AcasăUtileMeteoVremea, 17 august. Revine canicula în unele zone ale țării. Până la...

Vremea, 17 august. Revine canicula în unele zone ale țării. Până la ce valori vor urca temperaturile

Veștile despre vremea de miercuri nu sunt tocmai bune pentru cei care suportă cu greu căldura, și asta pentru că vremea se va încălzi din nou. Nu vor lipsi, însă, nici manifestări ale instabilității atmosferice.

În a treia zi a săptămânii, vremea va deveni călduroasă în majoritatea zonelor țării, iar în vest și sud va fi caniculară și disconfortul termic va fi ridicat. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 36 de grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile vestice și sudice.

În zonele montane, în special în Carpații Orientali, dar și în regiunile nordice, estice și centrale, cu precădere după-amiaza și seara, vor fi perioade cu înnorări accentuate, local averse și descărcări electrice. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, astfel de fenomene de instabilitate atmosferică fiind posibile pe spații mici. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, precum și, de scurtă durată, în timpul ploilor.

Vremea în București

Și în Capitală vremea va fi călduroasă. Maxima zilei se va situa în jurul a 34 de grade Celsius, iar disconfortul termic va fi în creștere.

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger