologii spun că vremea va fi predominant frumoasă cu temperature peste normal în această perioadă. Dacă dimineața temperaturile oscilează între 15-17 grade, după prânz mercurul permometrelor va urca la 29 de grade. Vântul va fi moderat și doar pe crestele munșilor se va înteți în rafale.

Prognoza meteo pe litoral

Nici în această duminică vremea de vară nu se lasă dusă. Temperature de 28-29 de grade pe tot litoralul, iar vântul va fi slab până la moderat.Nici urmă de ploaie si în această zi.

author avatar
Eli Dan Davidescu
46 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger