AcasăUtileMeteoVremea de Paște. Prognoza meteo actualizată, până pe 17 aprilie. Cum vor...

Vremea de Paște. Prognoza meteo actualizată, până pe 17 aprilie. Cum vor fi temperaturile în următoarele săptămâni

prognozaCum va fi vremea în luna mai. Prognoza meteo ANM arată temperaturi și precipitații neobișnuite

Cu doar câteva săptămâni rămase până la Sărbătorile Pascale, dincolo de faptul că mulți au început deja să-și facă liste de cumpărături, mai toată lumea vrea să afle cele mai noi vești despre vreme. Așa că atenția se îndreaptă asupra informațiilor ce vin de la meteorologi, respectiv la prognoza pentru intervalul ce cuprinde perioada Paștelui.

În acest context, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a făcut publică o actualizare a estimării meteorologice pentru intervalul 20.03.2023 – 17.04.2023. E vorba despre prognoza pentru următoarele patru săptămâni, până pe 17 aprilie, perioadă ce include și Floriile și Paștele.

Pe lângă veștile despre temperaturi, au fost anunțate și estimări cu privire la regimul pluviometric (al precipitațiilor). Pentru prima săptămână din intervalul avut în vedere, meteorologii estimează că valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice, în întreaga țară.

Iată ce vești vin la la meteorologi, pentru fiecare săptămână în parte:

Săptămâna 20.03.2023 – 27.03.2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice, estice și la munte, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 27.03.2023 – 03.04.2023

Temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în centru, nord și la munte.

Săptămâna 03.04.2023 – 10.04.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Săptămâna 10.04.2023 – 17.04.2023

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

237 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger