AcasăUtileMeteoVremea se răcește în Capitală. Meteorologii anunță ploi, dar și lapoviță și...

Vremea se răcește în Capitală. Meteorologii anunță ploi, dar și lapoviță și ninsoare

Vremea se răcește în Capitală, în perioada imediat următoare. Weekend-ul care bate la ușă va aduce precipitații în București. Și nu doar ploi. Potrivit unei prognoze speciale pentru București, ce a fost emisă de ANM, în noaptea de sâmbătă spre duminică (18 spre 19 noiembrie) sunt anunțate precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis vineri, 17 noiembrie, o prognoza specială pentru București. E vizat intervalul 17 noiembrie ora 20:00 – 19 noiembrie ora 10:00. Așadar, aflăm vești despre cum va fi vremea în Capitală în acest weekend.

Potrivit meteorologilor, de vineri seară, 17 noiembrie, de la ora 20 și până sâmbătă dimineață, 18 noiembrie, la ora 8, cerul va avea înnorări și va ploua temporar, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 6…7 grade, anunță ANM.

Prognoza pentru intervalul 18 noiembrie ora 08:00 – 19 noiembrie ora 10:00

Meteorologii prognozează că de sâmbătă dimineață, 18 noiembrie, până duminică, 19 noiembrie, la ora 10, „cerul va fi noros și va ploua (cantități de apă de 15…20 l/mp), iar în a doua parte a nopții, trecător vor fi precipitații și sub formă de lapoviță și ninsoare”.

Specialiștii ANM anunță, totodată, că vântul va avea intensificări mai ales seara și noaptea cu rafale de 50…55 km/h.

Mai mult, temperatura maximă va fi mai scăzută decât în ziua anterioară și se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade. Așadar, ziua de sâmbătă va fi una rece în Capitală.

244 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri