AcasăUtileMeteoVremea, 25 aprilie. Cum vor fi temperaturile în a doua zi de...

Vremea, 25 aprilie. Cum vor fi temperaturile în a doua zi de Paști

Vremea, 25 aprilie. Cum vor fi temperaturile în a doua zi de Paști (sursa foto: realitateadebrasov.net)

Vești bune despre regimul termic, în a doua zi de Paști. Vremea va fi caldă, luni, dar în unele zone nu vor lipsi manifestările de instabilitate atmosferică.  

Temperaturile se vor situa în jurul normelor perioadei, în regiunile intracarpatice și pe litoral, în rest vor fi mai ridicate decât acestea.

Pe parcursul primei zile din săptămână, vremea va fi în general instabilă și vor apărea averse, descărcări electrice, dar și intensificări de scurtă durată ale vântului pe arii relativ extinse în jumătatea nordică a teritoriului, în zonele de deal și de munte și pe alocuri în rest, conform romaniatv.net. Precipitațiile vor avea și caracter de aversă, iar izolat e posibil să cadă grindină.

Luni, în a doua zi de Paști, temperaturile maxime se vor situa între 14 grade în deltă și vor urca spre 27 de grade în sudul Munteniei.

Vremea în București

În Capitală se anunță încă o zi foarte caldă, cu o temperatură maximă în jurul a 25 de grade.

E de menționat că în orele amiezii și ale serii va crește probabilitatea să apară manifestări de instabilitate atmosferică. Cerul va avea înnorări temporar accentuate, vor apărea averse, dar și descărcări electrice și posibile intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul timpului, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Așadar, dacă ieșiți la plimbare, în prima zi a săptămânii, ar fi bine să nu uitați acasă umbrelele.

82 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger