AcasăUtileMeteoVremea, 12 mai. Temperaturile cresc simțitor - la cât vor ajunge maximele

Vremea, 12 mai. Temperaturile cresc simțitor – la cât vor ajunge maximele

Vremea, 12 mai. Temperaturile cresc simțitor - la cât vor ajunge maximele (sursa foto. kanald.ro)

Ziua de joi aduce o vreme frumoasă în aproape toată țara și temperaturi văratice.

Vremea va deveni deosebit de caldă pentru a doua decadă a lui mai, o lună de primăvară calendaristică. Temperaturile maxime pornesc de la 19 grade și vor ajunge spre 30 de grade Celsius.

Cerul va fi variabil spre senin, cu unele înnorări în nordul extrem al țării, unde, spre seară, pe arii restrânse, pot apărea averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral, în nordul Crișanei și în zona înaltă a Carpaților Orientali.

COD GALBEN nowcasting de ceață

Dimineața aduce în peisaj ceața în zona depresionară a județului Harghita, aflată sub o atenționare nowcasting COD GALBEN emisă de Administrația Națională de Meteorologie în dimineața zilei de 12 mai, și valabilă în intervalul orar 6:00- 9:00.

Conform ANM, în zona menționată, se va semnala local ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

Vremea în București

Și în Capitală se anunță o zi frumoasă și cu mult mai caldă decât ar fi normal, pentru această dată din calendar. Temperatura maximă va ajunge spre 28-29 de grade.

Cerul va fi variabil pe timpul zilei, iar vântul va sufla slab și moderat.

50 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger