AcasăUtileMeteoVremea în Capitală. Prognoză specială de la ANM, până miercuri seară. Nu...

Vremea în Capitală. Prognoză specială de la ANM, până miercuri seară. Nu vor lipsi ploile și nici vijeliile

Vremea în Capitală. Prognoză specială de la ANM, până miercuri seară. Nu vor lipsi ploile și nici vijeliile (sursa foto: Facebook/IGSU)

Pe măsură ce a fost actualizată prognoza meteo, iar specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) au transmis, marți, 20 iulie, atenționări COD PORTOCALIU și GALBEN, valabile pentru mai multe zone din țară, nu și pentru București (VEZI AICI), s-a aflat și cum va fi vremea în Capitală, până miercuri seară, 21 iulie.

Prin intermediul unei prognoze speciale venite din direcția ANM pentru București, pentru intervalul 20 iulie ora 10:00 – 21 iulie ora 22:00, locuitorii Capitalei sunt informați că marți se menține ridicat disconfortul termic, chiar dacă temperatura maximă, ce se va situa în jurul a 31-32 de grade, va fi mai scăzută decât cea din zilele precedente.

Meteorologii transmit că în special marți după-amiaza și seara vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Vor fi înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Maxima zilei de miercuri, sub pragul a 30 de grade

Miercuri, sunt așteptate din nou ploi, dar sunt anunțate și furtuni. Pentru intervalul 21 iulie ora 09:00 – 21 iulie ora 22:00, ANM anunță că instabilitatea atmosferică se va accentua îndeosebi după-amiaza, ”când se vor semnala averse ce pot avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și condiții de grindină”.

De asemenea, vine și o veste îndelung așteptată de către cei care suportă mai greu căldura toridă a verii: vremea se va mai răcori în cea de-a treia zi a săptămânii în Capitală. Temperatura maximă va fi în jurul valorii de 29 de grade, valoare ”apropiată de norma climatologică a perioadei”, spun meteorologii.

131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger