AcasăUtileMeteoVremea, 6 mai. Temperaturile maxime anunțate pentru ziua de joi

Vremea, 6 mai. Temperaturile maxime anunțate pentru ziua de joi

Vremea, 6 mai. Temperaturile maxime anunțate pentru ziua de joi (sursa foto: opiniatimisoarei.ro)

Vremea se anunță a fi răcoroasă pentru această perioadă a anului în mai multe zone din țară, în această a patra zi a săptămânii, iar precipitațiile nu vor lipsi, pare-se, din peisaj.

Astfel, vremea va fi răcoroasă, joi, în vestul, centrul și nordul României, în restul teritoriului fiind așteptat ca valorile termice să se apropie de mediile multianuale, conform romaniatv.net. Pe durata zilei, cerul va avea înnorări în sud-est și la munte, unde pe arii restrânse vor apărea averse, ce vor fi însoțite de descărcări electrice. De asemenea, vor fi condiții de grindină.

Vântul se va semnala, de asemenea, în peisaj. Va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, temporar, la munte, îndeosebi în Carpații Orientali, unde rafalele vor trece de 60-70 km/h.

Valorile termice maxime ale zilei se vor situa, în general, între 15 și 25 de grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală, ziua de joi va aduce vreme în general frumoasă, cu valori termice în creștere ușoară și o maximă în jurul a 24 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul zilei, dar șanse reduse să apară precipitații sub formă de ploaie.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în cursul după-amiezii.

78 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger